Bebeklerimiz ve Biz

Yok böyle bişey yaaa, dün kendim bizzat telefonla randevu aldım,(internette dolu görünmesine rağmen tüm ravdevuların) Annemler gittiğinde o saatte randevunuz yok olmasıda imkansız çocuk için en geç 11,30 a veriyoruz demişler ben hemen aradım telefonlar hastaneyi soruşturdum hakketten yok telefondaki yetkilide verilemez o saate dedi, Hemen şikayet yazdım internette üstüne annem aradı hastane personelinde birisi yardımcı olmuşda profesöre randevu yazmış şimdi muayne olmayı bekliyorlarmış...

aynılar bacım hepsi aynı bu cadıların...
az önce aradım yine böğüre böğüre ağlıyordu...
diş macununu istiyormuş...
siz bana verin kapıyı kapatıp gidin diyormuş..
her yere macun sürecek zilli...

hayırlı bilmiyorum ya bi akıl verin...
kaynanamla 2 bina yanyanaydık şimdi aynı binaya geçmek iyi mi olacak kötü mü bilemedim...
nasip canım inşallah bi ev sahibi oluruz bizde birgün...
evlendim 4 sene olacak 4. evime taşınıyorum..
bi insan her sene taşınır mı be

Korkma elifcim halledersiniz bir avazda inşallahhhh

inşallah bacım ya

Be devlet makamlarını anlamak zor gerçektende peki herhangi bir bilgi belirtmemişlermi 11:30 biter diye yaaa nasıl iş bu neyseki şansınız varmış yine allahtan adamcağız yardımcı olmuşta hay allahım inş. sorunsuz dönerler yelizcim

elifcim 4 senede 4 ev hee bacım zor işin ya allah kolaylık versin
kapın ayrı olduktan sonra bişey olmaz elifcim

gerçekten kötü olmuş yeliz bende her hastaneye gidişimde özellikle devlet hastanelerinde sinirlerimi zıplatır öyle gelirim
neyse birileri yardımcı olmuş en azından.testler hemen sonuçlanıyor muymuş peki

hayret bişi ya..
sorumsuzluğun da bu kadarı artık...
sanki biz kafamızdan uydurup gittik oraya...
o hastane personeli sağolsun yani...

iyi bari muayene olmuşlar...
testleri bugün yapılırda sonuçalrı bugün vermezler sanırım

elifcim 4 senede 4 ev hee bacım zor işin ya allah kolaylık versin
kapın ayrı olduktan sonra bişey olmaz elifcim

amin canım amin...
inşallah olmaz bişey...

Bilemiyorumki kızlar annem işi bitince arayacak bugün mü başka bir birgünmü verirler arayınca öğrenicem artık.

selam kızlar.elif ve zehram zor bi gece geçirmişsiniz sanırım.
elifim seni çok iyi anlıyorum berfede aynı o kadar deiştiki sana anlatamam herşeyi vurarak ve bağırarak yaptırıyor.acaip inatlaşıyor kendini yerlerden yerlere atıyor.oysaki o kadar akıllı ve söz dinlerdiki kuzum.

kadisim sen nasılsın yezda nasıl oldu canım.
denomuzunda umarım önemli bi sorunu yoktur.
elifcim sanada kolay geldin kış günü zor valla.neyseki aynı binadaymış hiç olmazsa ruze ye kolaylık olur.
sibelcim sende git tabii eşinle deişiklik olur hemde.
ceysum ve wildrosee sizlerde aktif görünüyorsunuz.selam vermeden geçmeyim dedim.

sağol canancım günden güne iyi olucak inş. bugün kendi doktoruna götürdüm işte akut bronşit dedi ilaç verdi kullanıcaz kısa sürede geçicek inş.

sen nasılsın berfe nasılll

Az evvel şikayetimle ilgili aradılar birden benden dinleyip sistemi kontrol edip geri dönüş yapacaklarmış, çok şaşırdım..! Okumazlar diye tahmin ediyordum.

bizde aynıyız kadisim berfe sultanla didiş dur.neyseki tatil iyi geldi odasını oyuncaklarını çok özlemiş.2 gündür sakin biraz.yoksa kış günü çok bunaltıyordu beni.son zamanlarda kıyafetlerini seçmeye başladı.yazlık bölümü açıp durmadan şort la elbise giymek istiyor.ilk başta hayır dedim inatla istedi giydirdim bu sefer üşüdüm anne uff soğuk çoyap ver dedi.şimdi görsen külotlu çorap üstü şort giyiyoruz:))

Selam canlarım...
Çok uzun yazmıyacağım 2 gündür tam yazıyorum satırlarca ırem sultan pc pat kapatıyor.
Öncelikle hasta kuzularım tümüne acil şifalar...

Yelizim doğum günün kutlu olsun güzel arkadaşım. Biraz geç oldu ama anlayışla karşılayacağını umuyorum.

Kadişcim eşini durumuna çok üzüldüm Rabbim tz zamanda ferah kapıları açar inşalah...
Dileğede çok çok geçmiş olsun... Sorunsuzca ilk 3 ayını atlatır inşallah...

Elifcim 4 yılda 4 ev zor be canımcım. ınşallah bu son olurda birdahaki taşındığın kendi evin olur inşallah...

Betülcüm sende yeni saçlarını güle güle kullan...

Varsa atladığım affola....

Bizde yeni yılın ilk günü hastanelerdeydik. Gündüz 4 gibi ateşi çıkmıştı. Dolven vermiştim sonrasında 9 da tekrar yükseldi yine verdim. Saat 1,30 gibi tam yatacakken bir baktımki çocuk zangır zangır titriyor. Elim ayağıma dolandı ölçtüm düşüktü 10 dk. sonrasında 39'u gördü. Fitil atıp duş aldırdım paldır küldür hastaneye gittik. Basit soğuk algınlığı dedi bende öyle umuyordum ama ateşden çok korktuğum için beklemek istemedim. Şimdi daha iyi ama huyuzluk tavan yaptı. Ne istediğini ne söylediğini bilmiyor. Sürekli zırlıyor yemek yemiyor yani tüm olumsuzlukları bir anda mıknatıs misali çekti üstüne....
Umarım geçici bir süreçdir. Keza benim sinirler acayip yıprandı. Onun ağlama krizleri genelde benimde ona katılmamla sonlanıyor

Bu arada bizim buluşma organizasyonu suya yatmış anladığım kadarı ile...
Yelizim evine geçiyormuş Zehramın misafirleri geleekmiş. Yaz gelmeden buluşamıyacağız sanırsam. Biz organize olsak kuzular hasta oluyor onlar düzelse bizim işlr denk gelmyor. Ne diyelim sağlık olsun birdhaki sefere inşallah. Ama hepinizi çok özledim belirtmeden geçmeyeyim.

Yelizcim inşalah tahlillerde neye alerjisi olduğu anlaşılır Denomum. Alerjik bir bünyye sahip olan biri olarak o kaşıntıların ve acıların ne olduğunu çok iyi bilirim.

Benimde bir arkadaş çok uğraştı ordan randevu almak için halledemeyince gidip kendi almıştı. Dr. çok ilgiliymiş ama onunki 2 yaşından küçük olduğu için alerji testi yapamamışlardı. Şimdi sıra ile gıdaları tek tek veriyorlar neye karşı olduğun bulmak için en son balık vermişler alerji nüksetmiş. Allahdan buldular.

Annem aradı 4 tüp kan sinüs+ciğer filmini çektirmişler çiğerleri temizmiş kan sonuçlarınıda 12 isinde alıncak. Geniş çaplı araştırma istemiş dr. Bakalım Salı günü ne diyecek.

Sevilcim selam canım

Çok teşekkür ederim tatlım sağol.

Çok çok geçmiş olsun canım neyseki önemli bişeyi yokmuş, ateş korkutuyor dimi insanı. Hastalıkda böyle oluyor tatlım bir haftaya kalmaz neşeside yerine gelir iştahıda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…