Bebeklerimiz ve Biz

kuzum uyuyor uyansın hemen vericem.bide ben hediye paketi yaptım onu.berfe hediye açmayı acaip seviyor.anne süpiz diyor(sürpriz)ama çamaşr makinası çok şeker müzik söyleye söyleye dönüyor.kapağında su var bide içine çoraplarını koydum sevinçten delirir benim cadı.

oyuncaklar alınmış bile,iş yerine yakın yok benden evin ordan birine sipariş verdim
o alıcak süpergemizle çam.makinamızı ayy ne sevinicek şimdi benim kuzumda
çocuk sevindirmek ne güzel değilmi Allahım hep yüzlerini güldürsün inşallah.

evet canım neticede onların tüm dünyası şu an için oyuncak ve park üzerine kurulu.benim kuzumun taaa göz bebekleri gülüyor sevinçten..

günaydın kızlar...
bende gittim bime...
süpürge setini prenses setini pandiflerden aldım ruzeye eşime ve kendime eşofmanlardan bi de mumlardan aldım ha bi de dikdörtgen borcam aldım..
eve götürdüm geri ruzem pek bi sevindi..
ama süpürge çok küçükmüşş gerçekten...
evdeki ondan bayağı büyük..
oynasın bakalımç....
ama kuzum hasta...
az ateşi vardı gittiğimde burnu akıyor hapşuruyordu...
peditus verdik hemen..
eğer biraz iyi olmazsa öğlen gideceğim eve izin alıp...

akşam da troya ankaraya gelmiş oraya gideceğiz...
umarım kzucum düzelir..
hem doğumgünü arefesi of yaaa..
oyuncaklara sevinecek diye bekledim arkamdan anne beni de götür diye bi dünya ağladı....

Elifcim ruzemin oyunakları hayırlı olsun iyi günlerde oynasın hay allah soğukmu aldı acep yezdadada var burun akıntısı geçen akşlamdan peditus verdim bu sabahta yine hapşurup duruyordu geçmiş olsun canım düzelir inş. en kısa sürede doğum gününe toparlanır annesi

demek oyuncağı gözü görmedi benide götür diye ağladı he kıyamam

ekincim sende alıcan demek eylülünde oyuncakları hayırlı olsun iyi günlerde oynasın oda
onlar sevinince bizde mutlu oluyoruz otomatik :)

kızlar akşam yezda yanımda yatıyordu bizim yataktan bir düştü gece küt diye yere okadar ağladıki yavrum gece 1 çok dönerek yatıyor biden düştü ama çok korktu yavrum daha yanıma almıycam kendi yatağına bırakcam yerde benim odamda yatıyor okadar kızdımki kendime keşke almasaydım diye yanıma

SAOL CNM YEZDANIN EYLÜLÜN BERFENıN KıLERDE HAYIRLI OLSUN..
HEPıMıZıN EVıNDE AYNI oyUNCAK...

tüh ya kötü düştü demekki eyzda..çok geçmiş olsun...
kafasını falan kontrol ettin mi cnm allah korusun..
onlar için en sağlıklısı kendi yatakları...
düşünsen gece ruze bizimle uyuyakaldığında yatağın başı ile kafamın arasından yani küçücük yerden geçiyor...
kaç kere yakaldım düşecekken...aman allah korusun beterinden sakınsın

amin elifcim amin zaten bu korku bana yetti daha almam geldiği zamanlarda babasıyla aramıza koyuyorum hep bu sefer akşam ben yatınca yanıma gelmek istedi ağlayınca bende alıverdim

ettim canım ettim hatta bir süre uyutmak istemedim ama uyudu yanına uzandım ölece içini çeke çeke uyudu kuzum

selam hatunlar,fıstıklara oyuncaklar alınmış , güle güle oynasınlar
ruzme ateşlenmiş galiba, bir an önce iyileşir inşallah da doğumgününde neşeyle oynar
kadişim yezdamada geçmiş olsun, uyku sersemi ne olduğunu anlamamış, korkmuştur canm

bende dün önce meleği hastaneye götürdüm hava verdiler, ardından eşimin teyzesine gittik kayınvaldem ve görümcemle, kadınlar matnesi,hepsinin elinde bi şey öryorlar dikiyorlar vesaire, bana ne kadar uzak böle şeyler
sonra kayınvalidem aldı gitti meleği bende eve gelip hazırlanıp çıktım, arkadaşlarla buluşup yemek yedik sonrada pieerre lotide kahvelerimizi içtik sohbetimizi ektik , kuzum çok özlemiş beni babası gitit aldı geldi

ayrıca zehramında hedayesini aldım, eşime verdim gönderecek ama halen adresi alamadım
gelsed bi öğrensem adresi
umarım beğenir

biraz öncede gittim faturaları ödedim geldim

Günaydın nimocum

meleğede geçmiş olsun canım sende kafanı dağıtmışsın ne güzel hergünün böle güzel geçsin zehranında hediyesini almışsın iyi günlerde kullansın

bende senin hediyeni bugün veriyorum canım kargoya çağırdım kargoyu yarın engeç pazar elinde olur sanırım umarım beğenirsin :) yine kargo gelsin alsın arayıp haber vericem sana canımcım

nimi hoşgeldin bacım...
meleğe kocaman geçmiş olsun şifa olsun inşallah verdilkeri hava...
ne iyi yapmışsın arkadaşlarınla buluşmakla...
çok süper olmuş valla...

kız ne hediye aldın bakiim...
msn aç da söyle bağa...
ne meraklıyım ha herkesin hediyesini biliyorum...
ama kendiminkini öğrenemedim

zehra 533 lü bi numara kullanıyor...
sendeki oysa doğrudur cnm
adresleri yazdığım mailde numarası var canım...
istersen ev teli de var vereyim

slm bende bekle bekle evde sıkıldım havada super efe tuttutdu dışarı çıkalım tamam dedım yazık oda bunalıyor evde.dışarı çıkalım efeye hedıye bakıcaz.yazı masası ıstıyordu ananesı almış akulu araba dedık onuda almış bıze bışı kalmadı

günaydın kızlar
bizde bime gittik ama oyuncaklardan kalmamış.
10 du gittiğimizde berra hanım hergün 8 de ayakta oılur bugün inadına uyudu.gece uyuyamamıştı uyku saati sarktı o yüzden.
neyse ben ağlar diye bekledim ama panduf alınca avundu bu sefer bende kendime panduf baktım sende al diye ağladı ikimizde aldık bu sefer.bir klaç tanede mum aldım eve geldik.şimdi panduflarla fdolaşıyoruz evde.beim ayaklarıma bakıp kahkahalarla gülüyor halimize.

ruze ve nile geçmiş olsun.
yezda düşmüş.kimbilir korkudan nasıl ağlamıştır yavrum.bundan sonra eminim yatağını ister hep..

oyuncakları alanlar güle güle kullansın cimcimeler:):):)

merhabalar
sabah hastaneye gittim rezil oldum insan sağlam giriyor hasta çıkıyor valla cildiye için gitmiştim çok bekledim bir de o okadar yoğunuzkii kötü oldu o kadar orda beklemem
o kadar yoğunuzki bir slm vereyim dedim uğrayayamam herhalde bi daha
bu akşam ve yarında burdayım galiba.gece kaça kadar çalışıcaz Allah bilir artık.
elifim hediyeni gönderdim tatlım ınşaallah beğenirsin
öptüm hepinizi

sibelcim canım hedayen geldi.o kadar sevindim ki anlatamam.aldığın tuniği giydim hemen.
canım arkadaşım berrayıda unutmamışsın.
inan oda o kadar çok sevindi ki aldıklarını görür görmez bastı çığlığı.hoplaya hoplaya yaşasın diye bağırdı.çantası sırtında boyama kitabı boyuyor kalemlerinle.anne bunları kim aldı diye soruyor bana.bende annecim benim bir arkadaşım var o almş onunda oğlu var senin gibi adı efe diyorum.hımm anladım şimdi diyor.çok mutlu oldu çok

bende tuniğimi ve kırmızı donumu çook beğendim.kesene bereket.çok çok teşekkür ederim sibel...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…