Bebeklerimiz ve Biz

yelizcim çok basittttttttt
kabakalrı, tatlısını yapıyor gibi 1 gce şekerde bekletiyon
sonra pişiriyon, püre haline getiriyon
hazır pastaban, hazır krema
arasına koy üstüne koy , arasına ceviz, üstünede ceviz olduda bittttttttttiiiiiiiii
çok kolay ve çoook güzeeeeeeeel

sağol yelizcim teşekküler

nimocum zaten inatları tuttummu içek istemezlerse öldürallah sokamıyorsun ağızlarına bişey
bazen bizede oluyo o durum

tam hastalık havası valla
bir an önce şu kış bitsede yaza girsek, dmuz griide soğukta azıyor zaten
hayırlısıyla kuzuları fazla hırpalamadan şu kışı geçirsek

ekincim , inşallah kısa sürede bi çözüm buluusuz, şu an ki durumda kreş bence olmaz, çünkü salgın hat safhada, melek ilk ay bronşit olmuştu. gene bir bakıcı bulmak daha mantıklı gibi
kreşin faydası göz ardı edilemez kesinlikle melek kreşten sonra çok açıldı, car carrr bi çene, dün eşim diyorki devam etseydi kesinlikle hakkından gelemezdik dedi, çok ilerleme kaydetmişti
ben gene işe başlarsam , bir iki ay kayınvalidemle idare eder sonra gene kreşe veriirm ilkbahar gibi,inşallah bir an önc ebi çözüm bulursun, çok stresli, sinir bozucu bi durum bilirm

yemeklerimi hazırladım, bi frına atmak kaldı, kocişe sütlacını yaptım
kuzuda uyanınca yemeğin yediririm
bide çay kaynatayım içireyim
meyveyle durmadan destekliyorum
alerjisi azdı gene, zorlada olsa süreyim kremlerini

ben her zaman annesi çok sever meleğini diye mırıldanırm, dün baktım kend kendine annesi çok sever meleği diye söyleniyor
bide alıyoruz elimize legoları mikrofon vari, şarkı söylüyoruz
ama inanılmaz dereeede damarcı bi çocuk, heeç bana çekmemiş, yabancı müzk sevmiyor, nerde damar şarkı var içli içli sallanıp sallanıp söylüyorrr

nimetim çok geçmiş olsun canım.melek aynen benim kafadan desene bende hiç sevmem yabancı müzik.damar takılırım bol bol.bu arada anlattığın tatlıdan yemek isteriz canımm ellerinden tabi:)

kadsicim güle güle kullan cnm....

nimicim geçmiş olsun cnm....
bal kabaklı pastanın methini duymuştum..
bi de ebn denesem aslında tam da mevsimi...

iyi akşamlar kızlar.son 1 haftadır berfede kapı kapatma huyu çıktı.hangi odaya girerse o odanın hemen kapısını kapatıyor.bi suçlar karıştıyor.bende kapıyı açınca bağırıyor yaa açma bıyak diye.akşam babayla mutfakta yemek yiyoruz.berfe hanım oda ya girip kapıyı kapattı tık yok dakikalar sonra girdimki kumandayıalmış kanepeye uzanıp bacak bacak üstüne atmış durmadan kanal deiştiriyor.banada çekil üff ya diyor.

elifcim berfe maalesef gece hiç deliksiz uyumuyor.2 3 kez uyanıyor.üstü desen full açık asla örtürmez.kış diye beşiği yanımıza aldık.uyanınca hopp üstümüze atlar hemen aramıza girip başlar babayı öpmeye.bana bağırır git budan,yatma ya ben babamla yatcam git git diye tekmeler beni..

slm kızlar
nasılsınız bakalım
2 gündür giriyorum
okuyorum fakat yorum yapmadan çıkmak zorunda kalıyorum...
kusura bamayın canlarım.

melek hastaymış geçmiş olsun.
iremciğimizinde doğum gününü geçte olsa kutluyorum.rabbim uzun ömürler versin...

altta kadisim ve yeliz görünüyor.
nasılsınız kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…