- Konu Sahibi DreamLover
- #32.801
Korkma elifcim halledersiniz bir avazda inşallahhhh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selamlar hatunlar
elifcim maalesef hepisi aynı bunların
sendromdan sendroma giriyorlar
sabah hanfendi bileğimi gene ters çevirdi bend eelimi çektim bid eböğüre böğüre ağlıyor cadı elimi ver diye kimin eliyse
yemek yedirmek artık işkence, harvey karpın kitabını baştan baştan okuyorum
her türlü yönetmi denemiş bulunuyorum
inşallah geçecek sendromlarıı
birazdan kaynanam ve görümcem gelcekler oturmaya
elifim hayırlı mı olmuş desem yoksa demesemmmi
allah kolaylık versin topiğin en çok taşınanları ünvanını elimizde tutuyoruz bakalım
allah hayırlısıla bir ev nasip eder inşallah gönlünce döşer oturursun
Korkma elifcim halledersiniz bir avazda inşallahhhh
Yok böyle bişey yaaa, dün kendim bizzat telefonla randevu aldım,(internette dolu görünmesine rağmen tüm ravdevuların) Annemler gittiğinde o saatte randevunuz yok olmasıda imkansız çocuk için en geç 11,30 a veriyoruz demişler ben hemen aradım telefonlar hastaneyi soruşturdum hakketten yok telefondaki yetkilide verilemez o saate dedi, Hemen şikayet yazdım internette üstüne annem aradı hastane personelinde birisi yardımcı olmuşda profesöre randevu yazmış şimdi muayne olmayı bekliyorlarmış...
Yok böyle bişey yaaa, dün kendim bizzat telefonla randevu aldım,(internette dolu görünmesine rağmen tüm ravdevuların) Annemler gittiğinde o saatte randevunuz yok olmasıda imkansız çocuk için en geç 11,30 a veriyoruz demişler ben hemen aradım telefonlar hastaneyi soruşturdum hakketten yok telefondaki yetkilide verilemez o saate dedi, Hemen şikayet yazdım internette üstüne annem aradı hastane personelinde birisi yardımcı olmuşda profesöre randevu yazmış şimdi muayne olmayı bekliyorlarmış...
elifcim 4 senede 4 ev hee bacım zor işin ya allah kolaylık versin
kapın ayrı olduktan sonra bişey olmaz elifcim