- Konu Sahibi DreamLover
-
- #32.141
saoll bebeğümm iyiyim bu aralar çok yoğunum gelen giden giremiyorumkadişim, nimetim, betülümm, ekin nazımm sizlerden nbrr
ne zamandır görüşemedikk:gitme:
canım güle güle kullan beğenmene çok sevindimyemekten sonra birden elektrikler gitttii
sevgili ekinnazımın hediyesi geldi sağol canım çok güzel çok beğendim yeni yılın ilk hediyesini alan benim galiba aramızda çok teşekkürler canım kesene bereket
ekinnazım çok güzel bir yağdanlık -sosluk takımı almış bana sağolsun yanında baharatlığıda var tam bakmadım resmini çekicem en kısa sürede eklerim
slm kızlar
nasılsınız bakalım
2 gündür giriyorum
okuyorum fakat yorum yapmadan çıkmak zorunda kalıyorum...
kusura bamayın canlarım.
melek hastaymış geçmiş olsun.
iremciğimizinde doğum gününü geçte olsa kutluyorum.rabbim uzun ömürler versin...
altta kadisim ve yeliz görünüyor.
nasılsınız kızlar?
yelizcim çok basittttttttt
kabakalrı, tatlısını yapıyor gibi 1 gce şekerde bekletiyon
sonra pişiriyon, püre haline getiriyon
hazır pastaban, hazır krema
arasına koy üstüne koy , arasına ceviz, üstünede ceviz olduda bittttttttttiiiiiiiii
çok kolay ve çoook güzeeeeeeeel
selam kızlar muhabbt koyuymuş bayağ
melek hasta maalesef sulanma maceramızdan sonra üşüttük, çok kötü öksürüyoruz
gece yavrum öyle bi tuttuki öksürüğü kustu
şidide yatırdım ama öksürükten uyuyamıyor
sanırım balgamı atamıyor
vallaa, iki tiramisuda süperdiiiii, ben doyamadımmmmmm
bir kere denemeişitm kendilerini, eğri bürü yandan çarklı bişey olmuştu
bende bal kabaklı pasta yı yapmayı ve yemeyi seviyorum, çok hafif ve çok güzel oluyor, görümcem harika yapıyordu, canım bi hafta nasıl istedi, dedim ben yapcam, eşim yok ablam yapsın uğraşma falan her istediimde yaptıracammı dedim kalktım yaptım, hatta ayrılmadan önce iş yerime götürmüştüm, koca pasta paylaşılamadı, her kes son dilimlere bakıyor kim yicek gibilerinden, artık son 2 dilimi 6 ya bölüp pay etmiştim. tavsiye ediyorum çok hafif oluyor
iyi akşamlar kızlar.son 1 haftadır berfede kapı kapatma huyu çıktı.hangi odaya girerse o odanın hemen kapısını kapatıyor.bi suçlar karıştıyor.bende kapıyı açınca bağırıyor yaa açma bıyak diye.akşam babayla mutfakta yemek yiyoruz.berfe hanım oda ya girip kapıyı kapattı tık yok dakikalar sonra girdimki kumandayıalmış kanepeye uzanıp bacak bacak üstüne atmış durmadan kanal deiştiriyor.banada çekil üff ya diyor.
canım hoşgeldin kaçgündür arıyıcam gelen gidenden zaman bulamadım
eşinle konuştunmu canım ne zaman gelicen bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?