- Konu Sahibi DreamLover
- #3.201
danam napıyon baken..unuttun sen bizleri artık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biliyorum canım. geldi geçti zaten.DRYDENİSS AMACIM SENİ ÜZMEK DEĞİLDİ
müüüü geçmiş olsun canım telafi edrsin sonra oruçlarını önemli olan sağlığın
mavice sonuçta hiçbir kayınvalide anne gibi olmuyor istisnalar olabilir tabii
mavili bizim yerimizede öp ruzeyi
zehra benim koçiş hazırlayıp kaldırıyor sağ olsun o kalkamazsa bizde aç kalırız bugün ebrar daha erken uyandırdıgerçibizi
diğer arkadaşlara da selam hülya(çoko).kartalsevil,ekin,tatar
ayrıca dünürümede
mavilim ve mirrorum canlarım emiri sormuşsunuz
emirin bugün okulu bugün okulu yokmuş
tam evden çıkacağımız anda, emirin aklına geldi okulun olmadığı
toplantı varmış okulda, yarında veliler için toplantımız varmış
mirrorum zeynebide götürüyorum okula, hava almış oluyoo
beni özlediniz dimii bende sizi özledimmm
Deniz barış yüzünden kendimi savunma olarak ısırmayı öğrendi zaten sonuç itibariyle kızım ondan küçük başka bir şekilde savunamıyor..evet mücüm önce barışa bakıyordu..çok zor bir bebekliği vardı onunda yemez içmez uyumaz vs.. çok çekti ondan deniz doğdukdan sonra k.walidem deniz bana allahın hediyesi demekki yiyen uyuyan bebekde varmış derdi ilk zamanlar...
aynen cnm :)Herkese Günaydın güzel bir gün diliyorum.
Jege cim görünüşe bakılırsa sahuru yapmış öyle yatmışsın...
mavice , mavili slm şekerler
Doğru söylüyorsun tenzilecim öğlen uykusu çok önemli ama çok yaramaz görümcemin oğlu çok kızdırıyor denizi memesi ağzındayken çekip alıyor çakıyor kuzumda sinirinden ağlıyor onun sayesinde bu yaz ağlayarak bişey istemeyi öğrendi çünkü deniz elini neye uzatsa barış ondan önce davranım hemen alıyor ve vermiyor ağlayarak peşinden koşuyor..vuruyor..itiyoorr düşürüyor..çelme takıyor...kucağına alıp bırakmıyor..bu durumlarda denizin inanılmaz sinirlerini bozuyor..bazı geceler ağlayarak uyanıyor...yapma dedikçede inatlaşıp daha çok yapıyor...Bilmiyorum valla..Allahdan haftaya anaokuluna gidicek akşam 4 de gelicek...kuzumu bir rahat bırakmıyor..inanılmaz kıskanç
Mesaj sayısı değil tenzilecim konu; o kadar yazıyorsun satırlarca mesaj yollaya basıyorsun hoop hat düşüyor.bu sefer ne yazdığını unutuyorsun vs..vs..
banada çok oluyor mavice bende alışkanlık oldu uzun yazdığım zaman göndermeden önce koplaya yapıyorum göndermezse sayfa yeniliyip yapıştırla tekrar gönderiyorum.. ;-)
hoşbulduk canım nasılım daha iiyim ilk güne göre ama sinüsler akmaya devam ettiği için gıcık bir öksürük var bende.ilaçlara devam her yanım antibiyortilk oldu şükür ama iyiym dahakaydirigubbakcemile2
günaydın monpetit dün egeyle oynadım mecburan gelip gelip ağzını burnunu yamultup yalandan ağlamalar yaptı kıyamadım anne anniiiii anniiii diyip gelmesi deli ediyor beni ya birde herkese anne diyor ya sinir oluyorumgecede koynuma girdi yattı yavruşum hiç sallatmadı şükür:lepi: