Bebeklerimiz ve Biz

kızlar bugün tatil yapıyorum ben ohhh:sm_cool:
kocişim iftar sofrasını hazırlıyo:lepi:
, bende çocuklara bakıyorum ayağına burdayım iştesırnaşık şey
çocuklara da tüm oyuncakları döktüm; oyuncakla oynuyolargamyoncuiremsu

kızlar herkes hayırlı iftarlar...afiyetler olsun ben kaçar....
bu arada - repler geri gelmiş..seyreyle hergün kavgayı..
zeyno hanımıda öptüm.......

kızlarrrr nabıyınızz
bugün dip köşe bi temizlik yaptımm canım çıktı
ifatarıda sağolsun eşim hazırladıı
yarın okul başlıyor koşturmacada başlıyor

iyi gecelr kızlar nasılsınz bugün çok yoğundum iftara misafirim vardı anca gittiler çok yoruldum sizlere bi bakayım dedim hepinizi öptüm iyi geceler

sabah 11 de uyanınca uykum gelmiyor şimdi yarında iş başı uykusuz zor olcak
bizde iftardaydık
herkesin kocası hazırlamış bugün iftar sofrasını soluğu burda almışsınız
benim kocişde iptal olmuş durumda beli ağrıyordu 1 aydır bugün iyice arttı ebrarda peşinde yazık adamcağıza kaldıramıyorda ebrarda alsın istiyor
iyi geceler kuzucuklara ve güzel annelerine
yarın okula başlıcak delikanlılara ve prenseslerede şimdiden başarılar

zehra şu takvimin olduğu siteye baktım ama ben yapamadım mı nedir resim nerden ekleniyor çözemedim yaaaaa

bizde bugün iftara davetliyiz yemek yapıcak halimde yoktu zatennn mavice hangisine gidiceksiniz burda'yamı

evet canım ancak bakabildim burda gittik aman nereden gittik yeni açıldığı için izmir oraya dökülmüştü sanki anacım millet yok yok diyo arabasını dolduran gidiyo sankim bedava dağıtıyorlar hiç te ucuz değil yani hatta pahalı pek çok ürün sürekli aiışveriş yaptığımız yerlerden neyse bir değişiklik oldu ama çok sıkıldım birde pazar olduğu için de çok kalabalıktı eee herkes bizim gibi merak ediyor kaydirigubbakcemile3

bir saaten fazla oluyor misafirlerim gideli ama torlanma filan ancak bakabildim topiğe.. seninde yarın okul başlıyor başarlı bir yıl olur inşallah sen hangi okuldasın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…