Bebeklerimiz ve Biz

sağol canım aşağı yukarı aynı yaaa çekmece ve dolap kapaklarını açmayı öğrendi çok hızlı emekleyip sıraladığı için peşinde koşmakla geçiyor

bizde bugün iftara davetliyiz yemek yapıcak halimde yoktu zatennn mavice hangisine gidiceksiniz burda'yamı

sahursuz oruç tutmak gerçekten zor..neyseki iftara davetliymisin hiç olmazsa biraz dinlenirsin........bende dün komşuları çağırdım iftara baya yoruldu ama...

zeymicim albümüne koymuş..adını tıkla bak albümüne...
kızlar berfe uyandı ben kaçtım..şimdi çorba vakti..muck......

berfeye afiyet olsun
bende ebrarı bir banyo yaptırayım sıcakta ütü yaptım zaten
suyla oynayalım vakit geçsin biraz

monpetitcim kadının işi biter mi hiç, nankor bu ev temizliği, hergün yap yine istiyor
haftada kaç saat dersin var canım, ebrarın bakıcısı kim, ebrarla arası nasıl, bakalım yarın napıcaklar

mevcancım berfe çok hareketli anlaşılan, insnı bu dönemde çok yoruyorlar, bir yürüseler, ne oturuyorlar, ne yürüyebiliyorlar, bir dakika durmuyolar, allah yardımcımız olsun tatlım

haklısın hiç bitmiyor
şimdilik belli değil halk eğitime görevlendirme vermişler yarın gidicem kurs açarım büyük ihtimalle oda günde 4 ders oluyor geçen yıl öyleydi yani haftada 20 saat
bakıcısıyla arası iyiydi unuttuysa alışsın diye kadını hafta sonu için çağırmıştım aramadıda kızdım bende aramıyorum bu hafta eşimin dersi yok o bakıcak yoksa şimdiye kadar arardım bakıcıyı ne bilim yaaa insanlarla uğraşmak zor
ebrar uyansın çıkıcaz bizde

20 saatse çok iyi güzelima.s, bir günün boş ne güzelll, kadın niye aramadıysa:1closedeyes:, ebrarım unutmamıştır merak etme tatlım, kafana takma, bu hafta da kocişin bakacakmış ne güzelhihoyyyt

benim ardam da uyuyor:ecrin_bebek:banyo yaptırdım mışıl mışıl uyuyor paşam
resimlerre şimdi bakıyorum tatlım

herkese iyi pazarlar, kızlar oğluşa tekrar bi okul alışverişi yaptık, ama çok yorucu geçti
büyük hipermarketler gitmek hiç akılkarı değilmiş, bi kere daha anladık bugün, ne reyonlarda geziliyo, ne kasada bekleniyo, resmen izdiham var yaa
şimdide kocişimle emirin defter kitaplarını kaplıyoz,

monpetitcim, resimlere baktım çok güzel hepside
ne kadar büyümüş ebrarımız öyle, küpelerinide sevsinler cimcimenin, çok yakışmış kulağına

cnm inşallah ebrar hemen alışır bakıcısına, unutmuş olsa bile kadın kendini sevdirirse sorun çıkmaz, sonuçta yarım gün bakıcak öyle değil mi

ay kızlar..öldüm valla..berfeyi banyo yaptırdım hava güzel diye markete götürdüm..git ya iftara yakın markete gitmek akıl işi deil..herkes birbirini eziyor..2 parça için en az 10 kişi bekledim..off bide herkeste kredi kartı..iki saat problem .çıkıyor...

zehram valla okul alışverişi zor dimi..komşularım bugün çıktı da herkes baygınlık geçirerek geri döndü...hayırlısı ile o günleri bizde görseydik..ben baygınlık geçirmeyede razıydım..:)))

valla ben uyduruk bi markette 2 parça bi şey için helak oldum..pazar günü alışveriş merkezleri oooo bide yarın okul ki....neyse işini halletmişsin ya....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…