- Konu Sahibi DreamLover
- #32.501
geçmiş olsun betlüm neyin vardı yaa
ben atladım herhalde
ben atladım herhalde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhabalar
sabah hastaneye gittim rezil oldum insan sağlam giriyor hasta çıkıyor valla cildiye için gitmiştim çok bekledim bir de o okadar yoğunuzkii kötü oldu o kadar orda beklemem
o kadar yoğunuzki bir slm vereyim dedim uğrayayamam herhalde bi daha
bu akşam ve yarında burdayım galiba.gece kaça kadar çalışıcaz Allah bilir artık.
elifim hediyeni gönderdim tatlım İnşaallah beğenirsin
öptüm hepinizi
kızlar ben geldım
Aaa semıhacımın hedıyemı almış çok mutlu oldum begenmesıne kızınıda öp benım için gule gule kullanın cnm ıyı gunlerde
semihacım hediyeni güle güle kullan canım
geçmiş olsun dileklerinişz için teşekkürler kızlarr sağolun
Selam canlarım...
Herkese mutlu haftasonları...
Hoşgeldin Hülyacım. İyiyiz çok şükür kuzum da iyi son sürat yaramazlıklara devam...
Sen nasılsın paşalar nasıl öğrencilerinle aran nasıl??? İlk dönemi bitiriyorsunuz okumalar sökülmeye başladıkça emeklerinin karşılığını görmek kim bilir nekadar güzel oluyordur.
Nimetim en nasılsın Nilim nasıl oldu????
Oh negüzel anneciğinle olacaksın eminim sanada nilede çok iyi gelecek....
Bizde dün havanın güzelliğinden istifade parka kaçtık. Bol bol sallanıp, kaydık. Salıncak da Ada diye biriyle tanıştık kuzuyla ufak bir kadın dayanışması yapıp salıncağı kimseye vermediler. İrem ineceği zaman Ada gel sen bin diyor. O ineceği zamanda abla hadi gel biraz da sen bin ben kayayım diyor. Gülmekden yerlere yattık resmen....