- Konu Sahibi DreamLover
-
- #32.961
bu ne yahu hayret ya valla ne yorum yapsam şaşırdım inan gerçekten çok değişik tiplerde kayınvalide modeli duydum da illaki gezmem lazım diyenini duymamıştım elifçim.işte çocuklar belli bir yaşa gelene kadar idare edicez canım
Saol betülcüm, Ooh gece seansı heee ne güzel olur en iyisini yapıyorsunuz walla.
Saol elifcim, o saatten sonra oturmaya geldiler demek heee, sanki bu evin olmaması hayırlımı olmuş ne??
O saatten sonra oturmaya gelinirmi, çok büyük düşüncesizlik.
İnanılır gibi değil elif hayretle okudum yazdıklarını, siz onu gezdirmek zorundamısınız allahaşkına?.
Kızı evde kocası yanında alsın onları gezsin siz işten geldikden sonra. Hayret bişey.
elifcim demek gezme aşkı depreşti kaynoşun heee allah allah yaa ne kadın kocası gezdrsin heryere peşinizdemi gelecek illa kuyruk gibi
bencede evin olmaması iyi olmuş herkesin bir özeli varya o saatten sonra oturma olurmuymuş zaten akşam beraber oluyorsunuz ne akla hizmet o saatten sonra geliyorlarki :)
tatil işi içinde eşin iyi demiş valla :)
git boyat gel bakim hadi şimdiden güle güle kullan canımcım
valla eşin çok güzel demiş ya ruze kreşe başlasa belki uzak bir yerlere taşınızr az görürsünüz tatlım ya zor yani yelizin dediği gibi kızı da yanında o gezdirsin ya
git boyat tatlım ekle görelim bizim foto makinesi bozuk cüzdanımın resmini çektim bilgisyara aktaramadım birtürlü.kendi resmimi ise hiç çekemedim bile üzüldüm makinenin bozulmasına ya h.sonu eşim bi baksın olmazsa tamire gidecek herhalde.
bu arada bende kızıla boyattım birde kat verdirdim ya kullanımı rahat oldu çok önceden saçımı hiç açık kullanamıyordum hep topluyordum kestirdiğimden beri hep açık kullanıyorum
Çok enteresanmış hakikatten, kendi k.walidemi düşünüyorumda haftasonu biryere gittiğimizde yalvarsak bile gelmiyor.
Eşine helal, çok iyi söylemiş. Şimdiden yazın org. sizide dahil ediyorlar. Gerçekten düşüncesizler bunlar.
Waaay hadi hemen koy resim gelince :)))
gunaydın arkadaslar yelız gununuz guzel gecmış ne guzel
Elıf çok sasırdım kayınvalıdene anlasılan sızı kıskanıyor aldırma cnm göturmeyın gezmege tehdıtle ısmı olur sınemaya gıderken ruzeyı baska bırıne bıraksan
Yenı saçlarınıda sabırsızlıkla beklıyoruz benımde kızıl hatta kırmızı ışıkta ama acılıp rengı degışıyor gıt gıde
Dıger arkadaslarada mrb
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?