- 11 Şubat 2008
- 11.270
- 1.279
- 223
- Konu Sahibi DreamLover
-
- #32.761
kızlarr dilekte cumartesi günü biraz kan gelmiş biraz fazla gezmiş galiba uzun yoldan dolayı bugün kontrolü vardı gitti şükür herşey yolunda kesesi aşağıda olduğundan olabilir demiş doktoru fazla yürümüycek kese yukarı çıkana kadar dinlenecek yani kalp atışları çıkmış şükür korktum vallahi ama şükür bişey çıkmamış 15 gün sonra tahlilleri yaptırıp gidicek tekrardan
ya bende merak ettim bu edward ınızı yaa tüm k k hastası sanki herkesin imzasında görüyorum resimlerini, neymiş konusu :))ya gerçekten çok fena sardı.netten bakıyorum da konularına 4.ü çok merak ettim.benim yiğende kitaplar onu bekliyorum .bende benim kız gece uyumayınca çok sinirleniyorum sonra kendime sinirleniyorum neden sinirleniyorum diye
kadis dileğe çok geçmiş olsun
Kızlarr şimdi eşim aradı işten çıkarmışlar eşimle beraber 4 kişi işten çıkarılmış
zaten bizim maaşlar içeri giriyor 2 aydır alamıyoruz birde onun işten çıkarılması üst üste geldi rabbim inş. bir kapı açar belki bizim maaşlarda sekme olmasaydı bu kadar üzülmezdim ama benimkide bozuk ne yapcağız bilmiyorum birkaç yere başvuru yapmış arkadaşlarııyla ama şimdilik alan yokmuş eleman
selam kızlarrr
zehracım canım demek birsürüeşarbın oldu
benimde aklımdan geçmedideğil l alıp yollamak
almışken iyi bişi alıcam canım
3 gündür gripli geziyorum başım felaket ağırıyor kemiklerime kadar ağrım var
nazda çok huysuz iştahsız bunun dışında iyiyizz
yılbaşı gecemiz evde geçti naz uyudu herzamanki gibi eşim ben ezgi beraberce oturduk
allah 2010 yılında hepimize sağlık sıhat bol kazanç versin inşallahh
öpüyorum hepinizii biraz yatayımm
hoşgeldin cnmm, kızını allah bağışlasın çok tatlı bişey maşallahmerhabalarr
benimde 7 aylık kızım var :ecrin_bebek:
umarım güzel geçmiştir cnmmyeni yılımızı kızımla baş başa memlekette geçirdik.4 gün kaldım bol bol gezip alışveriş yaptık kuzumla.dün gece geldim halen yerleşmekle uğraşıyorum.
slm kızlar
dün gece geldik istanbuldan.
çok güzel geçti.istanbulu neredeyse dört bir yandan gezdim gördüm.bambaşka bir şehir.havası suyu herşeyi çok farklı.
zehracım canım benim eşarplarını güle güle kullan.
kızlar yarın salı pazarına gitmeye niyetlendim kurstan bi arkadaşımla
ama tabi kaynoşa pazara gidiyorum demem
eşme söylerim o da yarın faturaları yatırmaya gidebilirmisin der bana
faturalar otomatik ödeniyo aslında ama kaynanamın bilmesi gerekmiyo tabii :))
bende faturaları bahane ederek kaçıyorum genelde
tabi eşimin bilgisi dahilinde:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?