- Konu Sahibi DreamLover
-
- #32.101
1 ay önce yine yapıldı bu tür bir org., kazanılan gelirle görümcem ve diğer bir kaç veli daha optimumdan mont ve bot aldılar çocuklara, elleriyle teslim ettiler. Onların gözlerindeki mutluluk herşeye değer.
gerçekten böyle organizyonlarda bulunmak çok güzel.tebrik ediyorum sizleri yelizcim.
geçen haziranda burada giysi ve kitap toplamıştık 2 köy okuluna göndermiştik ya daha sonra okullardan birinden öğretmen beni arayıp öyle içten teşeşkkür etmiştiki bir de öyle dolu dolu Allah razı olsun demiştiki oturup ağlamıştım.o yüzden böyle faaliyetler gerçekten çok güzel
elifim gelmiş sevindim daha iyi olmanıza.bizim kızın üzerine mümkün değil birşey örtmek mecbur eşimle ayrı yorgan kullanıyoruz o birine sarılıyor ben birine ortada benim kuzu sereserpe yatıyor:))
Valla merak ettim hani sevilim tiremisusunu önümüzdeki ay bir süpriz org. yapıp bakmak lazım tadına :)))) hazır 1 ay annemde de olucam :))
Tiremisu senin kölen olsun kısss yapmammı yeterki görüşelim.
Valla merak ettim hani sevilim tiremisusunu önümüzdeki ay bir süpriz org. yapıp bakmak lazım tadına :)))) hazır 1 ay annemde de olucam :))
Tiremisu senin kölen olsun kısss yapmammı yeterki görüşelim.
Yerine ulaştığını bilmek en güzeli, kimseye güven kalmadı bu zamanda çünkü. Ne mutlu size.
Elifcim daha iyi olmanıza sevindim ruzeyede maşallah cnm denizde hiç sevmiyor üstünü örtmeyi.
inş. elifcim inş. öle bizdede öle derler yatan insanın üstüne kar yağarmış anne yüreği işte üşüyormu korkusu sarıyor içimizi rahat edemiyoruz
günaydın güzeller
kurs için mamalar yaptım
son hazırlıklarımı yapıyorum
kursla beraber bi organizasyona katılıcaz önce
çocuk, eğitim, internet üzerine faydalı olacağına eminim
seminerden sonra doğru kursumuza gelip çayımızı içip erse devam ederiz artık
yelizim ben ne aptalım yaa
nasıl unuturum senin tiramisunuu bacımm yaa:sinifsinif:
benim eşşek kafammmmm-tatlicadiarzu-
cnm benimm seninkide sevilinkide harika idi
ahh bende bilsem de yapsam keşke
bi türlü denemek kısmet olmadı gitti
inşallah bana geldiğinizde kahvenin yanına yaparım tarifini sizden alırda
valla yeni dinledim balım çok hoşuma gitti.
kadisim en yakın zamanda bekliyorum resim.güle güle kullan canım.ekiniminde kesesine bereket..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?