- Konu Sahibi DreamLover
-
- #32.521
gunaydın ölü gıbıyım bugun bas dönmesı mıgde bulantısı felaket akşam mısafırım vardı eslerımız dışarı çıktı bız evde ınanılmaz dercede cnm ızgara cektı 11.30 du esım yaptırdı getırdı çok yemişim şimdi felaketım gece 3 tu yattık 7 de kalktım aşuremı yapıyorum
Herkese ıyı hafta sonları
selamlar kızlarr, dünürcüm hedayem ulaştımı
kadişcim verdin mi kargoya canım
ben bugün annemlere gidiyorum 4 gün kalıcam
yani vde olmıcam
kızlar aklımda olmayan bışi yaptım evımıze çok yakın olan rehabıtılasyon merkezıne ış göruşmesı ıçın guttım muduruyle konuştuk krıter olarak her ıkı tarafınkılerde uydu ögretmen boşlugu yok ama elbette olucak dedıler cagıracagım ılk kışı sız olucaksınız dedıler evrak verdı bunları doldur sımdıden dedı çok mutlu oldum
Sabah 8 aksam 5 c.tesı pazar yok
sağol sibelcim korktu bende çok korktum yavrum bide uykulu deli oldum vallahi
slm kızlar bugun çok tuhaf ruya gördum çok karısık tam hatırladıgım sey elıf senınle beraber oturuyoruz sen ruzenın kafasına bıt gecmış dıyorsun ben kalkıp bakıyorum kafası bıt ve sırke doluydu aa bak bıt yuruyor dıyordum sen alıyordun allah hayıra cıkartsın
slm kızlar çok yorgunum günlerdir çalışmaktan.
dün ruzemin doğumgünüydü giremedim bir girdim çıktım yazamadım yoğunluktan.
kuzumun doğumgünü kutlu olsun Rabbim elifime nice mutlu sağlıklı yıllarını göstersin inşallah
iyi akşamaar kızlar.pek vakit bulup bakamadım buraya.ruzenin doğumgünü kutlu olsun.nice nice yaşlara ruzecim..
İyki doğdun Ruzem....
Anneciğinle, babacığınla, seni tüm sevenlerle sağlıklı, mutlu, başarılarla dolu nice nice senelere inşalah elma yanaklı güzel kız....
Elifim seninde 2. annelik yıldönümün kutlu olsun....
RUZEcim doğum günün kutlu olsun.ailenle sevdiklerinle sağlıklı mutlu huzurlu uzuuun ömürler diliyorum.
HAPPY BRİTDAY RUZECİK...
cnm kuzunun doğum günü utlu mutlu olsun.. Allah sağlıklı mutlu uzun ömür nasip etsin..
tahtı bahtı açık olsun inş..
kocaman öpücükler...
ruzeciğimin doğm günü kutlu olsun, o tatlı yüzü hep gülsün inşallah
allah ona güzel bir ömür nasip etsin, sağlıkla sıhhatle huzurla inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?