• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimiz ve Biz

Doğru diyorsun mavice bende öyle diyorum ama inanmiyor henüz evlat duygusunu tatmadiği için...
Yaaa düğüne bir hafta kala teyzoşu denoyu öperken bizimki bir tuttu dudağindan altli üstlü
kopardi kizin dudağini zor iyileştirdi kremlerle felan..hiç kimseyi tanimiyor valla
deno anasini babasinida isiriyor hafta sonuda benim göğsümden isirda morartti sipa..

Doğru diyorsun mavice bende öyle diyorum ama inanmiyor henüz evlat duygusunu tatmadiği için...
Yaaa düğüne bir hafta kala teyzoşu denoyu öperken bizimki bir tuttu dudağindan altli üstlü
kopardi kizin dudağini zor iyileştirdi kremlerle felan..hiç kimseyi tanimiyor valla
deno anasini babasinida isiriyor hafta sonuda benim göğsümden isirda morartti sipa..

aferin denoya yırtıcı çocukları çok severim ama tabi dozunu kaçırırsa işte o fena ama ben yinede seviyorum böyle çocukları napim benim çağatay ne kadar mülayim ise çağanda o kadar saldıray:ecrin_bebek::roflol::nazar:

tünaydın hanımlar
mavili ruzemize geçmiş olsun
mavice sanada geçmiş olsun canım
soytarı ne zordur öyle hep ısırıyosa deno kuzeninden mi öğrenmişti
ekinle dream okul açıldıya iptal oldular galiba

tünaydın hanımlar
mavili ruzemize geçmiş olsun
mavice sanada geçmiş olsun canım
soytarı ne zordur öyle hep ısırıyosa deno kuzeninden mi öğrenmişti
ekinle dream okul açıldıya iptal oldular galiba

tünaydın canım evet ekin ve dream sanırım iptal ama bugün müü dende ses yok işlerimi yoğun acep

güzel bir gün geçir canım benim biraz işim var onları halledip çıkarım malum dişçiyle işim var güzel paylaşımlarrrrr:1hug:

tünaydın kızlar..iftara kayınvalidegile gidiyoruz..1 2 gün onlarda kalıcam ..görüşemeyiz artık..öpüldü bebecikler...

Son düzenleme:
tatillll070jd8.jpg

işte benim saldıray top kovalıyor

Son düzenleme:
sLM MONPETİT VE MEV.CAN
ASLINA BAKARSAN EVET KUZENİNDEN ÖĞRENDİ SIKIŞTIRDIĞI ZAMAN DENOYU ODA ISIRDI
BAKTIKİ ISIRINCA BIRAKIYOR ŞİMDİ BİŞEY YAPMAK İSTEDİĞİ ZAMAN DİREK DİŞLER GİRİYOR DEVREYE..
ÖRN:GİTMESİN DİYE ELİNİ TUTTUĞUMDA KIIT YAPIYOR...
MEV.CAN DEMEK 12 GÜN K.WALİDENDESİN..HAYIRDIR BİR SORUN YOK DİMİ..?

soytarı Allah iyiliğini versin kız 12 gün değil 1-2 gündür ooooo bu arada herkese merhaba geçmişi okuyim döncemmmmm

ruze ye geçmiş olsun mavili
mavice sanada geçmiş olsun 20 likler adamı bitiriyor sanırım.. unuttum varmı bida dönüp bakam bakalım
soytarı monpetit. dream lover başka kim vardı kıslarrr

allah seni soytarı 12 gün kalsam kafayı yerim herhal..1 2 gün felan dedim:))akşam üstü gidicemm herif başımın etini yedi anam anam diye..gidemde kurtulam çenesinden...

Son düzenleme:
Slm drydenis anacim senin gibi araya tire koyduda benmi görmedim...
Onun yazim hatasi ben ne yapayim..:)

mavi direk link var en altta ben onu koyuyorum..

kızlar selam herkese nasılsınız nasıl gidiyor umarım keyifler yerindedir.
ben çalışıyorum işler yoğun özledim sizi bir ceee diyim dedimkaydirigubbakcemile2

allah seni soytarı 12 gün kalsam kafayı yerim herhal..1 2 gün felan dedim:))akşam üstü gidicemmherif başımın etini yedi anam anam diye..gidemde jurtukam çenesinden...
biz yazın 12 değil 22 gün kaldık ama bana sor birde tabiiii
kocişinde keyfini çattırmak lazım bazan ama hep değil

Back