• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimiz ve Biz

slm kızlar çok yorgunum günlerdir çalışmaktan.
dün ruzemin doğumgünüydü giremedim bir girdim çıktım yazamadım yoğunluktan.
kuzumun doğumgünü kutlu olsun Rabbim elifime nice mutlu sağlıklı yıllarını göstersin inşallah

slm kızlar bugun çok tuhaf ruya gördum çok karısık tam hatırladıgım sey elıf senınle beraber oturuyoruz sen ruzenın kafasına bıt gecmış dıyorsun ben kalkıp bakıyorum kafası bıt ve sırke doluydu aa bak bıt yuruyor dıyordum sen alıyordun allah hayıra cıkartsın

berfe hanımdan sıra niheyet bana geldi bizde tüm gün alışverişteydik..kuzum yollarda nasıl acıktıysa 2 simit,yarım porsiyon kaşarlı pide,1 büyük ayran yedi..toplam 5 saat içinde:))acity de fischer prise oyuncakları satan bi yerde geçe bahçesindeki absideysi ile igılpigılın oyuncaklarını gördüm .kuzum görür görmez çığlık çığlıaydı.fiyatı biraz tuzlu geldi.zaten paralarda sayemde suyunu çekti.ağladı felan ama elden gelir.önümüzdeki aya mutlaka alırım..2 tane çizme aldım.biri klasik biri spor,çanta hırka felan aldım.önümüzdeki ayda berfeye alışverişe çıkıcaz kendime güneş gözlüğü alıcam.kış olduğu için fiyatlar baya düşmüş.her yer tıklım tıklım doluydu.insanlarda yeni yıl alışveriş çılgınlığı vardı.

İyki doğdun Ruzem....
Anneciğinle, babacığınla, seni tüm sevenlerle sağlıklı, mutlu, başarılarla dolu nice nice senelere inşalah elma yanaklı güzel kız....
Elifim seninde 2. annelik yıldönümün kutlu olsun....

RUZEcim doğum günün kutlu olsun.ailenle sevdiklerinle sağlıklı mutlu huzurlu uzuuun ömürler diliyorum.

HAPPY BRıTDAY RUZECıK...
cnm kuzunun doğum günü utlu mutlu olsun.. Allah sağlıklı mutlu uzun ömür nasip etsin..
tahtı bahtı açık olsun inş..
kocaman öpücükler...

kızlar dün k.walidemin günü vardı..
aşure gününe denk gelmesi sebebiyle tatlı olarak aşure yaptık.
ellerimize sağlık bir kere yiyen bir daha istedi.. nefis olmuş..
ayıptır söylemesi bende çok severim aşureyi.. onlar istedikçe ben bana yeterince kalmıyacak endişesine düştüm:)))) şaka bir yana Allah kabul etsin inş. güzel oldu..
ama her güzel şey gibi oda bitti:((

gunaydın ölü gıbıyım bugun bas dönmesı mıgde bulantısı felaket akşam mısafırım vardı eslerımız dışarı çıktı bız evde ınanılmaz dercede cnm ızgara cektı 11.30 du esım yaptırdı getırdı çok yemişim şimdi felaketım gece 3 tu yattık 7 de kalktım aşuremı yapıyorum

Herkese ıyı hafta sonları

geçmiş olsun cnm..
aşurre yapmışsın Allah kabul etsin.

kızlar aklımda olmayan bışi yaptım evımıze çok yakın olan rehabıtılasyon merkezıne ış göruşmesı ıçın guttım muduruyle konuştuk krıter olarak her ıkı tarafınkılerde uydu ögretmen boşlugu yok ama elbette olucak dedıler cagıracagım ılk kışı sız olucaksınız dedıler evrak verdı bunları doldur sımdıden dedı çok mutlu oldum

Sabah 8 aksam 5 c.tesı pazar yok

aaa ne güzell..
hakkında hayırlısı olsun cnm..

ruzeciğimin doğm günü kutlu olsun, o tatlı yüzü hep gülsün inşallah
allah ona güzel bir ömür nasip etsin, sağlıkla sıhhatle huzurla inşallah

günaydın kızlar...
güzel bir hafta olur inşallah hepimiz için...
ben yorgun başladım güne...
cumartesi ehliyet kursu başladı..akşama kadar ders dinledim...
pazar da kuzucuğumu doğğumgünün kutladık..
yavrum o kadar mutluydu ki anlatamam...
bir sürü yeni kıyafeti oldu...

ayrıca cumartesi günü betülcüğümün hediyesi geldi...
çok beğendim cnm benim...
hem bana hem ruzişime yollamış birde...
çok saol bitanem tekrardan..
resimlerini çektim ekleyeceğim biraz...
kimsenin resim eklediği yok..
aldınız hediyeleri ohh resim gelmiyor aklınıza

slm kızlar bugun çok tuhaf ruya gördum çok karısık tam hatırladıgım sey elıf senınle beraber oturuyoruz sen ruzenın kafasına bıt gecmış dıyorsun ben kalkıp bakıyorum kafası bıt ve sırke doluydu aa bak bıt yuruyor dıyordum sen alıyordun allah hayıra cıkartsın

hayır olsun inşallah.acaba rüyada bit görmek ne..ben bi bakayım...aşureniz de kabul olsun canım..

slm kızlar çok yorgunum günlerdir çalışmaktan.
dün ruzemin doğumgünüydü giremedim bir girdim çıktım yazamadım yoğunluktan.
kuzumun doğumgünü kutlu olsun Rabbim elifime nice mutlu sağlıklı yıllarını göstersin inşallah

saol canım hatırladığın için çok teşekkür ederim...

iyi akşamaar kızlar.pek vakit bulup bakamadım buraya.ruzenin doğumgünü kutlu olsun.nice nice yaşlara ruzecim..

teşekkürler canım

İyki doğdun Ruzem....
Anneciğinle, babacığınla, seni tüm sevenlerle sağlıklı, mutlu, başarılarla dolu nice nice senelere inşalah elma yanaklı güzel kız....
Elifim seninde 2. annelik yıldönümün kutlu olsun....

saol sevilcim benim...
çok teşekür ederim....

RUZEcim doğum günün kutlu olsun.ailenle sevdiklerinle sağlıklı mutlu huzurlu uzuuun ömürler diliyorum.

semihacım saol cnm...

HAPPY BRİTDAY RUZECİK...
cnm kuzunun doğum günü utlu mutlu olsun.. Allah sağlıklı mutlu uzun ömür nasip etsin..
tahtı bahtı açık olsun inş..
kocaman öpücükler...

amin cnm teşekkürlerrr

ruzeciğimin doğm günü kutlu olsun, o tatlı yüzü hep gülsün inşallah
allah ona güzel bir ömür nasip etsin, sağlıkla sıhhatle huzurla inşallah

nimicim teşekkür ederim cnm....

birazdan resimleri ekleyeceğim kızlar

betülcüğümün ruzişime aldığı hediye

1197.jpg

bunlarda bana aldıkları
1222.jpg

1227.jpg

Son düzenleme:
bunlarda doğumgünümüzden...
albüm yapamadım yine hata veriyor...

1245.jpg

1252.jpg

1268.jpg

1275.jpg

1281.jpg

bu da arkadaşarla cuma günü troya izlemeye giderken ben....

1310.jpg

Son düzenleme:
elif nice mutlu yıllara diyorum ruzişime
ne kadar tatlı ne kadar şık olmuş bölee maşallah kuzuya
kaç kere kostüm değiştirmiş süslü kokoşum benimmm
hepiniz çok güzel çıkmışsınız
mutluluğunuzu perçinleyen ruzişime kocaman öpücükler gönderiyorum ve nice mutlu yaşlara diyorum

elif hediyelerin harika şekerim, güle güle kullanın ana-- kızz
betüll çok zevklisin hayatım yaaa

yılbaşından sonra eminönüne geçmek istiyorum başörtüler orda daha uygun fiyatlıymış buralara göre
öğlen tatiline denk getirirsem bana biraz fikir verirsin beraber gezeriz azcık ne dersin:))

nimo gelmedi kargo cnm ama sli kulağında gelir çünkü adres almak için aradılar bulamamışlar sanırım
normalde yurtiçi kargo şehiriçi ni aynı gün ulaştırıyodu ama geç oldu bu sefer, sağlık olsun gelir cnmcım

Back