Bebeklerimiz ve Biz

beni iyice dışladınız zaten:gitme:
unutup duruyosunuzCADIARZU

buluşma olayına gelince hemen iptal etmeyin kızlar yaaa
b hafta olmasa bile önümüzdeki cumartesi yapalım artık
ne dersiniz

seni unutmakmııı aaaslaa bebişim benim dalgınlığıma gelmiş kesinlikle:smiley-cool: opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

buluşma için bu hafta ben çalışıyorum öbür haftada belli değil yeni bir yıl olduğu için devir işlemleri falan olcak belki diğer haftada çalışırım birde kuzunun o hafta alçısı alınacak
eğer olmazsa bir aksilikte çıkmazsa seve seve katılırım tabikide

Günaydın
Güzel bir gün diliyorum bende, kendimi çok uyuşuk hissediyorum dün akşam denizle beraber onda yattık. Çok iyi dinlendim ama çok uyumanın verdiği miskinlik var, gecede ufak bir kazamız oldu :).

Zehracım - Zeynepcim tesekkur ederim saolun.

Elif ne yapti acaba ev isini...!

günaydın güzel anneler ve tatlı kuzuları.
öncelikle hasta bebişlere çok geçmiş olsun irem ile zeynoyu okudum En yakın zmanda iyileşsinler inşallah
dün akşam eşimin şirketi ile birlikte yahşi batıyı izlemeye gittik cm yılmzın diğer filmlerine oranla daha durağan ama eğlenceli yinede sonrada arkadaşlarla taksimde biryerlerde oturduk 1 saat iyi geldi çok.gerçi geldiğimde kuzu uyumamuıştı özlemiş çok yine sıkıntı duydum akşam çıktığım için ama neyse.gece de kayınvalidelerde kaldık .
elifin taşınma işi belli olacaktı değilmi dün
denomun sonuçlarıda 12 sinde çıkacakmış.bende dönmelerine şaşırdım valla okuyorlar demekki
yezdam daha iyiyimiş çok şükür kadis gönlünüze göre olur inşallah canım hayırlı güzel haberlerinizi bekliyoruz

Kadis yezdanin keyfi yerindeymis harika

Betulcum film ve sohbet iyi gelmistir . vicdan yapmaya gerek yok bence seninda ihtiyacin var bu tur degisikliklere :)

Ewet canim ilginc dimi okumalari :)

valla takdir ettim genelde özel hastanelerde bile bakmazlar öle.çapa alerjide baya iyidir bu arada.inşallah memnun kalırsınız sizde

günaydın kızlar...
beni merak edenler olmuş..
saoulun canlarım...

anlatayım hemen..
yeni ev sahibi olacak kişilerin tunceliye tayini çıkmış acil gidiyorlar...
eşinin tayini eşyalarının taşınması falan kendi dertleriyle uğraşmaktan bunu konuşmaya fırsatları olmamaış..
öyle dediler...ama akşam kiralık yazısı duruyordu..
sabah kaldırmışlardı...
hakkımızda hayırlı ise olsun değilse olmasın...ne diyim..
şu kış günü çok bi geriyor taşınmak beni...

Aynen oyle betul / evet canim zaten ozellikle orayi tercih ettim. Bakalim sonuc ne olacak.

Elif dedigim gibi hakkinda hayirlisi olsun insallah.

Sağolun kızlarrr

elifimcim hayırlısı olsun canım biraz geriliyorsun ama ev 500 etmiyorsa iyi bir yerde de oturup para vermek daha mantıklı hiç değilse verdiğin paraya acımazsın

valla elifçim hayırlısı olsun hakkınızda birçok yönden iyi olacak gibi görünüyor ama elbette taşınmanın zorluğu insanı sıkar.Allah kolaylık versin hayırlısını versin

günaydınlar kızlar
yeliz, hastanede ilgilenmelerine sevindim canım sonuçlar içinde hadi hayırlısı..
elif, tanışmanız daha iyi olur canım hem bu soğuklarda ruziş te dışarı çıkmamış olur.Ayrıca
taşınmak çok zor bende 4,5 yıllık evliyim benim de 4.evim ve hepsinde de bütün evi kendim toplayıp
yerleştirdim Allah kolaylık versin...
eftun, kadiş günaydınlar sizlerede

kızlar benim ev işi olmamış..
başkasına vermişler evi..
hep hayırlısı ise olsun demiştim..
demekki hayırlı değilmiş..
azcık bozuldum ama yine de sevinmedim değil..
yazın allahın izniyle daha güzel bi eve taşınırım...

Günaydın canlarım...
Bugün biraz daha iyiyiz. Dahada iyi olacağız Allahın izniyle. Yemek sorunumuz aynı bir lokma yemeği 1 saatde kavga dövüş yiyor.

Kadişcim kuzunun iyi olmasına sevindim. ılaçlar etkisini gösteriyor. Kısa sürede çok daha iyi olacak inşallah...

Elifcim hakında hayırlısı Rabbim gönlüne göre verir inşallah...

Yelizcim az uykuya alışmışız fazlası böyle halsizlik yapıyor işte:))

Betüşüm oh ne güzel arada böyle şeyler yapmak lazım sakın suçlama kendini... Siz nekadar huzurlu olursanız zeynomda okadar mutlu olur.

hayirlisi olsun elifcim hersey kismet dedigin gibi daha guzel bir ev bulursun kim bilir belki kendi evine tasinirsin yaza :)

sevilcim hoş geldin canım...
iyi olmanıza çok sevindim...
biz de bu gece deliksiz sayılabilecek bi uyku uyuduk...günlerdir ilk defa...

betül ne iyi etmişsin..biz troyadan beri sosyal bişiler yapmıyoruz..
ana yüreği bende aynı vicdan yapıyorum hep...
ama iş o noktaya gelene kadar..
sonrasında bişi yok...

kadisim daha iyi olmanıza sevindim canım..
inşallah işltah da düzelecek....

yelizim saol cnm...
kısmet ya..biliyorsun kafam çok karışıktı zaten..
allahım kalbime göre verdi..
ama ev pek bi güzeldi...
yaza zaten taşınacağım bakalım

Elifcim hayırlısı olsun kısmet yaza inş. daha güzel biryer bulursun canım

sevilim iyiye gidiyoruz şükür balgam sökücüsü öksürtüyor biraz ama mecbur veriyoz

sabahtan dileğin yine kanaması olmuş hastaneye götürmüşler muayne olmuş bebişimiz iyi kalp atışı var ama yatak istirahati vermişti zaten devam edicek düşük ilacınıda 3 taneye çıkarmış

ve mutlu haberim eşimin gittiği iş görüşmesi olumlu geçmişşş pazartesi başlıyor şükürler olsun inş. bir aksilik çıkmazda herşey yolunda gider:Saruboceq:hihoyyyt

sevil balım hoşgeldin irem daha iyiymiş çok şükür.yemek olayında bizde de sıkıntı var yemiycem dediği şeyi mümkünatı yok yediremiyorum
elif aynen tatlım ya aslında vicdan yapmamak lazım sevilin dediği gibi biz ne kadar mutlu ve huzurlu olursak o yansıyor onlara sonuçta ama işte ..inşallah kendi evine taşınırsın burdan sonra bize de nasip olur inşallah hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…