Bebeklerimiz ve Biz

sevilim sizede geçmiş olsun canım kıyamam kuzuma yaa zaten bu ateş varya bitiyor yavrularımızı iştah konusunda bizde aynıyız canım hiçbirşey yemek istemiyor ben hem iştahsızlığa hemde kusmasına bağlıyorum korkuyor kuzucum

yelizzim dört tüp heee yavrum yaaa şükür ciğerleri temiz çıkmış gözün aydın birde sonuçları alırsanız hayırlısıyla öğrenmiş olursunuz alerrjisini

canancım demek yazlıkları giyinmek istiyor küçük cadıya maşallah bizimkide öle havaların yeni soğumaya başladığında yazlık elbislerini giydiriyordu hepsini kaldırdım ortadan ama hala devam eden bir elbise aşkı varrr mağzaya gidincede bir bakıyorum eteklerin elbiselerin yanında cadımm

canım seni aradım ama duymadın galiba geçmiş olsun diyecektim

buluşma dediğin gibi havaların ısınma dönemine kaldı sanki sevilim yaaa

baksana bende kızın kolu böle üstelik bu hafta çalışıcam

yeliz desen oda çalışcak evinede dönücek
zehramında misafiri olcak betülde çalışıcak e kim kaldı bir nimo oda gelemez melek hasta buluşma işi biraz uzuycak gibi

vallahi bende herkesi özledim tabi kuzularıda hayırlısı

Son düzenleme:
ya ben zehracığımı atlamışım....
canım benim gece gece o da bir sürü uğraşmış...
allah kolaylık versin canım..
çok zor ya...
hele çocuklar büyüdükten sonra gece uykusu bölününce insan çok zorlanıyor....

sevilcim hoşgeldin canım..
çok çok geçmiş olsun canım...
şimdi daha iyidir sanırım irem sultan...
bu cadıların hepsine bişeyler oldu valla...

yelizcim iyi olmuş bak..detaylı bakıyorlar..demekki çapa iyi..
ben pek bilmiyorum sizin hastaneleri...
12 si çok geç ama ya...
neyse hayırlı sonuçlar olsun inşallah canım....

heheh kızlar ben sizin neden buluşamadığınızı biliyorum...
beni bekliyorsunuz dimiiiisırnaşık şeysırnaşık şey

Sormayın canlarım ateş olunca böyle çok panik oluyorum ben...
Öyle büyük insa gibi zngır zangır titreyince vücut morarınca aklım başımdan gidiveriyor işte...
Ne diyelim Rabbim dermassız dertlerden korusun tüm kuzuları...

Ah kıyamam Denoma okadar kan almışlar
ınşallah salı günüde sonuçları alıp tedavisine başlanır. Tez zamanda şifasını bulur kıvırcık prensesim....

saol cnm..hem ne kendini yerlere atmalar...
beyninde hücre kalmadı valla...
kafayı vura vura...
inşallah düzelecek bakalım hepimizin kuzusu....

elifcim sanada kolay geldin kış günü zor valla.neyseki aynı binadaymış hiç olmazsa ruze ye kolaylık olur.
.

saol cnm..
inşallah iyi olacak...

Aynen kadisin anlattığı gibi sevilim, ne yapalım gönüller bir olsun havalar azıcık ısınsın bahara doğru görüşürüz allah izin verirse :)

Saol Elifim, 12 si erken bile cnm fakülteler çok yoğun oluyor, Çapa ve Cerrahpaşa çok iyidir ama işte böyle bizim karşılaştığımız gibi aksilikler çok oluyor. Bakalım ne olucak.

Sağol sevilim AMıN. Bendede olduğunu söylemiş dr a belkide o yüzden geniş tutuyorlar araştırmayı.

bu arada zehramı bende atlamışım tatlım gecen zor geçmiş kolaylıklar zeynomda rahatsız galiba
arada arızalı oluyor böle geceleri ne istediği bilmeden mızıldanıyorlarrr öptüm şeker

bende iyi akşamlar diliyorum..
akşam benim ev işi belli olur.
hayırlısı inşallah..
öpüyorum hepinizi çok canlarım

beni iyice dışladınız zaten:gitme:
unutup duruyosunuzCADIARZU

geçmişe azcık göz attım hızlı hızlı
zeynep peşimde kayuuuu aç deyip duruyooo
netten seyrediyo artık hanfendi tv deki az geliyooo

sevilcim ireme geçmiş olsun cnmmm, umarım şimdi daha iyidir bizde de öksürük ve iştahsızlık var bunun dışında her istediği yapılcak yapılmazsa kıyametleri koparıyo
anladığım kadarıyla hepimiz de aynı dertten müzdaripiz şu günlerde
allah sabır versin hepimizee bazen dayanılmaz oluyo ağlamarı çünkü

buluşma olayına gelince hemen iptal etmeyin kızlar yaaa
b hafta olmasa bile önümüzdeki cumartesi yapalım artık
ne dersiniz

elifcim taşınma işi bence güzel olur dediğin gibi bazı durumlarda kısıtlanma hissedersin azcık da olsa, ruze için değer ama en azından üşümeyecek:)) aynı binada

selamlar kzlar....
Elifcim ve zehracım geceleriniz yoğun geçmiş inş. birdaha tekrarlamaz geçmiş olsun diyorum..

Yeliz geçmiş olsun denoyaa..Ciğerlerinin temiz çıkmasına sevindim. tahlil sonuçlarıda temiz çıkar inş. iyi haberlerini bekliyoruz... kocaman öptüm..

Sevil ıremciğimede geçmiş olsun.. Ateşli hastalıklardan bende çok korkarım.. Allah korusun tüm yavruları...

Kadiş tekrar dr. götürmen iyi olmuş cnm. inş. ilaçlar tez zamanda etkisini gösterir.. acil şifalar cnm..

cennet bahçem aramıza hoşgeldin. keyifli paylaşımlar diliyorum.. bu arada kızında çok tatlı Allah bağışlasın cnmm...

Elif taşınıyormuşsun cnmm.. hayırlısı olsun. aynı binada olmak ruze için avantajlı olacakk..
kolaylıklar cnmmm

hoşbulduk canımmm teşekkürlerrr a.s.

ılk Günaydın benden olsun

güzel birgün olsun hepimize kuzum hala iştahsız ama dün diğer günlere göre keyfi daha iyiydi şükür ilaçları kullandıkça daha iyi olacağız allahın izniyle

bugün eşim bir iş görüşmesine gidecek hayırlı haberle döner inşallah bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…