Bebeklerimiz ve Biz

semiha hoşgeldin canım sende.istanbulda kimi ziyaret ediyorsun cnm.bu minikleri gezmeyi ne çok seviyorlar böyle zeyno da aynı

ne güzel ya.
bu ay ne kadar şanslısınız öle.
yeliz annesinin evinde nimoda gidecekti.
senin annenler yanında.
allah yokluklarını göstermesin onların...

tekrardan merhaba

yelizcim sende denoda hediyenizi iyi günlerde kullanın canım sevilinde kesesine bereket

semihacım sende istanbul yolcusuymuşsun hayırlı yolculuklar canım

betüşüm sen nasılsın geçen hafta doktora gitmiştin hayırdır canım önmeli birşey değildir inş.?

kadisim sağol canım benim.saç diplerimde yaralar var da onun için gittim ilaçlar verdi strese bağladı 20 gün kullanıp gidicem tekrar canım.
sende yoğunluk sürüyor değilmi

Selam canlarım...
Herkese mutlu, sağlıklı bir hafta diliyorum.

Elifcim hediyeleriniz çok güzl ikinizde iyi günlerde kullanın inşallah....
Doğum günü ve pasta süper görünüyor en kötü gününüz böyle olur inşallah...

Yelizcim beğenmene çok sevindim. Kuzunda sende iyi günlerde kullanırsınız inşallah...

Semihacım ne güzel bir haftasonu olmuş İstanbul ziyaretide üstünün şekerlemesi olacak. Şimdiden iyi yolculuklar bol eğlenceli günler...

Oh ne güzel Betüşüm anne baba yanında olunca insanın mutluluğu tam oluyor. Kimbilir Zeynomda bu durumdan nekadar noşnuttur...

Ohh ne güzel istanbul turu, yeniyılı burdamı kutlıcaksınız?.

Walla öyle ben çok memnumun halimde, anacığımla mutlu mesut geçiniyoruz :), Annem babam sevgiden-zevkden dört köşeler deniz yanlarında diye :)) Hatta annem c.tesi günü çok kısa alışveriş turu yaptı, deniz burnunda tütmüş bir şekilde geldi:)) Dün gece babamla annem yanına yattı uyutmak için 1 saat geçti halen içeriden kahkaha sesleri geliyordu 1,5 saatin sonunda babamla deniz uyumuş annemde yarı uykulu şekilde salona geldi... Neler neler anlatıyor kim bilir :))

Betülcüm atlamışım canım çok geçmiş olsun, artık bütün rahatsızlıkları strese bağlıorlar.

sevilim valla öyle tatlım onların varlığı okdar mutlu ediyorki beni.kuzum babaanneye çok düşkün ama annem pek belli etmese de üzülüyor görüyorum ne yapılır bilmiyorum da.kuzum da haklı sonuçta benden çok babaanneyi görüyor babaanneyi görünce inanılmaz seviniyor coşuyor resmen:)anneme pek yanaşmıyor öyle olunca ne bilim işte bende üzülüyorum onlar üzülünce

Geçmiş olsun Betüşüm ilaçlar tez zamanda etkisini gösterirde şifanı bulursun inşallah...
Ah bu stresin sebep olmadığı birşey var mı???? Aslında ne yapıyorsak kendimize yapıyoruz ama elden birşey gelmiyor işte(

betülcüm atlamışım galiba geçmiş olsun sana.
kadis,sevil ve yeliz teşekkür ederim kızlar
yeni yıla kısmetse istanbulda gireceğiz...

sağol yelizim aynen öle herşey strese bağlanır oldu.benimki abartıp şurubu da ona göre verdi:))

Son düzenleme:
Betülcüm geçmiş olsun canım çabucak atlatırsın inş.

anneni çok sık görmediğindendir canım zeyno hergün babaannesiyle normal bir durum
bizimkide anneanneye düşkün baba tarafını görüyor ama sık değil 1-2 ayda bir gittiğimizden orda tek başına bırakıp çıkamıyorum mesela

hatta doğum gününde gelen hediyeleri bile koştura koştura anneme götürdü Anne bakkk ayyy cici diye bana bile getirmiyordu kuzum sürekli onla ve dilekle olunca alıştı dolasıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…