Bebeklerimiz ve Biz

kızçelerim ben bugün erken kaçar...
ehliyete yazılıyorum bende...
sağlık raporu alacağım..
ordan da eve çuf çuf...
kendinize iyi bakın..
yarın görüşürüz inşallah..
hoşçakalın canlarımmm

günaydın kızlar
ruzeye güldüm ya.ne laf cadısı bunlar

yelizcim aynı iştah bendede var.tam formumu tuttum derken 5 kilom geldi geri...keşke dikkat edebilsek ama iştah bir açıldımı kapatması çok zor...

ekin hayırlı olsun.gönlüne göre biridir inşallah bakıcınız.

sibelcim mutluluğun daim olsun.

kadis ve betülcüm sizede günaydınlar...

ekıncım bız bırbırımızı çok severek evlendık ve hersey çok sevgıden ve bırbırımızı çok kıskanmaktan meydana gelıyordu esım hala çok kıskanç ama en azından sınırı yok oldu herseye gulup gecmey ogrettı zaman hıç ayrı kalmadık hep ben kalmayı duşundum ama esım ıkna ettı benı allahım hıç bozmasın hep böyle kalalım

Oooo hayırlı olsun şekercim, güle güle öp ruzeyi benim için,

Valla semiha bende aldım dur demek lazım ama na mümkün... yaza doğru o motivasyonu buluruz kendimizde diye düşünüyorum :)

oo efenim ruze zillisine baaaaaaaaak yerim ben o dilleri maaşallahh
ekinim bulmana çok sevidim, dularım seninle çok iyi bakar inşallah fıstığaa
sibelcim allah daim etsin maaşşşaallahhh
yelizcim kışandır gzelim kasma kendini ücut istiyor demekkii

benim cadıda hasta diye huysuzluk tavanda, kuağımdan inmiyor, uyuyakaldı şimdi
ne tuvalete gidiyor, paso altına
ne duruyor ne oturyor, ah ah bu hastaluk huylarını değiştirmese bideee

Selam canlarım...
Gerilere baktım maşallah Nimetim hariç keyifler yerinde... Nimetcim tez zamanda şifasına kavuşur milim... Büyüklerin dediği gibi çocuğun hasta olduğuna üzülmüyorum huyu değişti ona yanıyorum

Elifcim hakkında hayırlısı ilk seferde alırsın inşallah...

Sibelcim Allah ayırmasın sevginiz daim olur inşallah...

Ekincim sevindim yeni bakıcı bulmanıza inşallah bu sefer gönlüme göre biri olur.

Ah canlarım siz isteyin ben size ne tiremisular yaparım. Yelizcim kendine haksızlık etme seninkide süperdi...

Ah o yeme sorunu bende de var Önüme ne gelse yiyorum. Bende kendimi kışın böyle yaza doğru düzelirim diye inandırıyorum.

Bende dün kardeşimdeydim. Evini taşıdık. Acayip yorulduk ev taşımak ne zor birşeymiş
Rabbim tez zamanda evi olmayan herkese kendi evinde oturmasını nasip eder inşallah....
Kuzumla işden ayrıldığımdan beri en uzun ayrılığımız oldu. Sabah o uyurken çıktım evden uyanana kadar halası yanında oturmuş. Uyanınca anne diye bağırmış görümcen dayın taşınıyor ona yardım etmeye gitti demiş. Kuzumda tamam akşama gelecek dimi demiş.

Akşam geldim sarıldım öptüm. Annem canım benim özledin beni dimi diyor.
Çok tatlı ve akıllı bu kuzular....

maşallah ireme.
bende akşam eski işyerimden bankadan yani bir arkadaşımla buluşucam çoook uzun süredir dışarı çıkmamıştım değişiklik olacak.
yarında eve temizlikçi alıcam daha kadın yeni olduğundan kayınvalidemden rica ettim bize gelsin diye.
hastasonuda bekarken ve çalışırken ev arkadaşım vardı o gelecek kahvaltıya eşiyle.kahvaltı için ne önerirsiniz kızlar

oooh ne güzel betül süper kahvaltıdan kolay ne var şekercim, güzel bir omlet yaparsın kıtır ekmek, akşamdada börek sararsın, oooh süper bende bi kaç tarif bardı mail atarım sana. omlet ve ekmek tarifi.

kızlar esım aradı şimdi bugunki nöbetı iptal olmuş eve gelıcekmış ama c.tesı nöbetcıymış saglık olsun ben kacar yemegı koyayım ocaga grş kızlar kendınıze ve kuzularınıza ıyı bakın bu arada hedıyelerı göndercegımız bır tarıh varmı

ne güzel yine herkeste bi hareket
elif, sibel kızlar merak etmeyin ilk sınavda alırsınız bende geçen yıl aldım
çalışmadım bile sadece son 3 yılın sorularını çözdüm o kadar.
yelizz kıtır ekmekleri nasıl yapıyosun hamarat hatun ( sen oğlaksın demi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…