Bebeklerimiz ve Biz

eftunum eşinle sorunların varmış
cnmcım her evlilikte yaşanılan durumlar
zaten tartışma, fikir ayrılığının olması çok normal olmaması sorun:))
umarım en kısa zamanda sorunlarını halleder eskisinden daha çok olur muhabbetiniz sevginiz
ikinizde aklı başında kültürlü medeni insanlarsınız heöen aşacağınıza şüphem yok
büyük ihtimal zeyneple ilgili ya da kayınvalidenin rahatsızlığı ile ilgilidir diye tahmin ediyorCADIARZUum

eftuncum ınan bızde sızın gıbıydık fakat bız yendık çoktakolay oldu esınle konuş bence suan ınanırmısın kavgayı bırak yuksek ses bıle yok evımızde

Teşekkürler Zehra AMıN

Ya şu imaj yenileyen Canan Semiha Sibel , güle güle kullanında resim isteriz ama meraklı hatunlarız biz biliyorsunuz.

Ohh zehram ellerine sağlık vallahi geçenlerde aldım hazır mantıdan ama evde yapılan gibi olmuyor yaa tadı damağımda hala mantının fazla yemedim ama çok güzel olmuştu tekrarlarını nasip olur inş. :)

sınavında güzel geçmiş sevindim senin adına

benim saçlarda uzadı kızlarr bende kestircem en kısa sürede
yezda saçlarımla çok oynuyor çekiyor yani kuaförcülük oynuyormuş gibi yapıyor cadımmm
dileğin kızkardeşi kuaför yaaa onun yanına gitmişler 1 kere orda allık fırçasını alıp yanaklarına götürüp sürüyormuş çok süsülü bu cadılarrr inanılmaz düşkün kozmetik ürünleri ve çantaya falan sizin cadılarda ölemii :)

amin cnmm inşallah yine mantı yaparım size de gelir yersiniz bi güzell
ama bu sefer doyumluk ye yani tadıp bırakma:)))

zehracım mantılar yapılıyormuş ooo afıyet olsun cnm
Sınavıda gecmışsın ben azmınden dolayı emındım yuksek not alıcagına

Kızlar foto koyamıyorum çünki tlf dan gırıyorum ben en kısa surede eklerım kırmızı saclarımı

selamlar canlar..
günlerdir uğrayamadım..
özledim sizlerii..
Yeliz cim Gözünüz aydın.Allah analı babalı büyütsün.. hayırlı evlat olsun inş..Uzun sdağlıklı ömür nasip etsin..
Zehracım kapanmışsın.. hayırlısı olsun cnm.. fotolardan gördüm çok yakışmış....

betülcüm sıkma canını cnm.. Her evlilikte olan şeyler bunlar.. Ama bir tarafın alttan alması şart.. inş. kısa sürede eskisinden daha iyi olur aranız..

semiha, canan ve sibell güle güle kullanın saçlarınızı.. evet foto bekliyoruz..

ah cnm hepsi aynı kuzuların..
daha geçen iki tane rujumu parmaklayıp ağzını palyanço gibi boyamış..:))
300 cc lik kremimi her yerine vıcık vıcık sürmüş... bir allık fırçam oyuncağı oldu tekrar aldım... yanında kesinlikle makyaj yapamıyorum ben...

bimden geldim.4.50 liraya kapı süsü ve 200 fotoluk albüm aldım çok uygundu gerçekten.kuzuya elk süp ve çm makinasıda aldım ama çok ufakmış ya bu kadar beklemiyordum ben.neyse yinede sevinir kuzum.ilk defa erken gittim hayatımda bime şok oldum kadınlar birbirini ezecek nerdeyse.9 da ordaydım ona rağmen her şeyin sonuna yetiştim.

Günaydın bir hafta sonuna daha geldik :)

şükür yarın evdeyim iş yok

erkenden bime gittim kuzma eleketrik süpürgesi ve çamaşır makinesi setini aldım birde prenses güzellik seti aldım birçifte pandufladan aldım . 2 tane kupa bardak aldım kuzum sevinsin inş. oynar güzellik setini şimdi açamyı düşünmüyorum ilerde oynar şimdilik makineriyle oynasın :) çabuk sıkılıyorlar sonra

koca kadınlar bile kendilerine panduflardan alıyordu :) hehe ben bile düşündüm kendime almayı ama vazgeçtim :)

mevcan berfe güle güle kullasın oynasın oyuncaklarıyla

aynen aynen hemde ne dolma tıklım tıklımdı bizim burdaki bimde kapı süsü almadım kalmamıştı burda kapış kapış götürmüşlerdi

artık bizim ordan bakarım varsa alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…