• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimiz ve Biz

bu arada evdeyken eylülün uyku saatelerini de düzenledim
sabah 8 kalkıyo öğle 12-14 arası uyuyo akşamda 22:30 da yatıyo.

maşallah ruzeye bende çok güldüm ee kuzuyu rahat ettirememişsiniz demekki :))
betül kuzun yanında yatıyo artık öylemi en azından sen uyuyabiliyosun artık.

Kızlar bu aralar bende bir iştah var bir iştah sizlere anlatamam ne bulursam yiyorum, dün akşam yemek hariç bir paket cips ve kazan dimi yapmıştım ondanda 3 porsiyon yedim, ve 8 oldumu saat benim gözler kapanıyor, bir halsizlik bir ağırlık hissediyorum sonrada okadar yemeği kim yese senin gibi ağırlık hisseder diyorum kendi kendime, :)

Günaydınlar güzel bir gün diliyorum

elifcim maşallah ruzişe :)

yeliz betül ekin sizlerede günaydın

ekincim inş. anlayışlı ve iyi biridir. herşey istediğin gibi olur inş.

ohhh yarasın diycem ama sonra pişman olma
dur bak ne derler ona bilirmisin...

yarasın yarasın
bıt bıt yağ
löp löp et
karpuz gibi g..t olsun derler :)))

bende dört günde iki kilo vermişim sinirden.

saolun kızlar...
ekin hoşgeldin çok sevindim bakıcı bulmana...
iyi olur inşallah....

yelizcim maşallah mı diyeyim iştahına ne diyeyim..
kışın insanda sürekli yeme ihtiyacı oluyor ama...
eve kapalı kalmaktan havalrdan sanırım...
ben hep iştahlı olduğum için normal bana göre :)

kadiscim betülcüm günaydın cnm....

gunaydın çok mutluyum huzurluyum dahada ötesı çok sey söylemek ıstıyorum fakat nazar degmesınden korkuyorum ayrıca esıme tskkur edıyorum çok guzel bır gun yasattıgı için

Ruzecıge bayıldım baktı sızden rahat yok en ıyısı yatagıma yatayım dedı

Yelizcım hayırdır cnm gercı bende oyleyım bı fark yok ama allahtan bunyem fazla kıloyu kaldırmıyor yakıyorum

Ekıncım bakıcı işini halletmene sevındım cnm

Baska unuttugum varmı acep

efede bızı taklıt etmeyı çok sevıyor gecenlerde ben sana küstum dedım yemekteyız esım zorla bana salata yedırıyordu hemen efe kalktı ben sıze küstüm ben gıdıyorum dıyo kalkıp gıdıyor
Bıde dun yaprak dökumunu ızlıyorduk umut bebek çok hoşuna gıttı anne bızde kardes alalım dedı bende tmm oglum alırsak napıcaksın dedım sut vercem meme vercem eee eee yapcam sevcem dıyor tmm babaya dıyelım alalım dedım

Kızmı olsun erkekmı dıye sordum benım adım efe oda çınar olsun gul gul yarıldım sesınıde videoya cektım yarın babamış nöbetten gelınce göstercem

Ayrıca kızlar ben bebek çok ıstıyordum ya allahım gunaha sokmasın ama bu aralar artık hıç ıstemıyorum hatta korunma hapı bıle kullanmaya basladım allahım olmayanlara versın

Yok şekerlerim öyle bişey değil, sanmam yani galiba herhalde, yokyok ööf insanın aklına şüphe düşüyorsunu hee.. olursada olmazsada allah bilir. :)

Mutluluğun daim olsun sibel, efeyede maşallah. :nazar:

günaydın şekerler
yelizcim hayırlısı bakalım
kıss yoksaaaa düşündüğümüz gibi mi, herkesin ilk aklına gelen bu oldu çünkü:)))

ruzişin dillerini ısır bizim yerimize eliff
demek yatağına gidiyomuş zilloşşşşşş

ekin hayırlı olsun bakıcın , umarım iyi biridir

sibel adresini özelden atarsan bende pazartesi ya da en geç salı göndereyim hediyeni cnmm, telde yazda gerek olur belki

cnm efeyle ugrasmaktan esımle bırbırımızı unutmuştuk nerdeyse efeye çok çok fazla baglı ve ılgı gösterıyoruz gık dese esımle bız bırbırımıze gırıyorduk sanırım ılk çocuk dıye fakat efe buyudu artık ve bız esımle çok fazla vakıt ayırmaya basladık sankı yenıden evlenmışız gıbı olduk efe 9 da engec bır uyuyor 2 ye kadar beraber oturuyoruz sarkılar dınleyıp yerı gelıyor dans bıle edıyoruz ben evlılıgımı hıç yasayamadan hamıle kalmıştım karnımız acıkıyor mutfakta beraber bıkıler hazırlıyoruz nebıleyım ıste çok tuhaf oldu esımın ıstedıgı gıbı oldum onu dınlıyor onun dedıklerını yapıyorum bu bana ve ona mutluluk verıyor bazen ıstedıgım bıseyı ona söyleyemezdım fakat sımdı o yaratıyor o ortamı

2, bebekte olursa hersey basa dönecek gıbı gelıyor bana bılmıyorum valla ama suan dusuncemde asla çocuk yok bıkac sene sonra ne olur bılemem

değilidr ya düşünme öyle...
her iştah yeni bebek olsa ben bi ömür hamile gezerim be...
deliler sizi....
bendeki boğaz kimsede yoktur...
mükemmel yerim..yerim ..yerim.........
yaşasın yemek yemekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Selamlar Arkadaşlar..
Ekin hayırlı olsun yeni bakıcınız cnm..Herşey gönlünce olur inş..
Elif Ruze ye kocaman bir öpücük benden.. Maşşallah yaa.. rahat edemesi demek..
Albinada daha hiç bizimle yatmadı.bizde Rahat ettiremiyoruz hamfendiyi..
Yelizz Stopp!!! cnm.. şaka bir yana kışın herkeste aynı dert var cnm.. bende aldım başımı gidiyorum eninee :))
Sibel güle güle kullan halılarını cnmm..

ben kaçar şimdilik .. öpüldünüz..

sağolun kızlar inşallah bu seferki iyi olurda dua edin lütfen olan yavruma oluyo.

sibelcim mutluluğun daim olsun canım, madem öyle ikinciyi ertelemen mantıklı.
evet ya o soğukluk bizde de vardı ama biz iki yıl ayrı kaldık onunda etkisi olabilir
ki o yüzden eylül babasına öyle çok çok düşkün bi çocuk değil.

Back