Bebeklerimiz ve Biz

gunaydın annışler gunumuz herzamankınden guzel gecer ınsallah
Yezdayada gecmış olsun cnm ılaçlar hemen etkı edecektır
Elıfcım ruzenın belkı dışı çıkıyordur belkıde ruya görup korkmuştur uykusuda dagıldıysa kızıp aglamıştır
Efede ruya görup korkunca 2 saat agzını kır dıye aglıyor kımın agzını kırcaksam artık

günaydın...
kabus gibi bi gece geçirdim..
ruze artık çıldırmış vaziyette...
2 saat kadar böğürerek ağladı...
sabrımı çok taşırıyor..
ama sadece kızıyorum..
dişimi çıkıyor 2 yaş sendromumu neyse ama çok zor ya...
benim kuzum çok uysaldı...
gitti yerine başka çocuk geldi..
rabbim zararsız ziyansız atlatmak nasip etsin inşallah...

canım benim arkadaşımın oğluda çok uysal oturup kendi oynayan uyku problemi çıkarmayan çok akıllı bir çocuktu iki yaşında biara o kadar huysuzlaştı ki kadın tanıyamaz olmuştu oğlunu bu benim oğlum mu diyordu o derece yani.. kadın çocuk psikiyatrisine götürecekti artık ama geçti sonra sonra... şimdi 26 aylık... iki yaşında çocuklarda bu tür durumlar görülüyormuş... sabretmekten başka çare yok:sm_confused::sm_confused:

Son düzenleme:
Elıfcım ruzenın belkı dışı çıkıyordur belkıde ruya görup korkmuştur uykusuda dagıldıysa kızıp aglamıştır
Efede ruya görup korkunca 2 saat agzını kır dıye aglıyor kımın agzını kırcaksam artık

günaydın sibel hoşgeldin....
rüya değil ondan eminim...ama dişten şüpheleniyorum ben...
parmağı ağzının içindeydi çünkü...
son 3 dişi kaldı hayırlısı ile bi çıksaydı....
ağzını kır ha...
kimden öğrenmiş acaba
elif hayırdır canım yaa bu soğukta ne taşınması??

ya sorma canım ya bu soğukta...
bizim oturduğumuz ev yapılı değil..
kiramız 460 lira ..
bikaç sonra zam var 500 olacak...
ev asla 500 etmez...
kaynanamların binada çok güzel yapılı bi daire boşaldı..450 liraya...
tek sorun aynı binada olmak işte...
bugün belli olcak...
sanırım bu hafta taşınacağız..
ruze için iyi olacak çocuğum sabahları rezil oluyor yollarda

sen nasılsın canım..
nasıl gidiyor bakıcıyla aranız,ilişkileriniz...

canım benim arkadaşımın oğluda çok uysal oturup kendi oynayan uyku problemi çıkarmayan çok akıllı bir çocuktu iki yaşında biara o kadar huysuzlaştı ki kadın tanıyamaz olmuştu oğlunu bu benim oğlum mu diyordu o derece yani.. kadın çocuk psikiyatrisine götürecekti artık ama geçti sonra sonra... şimdi 26 aylık... iki yaşında çocuklarda bu tür durumlar görülüyormuş... sabretmekten başka çare yok:sm_confused::sm_confused:

canım çok teşekkür ederim ilgine ve cevap verdiğin için...
ümit ediyorum geçecek ama ne zaman....
gerçekten çok fena oldu...
artık gücüm de yetmiyor..çok zor çokkkk

elıfcım annemın kedısı var bıgun esnıyordu efe benı ısırcak agzını actı bak dedı annemde agzını kırarım onun ben ananem dedı ordan kaldı aklında koltuktan duşse bıle agzını kır dıyor koltugun

Kadis çok geçmiş olsun canım yezdaya iyi olmuş götürmen , ilaçları şifa olsun ona cnm

sağol canım evet bencede götürmem iyi oldu diğer doktorun verdikleriyle devam etseydim kuzumu durumunu düşenemiyorum bile herzman kendi doktorundan şaşmıycaksın kesinlikle

kadisim çok geçmiş olsun ilaçları biran önce iyi gelirde iyileşir inşallah kuzum

sağol betülcüm amin inşallah

kızlar günaydınlar...
kadişcim geçmiş olsun canım yezda ya inşallah düzelir bi an önce
ilaçları şifa olur.

teşekkürler ekincim sağol

kadiscim çok geçmiş olsun canım..
ilaçları şifa olsun inşallah...
yavrum benim nasıl dayanıyor küçücük vücudu...
çabucak geçer inşallah ya...
bu arada alçının ilk bir haftsıı doldu sanırım....

ya bu arada ben yine taşınıyorum ya..
off allahım ya kışın gününde...

sağol elifim yaa inş. ilaçlardan sonbra toparlanıcak kuzum ehh işte çocuk dayanıyor işteee
evet bugün 1 hafta oldu canım 15 ocakta alçısı çıkıcak

kadişcim ayrıca eşine de çok üzüldüm Allah bi kapıyı kapayıp diğerini açıyo
inşallah daha hayırlı daha kazançlı bi işi olur.
ayrıca dileğe de geçmişler olsun hiç bi risk olmasada ilk 3 ay dikkat etmesi lazım
ayy ne güzeldir ne heyecanlıdır şimdi annesine sıkı sıkı tutunmuştur inşallah.

inş. ekincim hayırlısıyla bulucak bir iş araştırıyor bakalım
dilek içinde ayrıca teşkkürler evet akaşm gittim düşük ilacıda vermiş onu sölemedi bana
inş. tutunurda annesine sağlıkla dünyaya gelir halasının bitanesi

sağol sibelcim inşallah :Saruboceq:

kızlar esımınde bu ay dıyarbakıra as.hastanede muayene sırası varmış 1 hafta suruyormuş bızıde göturcek gıbı hava guzel olursa ınsallah olur gıderız 1 hafta kapalı alısverış magazalarını gezerız en azından gercı d.bakırı hıç sevmıyorum ama napalım esım orda 1 hafta yanlız kalmaktansa beraber olmak var

elifcim demek taşınma işin varrr oda çok zor yaaa hele bide çocukla daha zor birkaç gün izin verirlermi nasıl yerşeliceksin yardım etselerde bari çabuk toparlansan

taşınmak zor gerçektende allah yardımcın olsun canım toplaması ayrı yerleşmesi arı dert sağlık olsun kirada zor rabbim evi olmayan herkese nasip etsin inş. almayı

selamlar hatunlar

kadşcim geldimi üstüste üstüste gelir, önce yezdamın kolu, sonra eşinin durumu, sonra yenidne yezdanın ateşi bronşiti, allahım tez zamanda huzura sağlığa kavuşturusun, eşinede hayırlı işlernasip etsin.

elifcim maalesef hepisi aynı bunların
sendromdan sendroma giriyorlar
sabah hanfendi bileğimi gene ters çevirdi bend eelimi çektim bid eböğüre böğüre ağlıyor cadı elimi ver diye kimin eliyse
yemek yedirmek artık işkence, harvey karpın kitabını baştan baştan okuyorum
her türlü yönetmi denemiş bulunuyorum
inşallah geçecek sendromlarıı
birazdan kaynanam ve görümcem gelcekler oturmaya

denize test mi yapcaklar yelizim

arkadaşım istanbul pediatride yaptırdı ufak çaplı teste 500 lira vermişler
ühhh dedimm
melekde alerjik çünkü
eğer çapada fazla maliyetli olmuyorsa bende yaptırayım bari

elifim hayırlı mı olmuş desem yoksa demesemmmi
allah kolaylık versin topiğin en çok taşınanları ünvanını elimizde tutuyoruz bakalım
allah hayırlısıla bir ev nasip eder inşallah gönlünce döşer oturursun

Sibelcim neye olduğunu bilmiyorum zaman zaman vucudu kuru olup kaşınıyor, sivri ısırmış gibi dışarı atıyor, onu araştırıcaklar.

Nimicim valla ücret alırlarmı bilmiyorum fakülte, alerji testlerinin fiyatları aşağı-yukarı söylediğin fiyat gibi.
Bakalım araştıracaklarmı yoksa erkenmi diyecekler..!

Back