Bebeklerimiz ve Biz

kolay gelsin nimoo
demek iş görüşmesi fiyasko gibiydi ne zor bu iş bulmak rabbim yardımcın olsun
inşallah en kısa zamanda güzel bi iş bulursun cnmmm,

bende misafir bekliyorum hazırlıklar tamam her an kapı çalabilir
sabahada teyzem kuzenlerim gelicek pazar kahvaltısı yapıcaz hep beraber

slm nımocum kolay gelsın cnm
Bızde mısafırlerımızı gecırdık hayatınızda en çok cay nezaman ıçtınız deseler kesınlıkle bugun ben bıle 5 bardak içtim guzel bı gundu yarın erken kalkabılırsek brança gldelım dıye konuştuk.
yasasın pazar çünki balık gunumuz bayılıyorum helekı mangalda eee bıde esım yaparsa yemede yanında yat...

Selam kızlar, iyi pazarlar diliyorum.

Dün ewimize geldik , azewelde babanemizi alandan aldık, denizle babanesi hasret giderirken bende eve gelip duş aldım çamaşırlarımı asıp gidicem. Ev gibisi yok ne demişler "home sweet home" :)))

selamlar kızlar..

Albinam iştahsızlığı sanırım dişinden kızlar..
son azı dişimiz patlamak üzre..
çok şükür keyfi yerinde.. öksürük ara ara devam ediyor..
k.walidemde hastaa... fena öksürüyor..

kolay gelsin cnm..
tabi yaa insanın evi gibisi yok..
babanenizde gelmiş. gözünüz aydın cnm..

en kısa zamanda hakkında en hayırlısı olsun cnm..
üzme sakın kendini....

iyi eğlenceler cnm kolay gelsin..

geçmiş olsun cnm.. acill şifalar diliyorum..
sıkı sıkı tutunur inş. anneciğine..
Allah'a emanet cnm..
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..

günaydınlar
cuma günü izmirden çok uzun süredir görüşmediğim ilkokul lise yıllarında hiç ayrılmadığım bir arkadaşım bir duruşma için günübirlik gelmiş 1 saat erken çıktım profiloya gittimorda buluştuk 2 saat oturduk çok zaman olmuştu güzel oldu
gece seansı avatara gittik 3 boyutlu kesinlikle öneririrm çok güzeldi diyorlar ya görsel şölen gerçekten öyle.gece 4 te evdeydik o gece k.validede kaldık
c.tesi evime geçtim temizlik falan kuzuyla oynadım o gün evdeydim
dün de malum dersane vardı.
benim kuzu sürekli yanımızda yatıyor artık bu emziği bırakma çok ters tepti bizde ya.bide 2 yaş sendromu inanılır gibi değil.
yeliz evine gelmiş hoşgelmiş.gözün aydın canım kvaliden gelmiş.
nimet işgörüşmeni okudumda benim de çok öyle anılarım var bende onlardan nefret ediyorum o kdar çok başıma geldiki bu tarz şeyler.
elif naptı acep gidebildimi sinemaya
birde kadisin dileği iyidir inşallah
albinanın dişi patlıyormuş biranönce patlar inşallah dişleri
sibelinde güzel geçmiş anladığım kadarı ile h.sonu
atladığım yoktur umarım:))
haftamız çok güzel geçsin canlarım

benden de kocaman günaydın herkese....
güzel bir hafta olsun inşallah...
cuma günü kaynanamı gezdirdik..
kardeşine gittik gecenin yarısı geldik..
ruze gece 2 ye kadar sendromunu yaşattı yine...
cumartesi gözümü açamadım gidemedim kursa..
neyse evdeydik yavrumla.
babannesi sinemaya gidin ben bakarım dedi ama ruze babannaeye yanaşmadı beni görünce iptal etmek zorunda kaldık...
bugün falan gideceğiz artık..
cumartesi akşam yemeğine dışarı çıkartık kaynanamları sonra da eve alışveriş yaptık..
pazarda bizim oraya sosyete pazarı açılmıştı oraya gittik yine kaynanamla..
anlayacağınız 3 gün kadını gezdirdik..
daha da benden gezme falan istemesin...

Günaydın güzel bir hafta olsun hepimiz için

nimocum iş görüşmen bayağı sinirli ve stresli geçmiş canım hakkında hayırlısı olsun canım

yelizcim kayınvaliden gelmiş gözün aydın evinede geldin gerçektende insanın evi gibi yok kesinlikle

zeybennep albinaya geçmiş olsun canım kısa sürede patlarda geçer inş. bizimkinde ses yok bakalım ne zaman çıkarlar geçmiş olsun dileğin için teşekkürler ayrıca

zehramında misafirleri varmış kalabalık güzel vallahi misafir ağırlamak çok hoş

betülüm arkadaşınla vakit geçirmişsin iyi olmuş vallahi okadar seneden sonra gece seansınızdada avatara gitmişsiziz iyi gelmiştir değişiklik olmuş sizede

elifimde kaynoşunu gezdirmiş durmuş artık otursun bukadar gezme yeter kış günü :)

bendenizde cumartesi saat00 gibi çıktım işten pendiğe gittim biraz cumartesi pazarında dolandım 2-3mağzaya girdim havanın güzel oluşundan millet pendiğe akın etmiş bayağı kalabalıktı sonra kocişle telefonlaştık buluşup yeni açılan pandorya avm gittik ve 3 seneden beri düşünüp yapamadığımız sineme keyfini yaptık nhayetinde çokta iyi geldi vallahi

annemi aradım kuzuyı sordum keyfi yerinde dedi biz geç gelicez dedim alış veriş yapıcaz merak etmeyin dedim ve sinema biletimizi kestirdik . eşim avatara gitmek istedi bizim orda gideceğimiz 3 boyutlu değildi ve seansı çok geç vardııı o yüzden cem yılmazın YAHŞı BATI sına gittik sinema saatimize yarım saat vardı bir yemek yedik ve saat gelince mısırımızıda larak salona gittik film çok güzeldi ben beğenerek dinledim bayağı aleni küfürlüydü ama çok komikti ee CEM YILMAZ fark olucak filmimiz bittikten sonra kipadan alışverişmizi yaptık taksiye binerek evimizin yolunu tuttuk poşetlerimizi bırakıp kuzuyu alıp eve döndük

pazar günüde ablam yiğenlerim eniştem kayınvalidesi ve kayınpederi geldi tabi dayıcımda bizdeydi annem babam bayağı kalabalıktık önce çay keyfi sonra yemek yedik yezda kuzenleriyle çok güzel oynadı onları görünce çok sveindi küçük yiğenimin arkasında çocuk çocuk diye dolaştı bir çocuk yaa demesi varr ağzını koparasım geliyor cadının maşallah sürekli söletiyorumm çocuk yaa öffff yaaa diyip duruyor dayısı öğretmiş :)
bizde böleydik hafta sonunda işte canlarım

Herkese Selam güzel bir gün güzel bir hafta diliyorum,

Maşallah herkes gezmiş bu haftasonu harika :). Sinemalar,pazarlaar oooh sefanız olsun. Bizde sizin aksinize evdeydik, bol bol yeni dizimizi izledik,özlemişiz evimizi pazar akşamı sadece görümceme yemeğe gitti.

Kocaman öpüyorum herkesi

elifim 3 gün gezdirmiş kayınvalidesini umarın uzun bir süre yeter ona.
kadisim sinemaya gitmiş ne güzel
yeliz yeni diziniz hangisi canım

Flashforward canım 7. bölümdeyiz bu akşamda izleriz 3 bölüm sonra marta kadar yeni bölüm yokmuş. Lost un yapımcısında yine çok güzel bir dizi.

baya güzel diorlar o diziye .ben lostta 4.sezonda kaldım gerisini izleyemedim merak ediyorum çok bide bitiyor ya bu sene.bizim kız son zamanlarda gece 12 e kadar oturduğu için pek birşey izleyemiyoruz uzun zamandır evde

Selam canlarım...
Herkese mutlu, huzurlu bir hafta dilerim....
Bizde cumartesi biraz pazar keyfi yaptık. Ordan anneme geçtim kardeşim ve eşi yemeğe geleceklermiş. Birde anem balkonunu kapatacaktı evde ustalar vardı. Yardım amaçlı gittik ama ırem hiç birşeye izinvermedi. Allahdan onlar akşam geldide kuzu uyuyunca hallettik.
Şanslı gelin vesselam... Menüsünü kendi belirlemiş zeytinyağlı biber dolması, karnıyarık, mercimek çorbası, pilav ve kabak tatlısı...
Onlardada geri sayım başladı. Allah izin verirse küçük prensim BATU'm perşembe sabah 8 gibi hayata merhaba diyecek....
Rabbim tüm hamişlerin kazasız belasız bebişlerini kucağına almasını nasip eder inşallah...

Pazarda yine annane ve dedeyle önce araba bakmaya gittik. Ardında kuzumun yoğun ısrarlarına dayanamayıp ıstinba Park'a (istinye Park) gittik. Biraz alışveriş yapıp dolaştık ardında da yemeğimizi yiyip evimize bırakıldık. Babamın arkasından Yavuz hadi hadi çabuk yürü diyip duruyor. Tabi babamın ağzı kulaklarında mutluluğu gözlerinden okunuyor.
Rabbim anacıklarımızı babacıklarımızı başımızdan hiç eksik etmesin(AMıN)

Maşallah herkesinde haftasonu güzel ve gezmelerle geçmiş. Rabbim daim etsin...

Yelizcim gözün aydın.... Bayılıyorum şu senin kayınvalidenle arandakı sevgiye (Allah nazarlardan saklasın 41,5 kere maşallah)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…