Bebeklerimiz ve Biz

öyle hızlı gidiyorki burası takip edemiyorum...
yezda, ruze ve meleğe acil şifalar diliyorum şu kış bitsin artık yaa
ayrıca yezda yataktan düşmüş ben de düşürmüştüm eylülü o uyku haliyle
nasıl korkmuştur yavrum benim..
betül hastamısın canım neyin var?

kızlar ben geldım
Aaa semıhacımın hedıyemı almış çok mutlu oldum begenmesıne kızınıda öp benım için gule gule kullanın cnm ıyı gunlerde

Selam canlarım herkese hayırlı cumalar....
Ruzişim, Milim çok geçmiş olsun... Tez zamanda şifalarını bulurlar inşallah...
Kadişcim sizede ayrıca geçmiş olsun kıyamam kuzuma kimbilir ne korkmuştur seni korkunuda çok iyi anlaya biliyorum. Bende bebekken birkere ırem'i düşürmüştüm aklım başımdan gitmişti. Ah bir anlasalar yataklarında aslında daha rahat ettiklerini yanımıza bile uğramıyacalar...

ıremde gece hiç uyumadı erken yatmıştı saat 2 gibi yanımıza geldi ordanda süt, su, çiş sebebiyle kaçkere yattık kalktık bilmiyorum bile birde ne kendi üstünü örttü nede bize üstümüzü örttürdü uykumu uyuduk işgencemi çektik hiç bilmiyorum????

Hediyeler yavaş yavaş sahiplerini buluyor ne güzel acayip heycan kattı topiğe bu hediyeleşme Elifcim böyle bir fikri ortaya çıkartıp başlangıca vesile olduğun için çok teşekkürler...

Oh Nimetim iyi olmuş arkadaşlarla buluşman, değişiklik insana can veriyor. Ben ıremi bırakıp kendim biryere çıkamıyorum(bakkal, market hariç) hele eşimle çıkmayı hiç teklif bile edemiyorum. Kayınvalidemin suratı düşüveriyor. O istiyorki görümcemi de alıp gidelim bende kırkda yılda bir dışarı çıkabildiğimiz için pek yanaşmıyorum. Başıma gelecekleri bildiğim için hiç teklif bile etmiyorum.
Eeeee her güzelin bir kusuru var işte

canım hayırdır neyin var neden gittin hastaneye ??
öledir bilirim zaten hastanenin o kokusu varya adamın beynini uyuşturyor remen sağ adam hasta olup çıkıyor

kızlar aklımda olmayan bışi yaptım evımıze çok yakın olan rehabıtılasyon merkezıne ış göruşmesı ıçın guttım muduruyle konuştuk krıter olarak her ıkı tarafınkılerde uydu ögretmen boşlugu yok ama elbette olucak dedıler cagıracagım ılk kışı sız olucaksınız dedıler evrak verdı bunları doldur sımdıden dedı çok mutlu oldum

Sabah 8 aksam 5 c.tesı pazar yok

kızlar ben geldım
Aaa semıhacımın hedıyemı almış çok mutlu oldum begenmesıne kızınıda öp benım için gule gule kullanın cnm ıyı gunlerde

tekrar teşekkür ederiz.kesenize bereket.öperim tabi öpmem mi):):):)

semihacım hediyeni güle güle kullan canım

geçmiş olsun dileklerinişz için teşekkürler kızlarr sağolun

sağol kadiscim.

gunaydın ölü gıbıyım bugun bas dönmesı mıgde bulantısı felaket akşam mısafırım vardı eslerımız dışarı çıktı bız evde ınanılmaz dercede cnm ızgara cektı 11.30 du esım yaptırdı getırdı çok yemişim şimdi felaketım gece 3 tu yattık 7 de kalktım aşuremı yapıyorum

Herkese ıyı hafta sonları

slm kızlar
mutlu haftasonları diliyorum
dün küçük görümcemleri ağırladım
birazdan da büyük görücemler gelicek
masayı hazırladım bekliyorum her an kapı çalabilirr

sizler nasılsınız nasıl giyo haftasonu
ruzişim hastaydı nasıl oldu acaba
nimetim kargomu vermişsin çok saol cnm, yoğunlukltan girip bi yazamadım
nilim nasıl oldu cnmmm

herkese günaydınnn.iyi pazarlar olsun...melek ve ruziş hasta galiba çok geçmiş olsun...

dünürüm yine misafir ağırlıyor kolay gelsin ona...sibelim aşure yapıyormuş...mis gibi olur şimdi....ben de bu hafta içi yapacağım inş.

nimetim annesine gidiyormuş ne güzel...ben de yarıyıl tatilinde gideceğim.

sevilim irem nasıl..umarım iyidir....

burayı pek takip edemiyorum...ama aklım gönlüm hep sizinle...tüm melekleri öpüyorum....

Selam canlarım...
Herkese mutlu haftasonları...
Hoşgeldin Hülyacım. ıyiyiz çok şükür kuzum da iyi son sürat yaramazlıklara devam...
Sen nasılsın paşalar nasıl öğrencilerinle aran nasıl??? ılk dönemi bitiriyorsunuz okumalar sökülmeye başladıkça emeklerinin karşılığını görmek kim bilir nekadar güzel oluyordur.

Nimetim en nasılsın Nilim nasıl oldu????
Oh negüzel anneciğinle olacaksın eminim sanada nilede çok iyi gelecek....

Bizde dün havanın güzelliğinden istifade parka kaçtık. Bol bol sallanıp, kaydık. Salıncak da Ada diye biriyle tanıştık kuzuyla ufak bir kadın dayanışması yapıp salıncağı kimseye vermediler. ırem ineceği zaman Ada gel sen bin diyor. O ineceği zamanda abla hadi gel biraz da sen bin ben kayayım diyor. Gülmekden yerlere yattık resmen....

canım paşalar çok iyi yaramazlıkları saymazsak.kaydirigubbakcemile...okulda da herşey yolunda....minişlerim birer birer okumaya geçiyorlar:ecrin_bebek:...onlar okudukça ben daha mutlu oluyorumopuyorumnanaktan....

ist.da hava güzeldi demek..burda çok soğuk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…