Bebeklerimiz ve Biz

sibelcim bende netten açıyorum ama tv gibi olmuyor.aslında sizde mail atsanız tekrar yayınlayın diye belki sesimizi duyarlar.

Sevilim canım yarında seninle buluşalım tatlım, bu akşam çocuksuz buluşcaz ama senle kuzularıda buluştururuz, annemde denizle gelir bende iş çıkışı direk yanınıza gelirim. Tabi müsaitsen :)

Ekincim teşekkür ederim canım saol, yaa birde bugün reçeteyi yaptırırken ecz. teşhis eksik yazıldığı için sigorta karşılamıyor dedi ilacın tanesi 70 lira nasıl üzüldüm dr un ihmalkarlığına, neyse kuzen eczacı faksladım reçeteyi o prokolop yapıp kargo yaptı ilaçları.

Nimicim çok ama çok geçmiş olsun kardeşine canım acil şifalar diliyorum. ıncitmişmiş ne demiş dr.

Bulantı içinde hatırlarsanız çok önceden duyduğum bişeyi paylaşmıştım sizinle, iki bileğinede tam damarların üstüne yara bandını yapıştırıyorsun hiç bulanmıyormuş, ben denemedim denizde bulantı olmadığı için ama bir dene canım belki faydası olur.

ış görüşmen içinde şimdiden başarılar diliyorum, hayırlısı olsun sizin için.

Son düzenleme:
elamlar kızlar..
kuzumda iştah sıfır..
sanahtan beri hiç bir şey yemedi..
iki kaşık çorab 1 lokma peyirle duruyor.. off .ok üzülüyorum yaa..
öksürük de ilerleme yok çok şükür.. sabah hafif ateşlendi. dolven verdim düştü şükür..

Nimocan kardeşine geçmiş olsun cnmm. acil şifalar diliyorum..
Ayrıca iş görüşmen için hayırlıısı olsun inş. cnm..

Zeynepcim geçmiş olsun cnm.. aciş şifalar diliyorum..

Kadiş yezdanın daha iyi olmasına sevindim cnm.. inş. tez zamanda atlatır. öpüyorum kocaman..

Sibel gülegğle kullan hediyeni cnm..

ev yapımı üzüm pekmezi veriyorum cnmm..
arada dut pekmezi veriyorum..
(gerçi bugün hiç birini veremedim)
senin varmı tavsiyenn..

bu arada akşam arkadaşlarla takılacakmışsınız.. iyi eğlenceler cnm. denoyada kocaman öpücükler..

bende üzüm-dut-keçi boynuzu veriyorum karışık ne varsa evde. aslında her sabah düzenli kahvaltıdan önce verilirse daha iyi olur hem kan hem iştah açısından.

Saol cnm teşekkürler, seve seve öperim, sende öp :)

slm kızlarnimetim kardeşine çok geçmiş olsunlütfen bizi haberdar et, umarım öenmli bişey değildir zamanla düzelirnasıl bi tedavi uygulanıyor hiç bi bilgim yok cnm acil şifalar diliyorum, iş görüşmende başarılar cnmmzeynep albinanın neyi var acaba dişten falan olabilirmi iştahsızlığı ireminde dişten çıkmış ateşi okuduğum kadarıyla, iştahsızlıkta yapıyo diş sonuçtasibel sevindim adınıza, güle güle harcayın kazandığınız hakkınız olan parayııekinim geçmiş olsu ndemek düzelemedin henüz, iyi bak cnm kendinepc de arızalıymış özledik valla artık uğrayamıyosunsevilim de ev temizliğiyle uğraşıp durmuş, kolaylıklar diliyorum cnmakşamları çok dağılıyor ev gerçektendeboğazlar hiç durmuyo kiçekirdek kuruyemiş, kek börek o yoksa büskivi çayla mutlaka yeniyoo, ardında meyveler hgeliyoobide biz kursta hergün kek börek yiyorum bugün bi çıktım tartıya 65 i biraz geçmişimdikkat eeyim diyorum ama önüme de gelince çeşit çeşit ikramlar siz yiyin ben bakarım olmuyoobende atlıyorum valla:))

slm canlar esım nöbetçi bızde arkadasla yemek yedık oturuyoruz
Ayrıca test yaptık negatıf ama benden kan almaya calışıyor korkuyorum vermeye test ıçın erken çıkmaz dıyor offff ınsallah negatıftır allahım

herkese iyi akşamlarr

yelizcim iyi eğlenceler canım

ekinnazım geçmiş olsun dileklerin için sağol canım sanada geçmiş olsun daha geçmedi galiba gribin c vitamini al bol bol kendine iyi bak kuzuları öptüm canım

sevilim uğramış irem dah iyimi canım

betülüm sen nasılsın canım sende yoğunsun galiba

elifcim demek ruze çok ağladı hee zaman zaman bizdede çocuğu ağlatma kelimesi çıkıyor ağızlardan ama yelizinde dediği gibi sen bak diyorum ozaman geçici bir süreç inşallah atlatıcaz
malesef yıl sonu olduğu için 2 ortakya hesapları görmek istiyorlar yeni bir şirket ve ilk yılda hesaplar biraz karışık haliyle bende genel muhasebeye yeni adapte oluyorum o yüzden yoğunluk çok canım

ekincim bakıcının bencede detyalı bilgi vermesi gerekir eşinde izin konusunda haklı sende alamıyorsun yoğunluğunuz var hayırlısı

nimocum kardeşine geçmiş olsun allah beterinden korusun acil şifalar canım
gidip döneceksen babaannesine bırak midesi bulanıyorsa durmazmı iş görüşmen için hakkında hayırlısı umarım olumlu geçer.

zeybennepcim albinayada acil şifalar kuzuların hepsinde bir iştahsızlıktır gidiyor vallahi hayırlısı

zehram uğramış naber canım kuzular nasıllar

esma uğramış ardaya geçmiş olsun hepimizin kuzları aynı canım bir hadta bir iyi gidiyorlar

atladığım varsa affola

Günaydııın güzel bir dün diliyorummm,

Dün akşam çok güzel vakit geçirdim arkadaşlarıma çok iyi geldi tekrardan biraraya gelip sohbet etmek. Kuzumda bende çok iyiyiz.

Sibel günümü geçti? gönlünden ne geçiyorsa o olsun canım.

Kadis kolay gelsin.

Betüşüm günaydın.

Günaydın güzel anneler

herkesin gününün güzel geçmesini diliyorum

sağol yelizcim sanada kolay gelsin

betüşüm senn nasılsın fıstık nasılll

bizde iyiyz sabah kuzumun peşine ağlaması dışında bugün nedense erken kalktı babası evde işe başlayana kadar ona bıraktım çıktım anne gitti diye ağladı durdu evden çıkana kadar bebişim içimi parçaladı sabah sabah
babayı istemiyor anne olcak illa

yelizim sevindim güzel zaman geçirmişsin iyi geliyor böyle arkadaşlarla vakit geçirmek
bizde bu akşam kayınvalidede kalmayı planlıyoruz amaç zeyno uyuduktan sonra avatarın gece seansına gitmek:))
kadisim iyiyiz çok şükür sabah ben çok erken çıktığımdan artık pek yaşamıyoruz o durumu.çok zor ama insan çok kötü hissediyor gerçekten

günaydın kızlar.....
dün gecemiz iyiydi çok şükür...
ağlamadı..
gecede 23,30 dan sonra kaynanamlar görümcemler geldi bayağı oturduk ruzede oturdu bizimle...
sabah gözünü açamıyordu bırakırken...

yelizcim çok sevindim cnm akşamının iyi geçmesine...

betülcüm inşallah gidersiniz canım..

hani bizde yarın sinemaya gidecektik ya..
akşam eve gittik kaynanamın surat beş karış
kimseyle konuşmuyor.soruyoruz bişey yok diyor..
görümcemler söyledi...
kızlar kaynanam gezemediği için bunalıma girmiş...
bugün va yarın onu gezdirmezsek sinemaya gidemezmişiz..
hiç duydunuz mu böyle bişey ya...

bu ne yahu hayret ya valla ne yorum yapsam şaşırdım inan gerçekten çok değişik tiplerde kayınvalide modeli duydum da illaki gezmem lazım diyenini duymamıştım elifçim.işte çocuklar belli bir yaşa gelene kadar idare edicez canım

Saol betülcüm, Ooh gece seansı heee ne güzel olur en iyisini yapıyorsunuz walla.

Saol elifcim, o saatten sonra oturmaya geldiler demek heee, sanki bu evin olmaması hayırlımı olmuş ne??
O saatten sonra oturmaya gelinirmi, çok büyük düşüncesizlik.

ınanılır gibi değil elif hayretle okudum yazdıklarını, siz onu gezdirmek zorundamısınız allahaşkına?.
Kızı evde kocası yanında alsın onları gezsin siz işten geldikden sonra. Hayret bişey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…