Bebeklerimiz ve Biz

slm kadıscım yezdanın ıyı olmasına sevındım
Ayrıca esınde ış bulmuş neguzel çok sevındım
Elıfcım sızın ıçınde hayırlısı neyse o olsun

Ay okuduklarımı unuttum ya tekrardan bakmam lazım

Hım yelızcım kızınında sonuçları ıyı .ıkar

çok sevindim kadis hayırlı olsun canımm

sağolun kızlarrr teşekkürler

darısı kardeşimin başına inş. kay aydır işsiz oda oda aynı yere gitti eşimle ama ona haber vericez demişler

bır derdım var offff demek ıstıyorum baska zaman olsa hoşuma gıderdı ama baskıyı sevmıyorum bugun yengemı aradım napıyon nedıyon derken hop kız calışmalara baslayın bebek ıstıyoz hatta ısım bıle duşunulmuş SARE ve CEYLıN

Sonra halamı aradım kız tembel 2. Bebek yokmu hala yok dıyorum efe buyudu nezaman yapıcan hemen yarın yapıyorum dedım.... Bu baskı nıye ki acaba 2.yı hıç ıstemıyorum dedıgım ıçınmı böyle oldu

Psıkolojıkmen vallahı 3 gun reglım bıle gectı 4 aydır sasmazdı 3 ay korunma hapı kullandım bu ay kullanmadım.
Dun esımde demezmı kızımız olursa buse nasıl olursa koymamazlık yapma dedım.ayrıca esımde ıstemezdı sımdı o çok ıstıyor abı baskısı tabıkı

Kadiscim demek yine oldu, ilaç vermemişti bildiğim kadarıyla ne zaman almaya başladı.

ış olayınada çok sevindim inşallah uzun soluklu ve bereketli bir iş olur sizin için.

sibelcim merhabalar, bana sorarsan şu an evdesin çalışmıyosun efe de büyüdü artık
ben olsam hiç düşünmeden yapardım kendim büyütürdüm,insan çalışırken öyle zorlanıyoki
ki birde bakıcıya bırakıyosan...ya da ben içinde bulunduğum şartlara göre bu şekilde düşünüyorum
son karar senin canım

Alla alla yaaaa bune baskıdır hiç anlamıyorum, hadi birincisi için söylerler düşünmüyormusunuz diye ama 2.için çok gereksiz buluyorum, düşünmüyoruz de kapa konuyu sende.

kadis atlamışım dileğe çok geçmiş olsun dikkat etsin kendisine bebişi inşallah sıkı sıkı tutunsun ona

yelızcım zaten baskı hıç yoktu ben çok ıstedıgım ıçın ama bıkac aydır kesınlıkle ıstemedıgımı anladılar oyuzden habıre bebek sorup duruyolar

gerçekten çok enteresan bu şekilde baskı yapılması önceden sende istiyordun ya acaba hala seni istiyormu zannediyorlar.direk düşünmüyoruz diyip kapa bence gerçekten düşünmüyorsanız

Kadiscim demek yine oldu, ilaç vermemişti bildiğim kadarıyla ne zaman almaya başladı.

İş olayınada çok sevindim inşallah uzun soluklu ve bereketli bir iş olur sizin için.

sağol yelizcim inşallah bana sölemedi ozaman görüştüğümde sadecede bulantı hapını söledi ama eve gittiğimde gösterdi progestan diye bir ilaç genelde düşüklere verdikleri işte pazartesinden beri kullanıyor günde 2 kez 3'e çıkarmış doktoru...

güzel dileklerin için sağol canım vallahi bende çok sevindim inşallah uzun ve bereketli olur
amin :Saruboceq:

kadiscim eşine çok sevindim balım ya..
darısı kardeşine olsun inşallah...tez zamanda

dileğe de çok geçmiş olsun...sıkıca tutunur inşallah bebeğiniz..

sibel düşünmüyoruz de kapat konuyu...
boşuna gerilme değmez...

sağol elifim teşekkürler inş. kardeşimde hayırlısıyla il bulur inş. şimdi her muayeneye gittiğinde 50 tl veriyor ssk bittiği için şuan işten çıkmış olması birde düğün sonrası eşya borçları varr zorlanıyorlarr haliyle tek babamın emekli maaşıylada zor geçinmek
rabbim onada bir kapı açarda inşallah tez zamanda :Saruboceq:

sibelcim ailelerin böle şeyler sölemesi istemesi normall önmeli olan sizin düşünceniz istemiyorsanız sizin elinizdeki bişey sonuçta baskılara kulak asma boşver

kızlar zaten ben ıstemıyoruz dıyorum susmuyorum onlar ıstemıyoruz dedıkçe soruyolar bıde efe kımınle konuşursa konuşsun kardes ıstıyorum kardesım olcak dıyıp duruyor amcasının cocugu olcak anlattık efe bızım olcak zannedıyor efede cok ıstıyor yapın bak kıskanmaz hem.ayrıca kıza yonelmışler bıde

he o zaman sende bişey yöntemiydi onu uygula...
düşünüyoruz bakalım..
allah ne zaman verirse de.

selamlar kızlar..

Anenneden geldik şimdi..
aşure pişiriş annem..rahmetli dedem içinde ufak bir okuma yaptı..Allah kabul etsin..
bir tencere aşuremi alıp döndğk eve:))

Albina da hafif öksürük başladı.. annemlerdeyken birazhalsiz gibiydi. eve geldik. daha iyi şimdi.. tamol şurup var. onu verdim. bakalım ilerlerse dr. yolu görünecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…