- Konu Sahibi DreamLover
-
- #32.821
Bu arada bizim buluşma organizasyonu suya yatmış anladığım kadarı ile...
Yelizim evine geçiyormuş Zehramın misafirleri geleekmiş. Yaz gelmeden buluşamıyacağız sanırsam. Biz organize olsak kuzular hasta oluyor onlar düzelse bizim işlr denk gelmyor. Ne diyelim sağlık olsun birdhaki sefere inşallah. Ama hepinizi çok özledim belirtmeden geçmeyeyim.
selam kızlar.elif ve zehram zor bi gece geçirmişsiniz sanırım.
elifim seni çok iyi anlıyorum berfede aynı o kadar deiştiki sana anlatamam herşeyi vurarak ve bağırarak yaptırıyor.acaip inatlaşıyor kendini yerlerden yerlere atıyor.oysaki o kadar akıllı ve söz dinlerdiki kuzum.
elifcim sanada kolay geldin kış günü zor valla.neyseki aynı binadaymış hiç olmazsa ruze ye kolaylık olur.
.
Evet cnm sıırtteyız burayı çok sevıyorum alıştık ıyıcene ayrılırken zor gelcek bıze.
selamlar kzlar....
Elifcim ve zehracım geceleriniz yoğun geçmiş inş. birdaha tekrarlamaz geçmiş olsun diyorum..
Yeliz geçmiş olsun denoyaa..Ciğerlerinin temiz çıkmasına sevindim. tahlil sonuçlarıda temiz çıkar inş. iyi haberlerini bekliyoruz... kocaman öptüm..
Sevil İremciğimede geçmiş olsun.. Ateşli hastalıklardan bende çok korkarım.. Allah korusun tüm yavruları...
Kadiş tekrar dr. götürmen iyi olmuş cnm. inş. ilaçlar tez zamanda etkisini gösterir.. acil şifalar cnm..
cennet bahçem aramıza hoşgeldin. keyifli paylaşımlar diliyorum.. bu arada kızında çok tatlı Allah bağışlasın cnmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?