Bebeklerimiz ve Biz

normal biliyorum ama işte ne yapayım bi de etraftakilerin ve başta eşimin laf söylemesi insanın zoruna gidiyor...

kayın validem iyidir hoştur da işte gezmeye çok düşkündür..
akşam biz sinemayı demeden önce çok bunaldım bizi bi yere götürün demeye başladı...

hep siz gidiyorsubuz ben gidemiyorum mu dio hay Allah ya.atlamışım onu.boşver canım ne diyim bu insanlar ne değişik yaa

he ya kadın çok istiyor sinemaya gitmeyi..
peki biz hangi filme gidiyoruz..
3 boyutlu avatar...
koca kadın ne işin var senin orda

canım konuşuyorum bunun bu şekilde olması gerektiğini fakat konuşmam 3 gün gidiyo sonra yine aynı

aaa ama ne demek sormdan söylememek..
benim kaynanam bana her telefon ettiğimde ve akşam gittiğimde birbir hesap veriyor..
o bana emanet diyor...
anlatması lazım...uyumadı yedi yemedi..
huysuzdu ne bileyim..
sen ara bari gündüzleri falan...

tüh ya arada kalma da kötü..
eşin haklı ama..idare tabiki sana düşüyorda.zor bacım ya.allah kolaylık versin..
ama dediğin gibi izin için çok erken...

canım çok geçmiş olsunn şimdi naıl yezda daha iyidir inşallahh
öyle imkanın varsa git tabi canım
cnaım ya çok geçmiş olsun şimdi nasıl oldu
Annem aradı 4 tüp kan sinüs+ciğer filmini çektirmişler çiğerleri temizmiş kan sonuçlarınıda 12 isinde alıncak. Geniş çaplı araştırma istemiş dr. Bakalım Salı günü ne diyecek.
temiz çıkmasına sevindim canım kandada bişrşey çıkmaz inşallahh
hayırlısı böyleymiş canım bence daha iyi olmuşş

çokk sevindim canım gözün aydın hayırlısıyla başlar işe inşallah

kızlar nimetimin bana gönderdiği hediyesi bu başörtüydü
çok güzel değil mi
bi de uygun renklerdee kıyafetle tamamlarsam süperbayanssulusmile
canım çok hoş eşarp gerçekten nimo zevkli hatunmuşş canımm
güle güle kullan canımm

ii geceler arkadaşlar hastaydım bgnn giremedimm

geçmiş olsun canımmm

betülcümm sen nasılsınn canımm
atladığım kimse yoktur inşallahhh

benim grip devam ediyor
ama daha iyiyimmm
pc de virüs var sanırsam tamda amin değiliz sürekli hata veriyor
şak diye yazı çıkıyorr sinir oldum
aşim hafta sonu format atacakk
o yüzden giremiyorum
hepinizi çokk çokk öpüyorummm

Selam şekerler....
Kahvaltıydı, evi topla derken bu saat oldu. Akşamdan felaket dağılıyor ev... Sabah kalktığımda rahat 2 saatim dğınıklık toplamakla geçiyor.

ırem daha iyi sanırım o ateş dişlerdendi. Dün ağzının içine baktım damağı felaket kabarmış sanki birşey kanatmış gibi....

Ah o eşle çocuk tartışması bizde de çok oluyor. Ben birşeye olmaz dediğimde ama o çocuk ağlatma ver şunu diyor çıkıyor işin içinden.... Yani çoğu aynı yapacak birşey yok

Cennet bahçem geçmiş olsun tez zamanda şifanı bulursun inşallah...

Ekincim sanada geçmiş olsun... Bol bol vitamin en iyi grip 5 günde geçiyor. ınşallah çok çabuk iyleşirsin... Sarı papatyayla esmer şeker nasıl???

Oh Yelizcim gezin bakalım... 15 gündür burdasın birtürlü denk gelip görüşemedik. Kıskandım bak şimdi....

Kadişcim Yezdamın iyi olmasına çok sevindim inşallah en kısa sürede iştahıda yerine gelir....

kızlar nasılsınız gecmısı okuyamadım umarım hepınız ıyısınızzdırrr
hasta bebeısler var sanırım gecmıs olsun ardada bı ıyı bı kotuu hastalanıyoo

bız oglusumla ıyıyız fırsat bulamıyorumö gırmeye fırsat bulukca yazarım sekerlerr opuldunuzzzz

selam kızlarrr
kardeşim iş yerinde belini kaydırmış
nasıl derseniz fotokopi makinası müşterinin üstüne düşüyormuş tutatyım demiş,zaten incecik zafzayıf bişey. sandelyeyle hastaneye kaldırmışlar, dün o yüzden sabah atladım görmeye gittim, neyürüyeiliyor ne oturabiliyor, ne yatabiliyor ağrılar içinde , o olayın akşamındada ateşi fırlamış 39 a, bide tansiyonu düşmüş iyice, 3 gündür hastanelerde acile kaldırıp kaldırıp duruyorlar, anca dün gidebilidm görmeye, önceki günde kaynanamlar geldi işte

yarın da iş görüşmem var , olmıyacak ama,genede gidicem görüşmeye

nimet çok geçmiş olsun cnaım ya Allah şifa versin üzüldüm ya zeynebide genelde tutar araba kötü oluyor çok.
ekinim sana da çok geçmiş olsun
sevilim de gelmiş hoşgelmiş

Hoşgeldin Esmacıma.s.
İyi olmanıza sevindim. Kış olunca böyle biraz iyi biraz kötü... Ne yapalım kış olmasa yazın kıymetini bilemezdik.
Senide oğluşunuda öpüyorum. Kendinize iyi bakın....

güzel bi gün diliyorum herkese.akşama misafirim var hazırlık yapıyorum.dün bir sürü hediyeler almıştım arkadaşlarımın bebeklerine yarın itibari ile her gün bi arkadaşımın bebeğini görmeye gidicem.berfe sıkılmaz hiç olmazsa.

elifcim o tartışmalar bizde de oluyor canım ya.berfe 2 yaş sendromunu halen atlatamadı.herşeyi ağlayarak yaptırdığı için eşim ağlamasın diye herşeyi yapıyor.ben ise müsade etmiyorum yoksa her zaman böyle davranır diye.başlıyoruz bu sefer kavgaya benim kızımı ağlatma ne isterse yap diyor.

kızlar trt çocuk ta yayınlanan gece bahçesi kaldırıldımı ya.bayadır yok yayın akışına baktım orda da görünmüyor.berfe bide hergün onun için ağlıyor.mail attım ama halen cevap gelmedi.

slm kızlar arkadasla cnmız asure cektı dun şimdi pişiyor bu sene 2. Yapışım esımde nöbetçi arkadasla bızde kalıcaz.
Bugun çok mutlu bır haber aldım sızınle paylasmak ıstıyorum.benım annem herseye he der gecer ıtırazı hıç olmadan herseyı kabul ederdi annemın bagı bahcesı vardı mıras kalmıştı fakat annemınkı hepsıne göre kuçuktu barızde bellıydı teyzesı ınkar edıyordu 2 yıldır mahkemesı vardı bugun sonuçlanmış 30 milyar kazanmış ayrıca mahkeme ucretlerınıde yalancı teyzesı verecek çok sevındım ehlıyetı alınca kardesımde arabasını yenılemek ıstıyoormuş onun arabasına 10 verıyorsa 10 milyarda bana yollucakmış çok mutlu oldum gözumuz parada degıl fakat ac gözlulerın 1 tane fazladan zeytın agacları bıle olsa nekadar fazla para kazancakları benı sınır edıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…