• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimiz ve Biz

Yerine ulaştığını bilmek en güzeli, kimseye güven kalmadı bu zamanda çünkü. Ne mutlu size.

Elifcim daha iyi olmanıza sevindim ruzeyede maşallah cnm denizde hiç sevmiyor üstünü örtmeyi.

Valla merak ettim hani sevilim tiremisusunu önümüzdeki ay bir süpriz org. yapıp bakmak lazım tadına :)))) hazır 1 ay annemde de olucam :))

Tiremisu senin kölen olsun kısss yapmammı yeterki görüşelim.

1 ay önce yine yapıldı bu tür bir org., kazanılan gelirle görümcem ve diğer bir kaç veli daha optimumdan mont ve bot aldılar çocuklara, elleriyle teslim ettiler. Onların gözlerindeki mutluluk herşeye değer.

ne güzel allah razı olsun yardımcı olan herkesten tabikide küçük meleklerin sevinmesi kadar güzel bişey varmı :)

gerçekten böyle organizyonlarda bulunmak çok güzel.tebrik ediyorum sizleri yelizcim.
geçen haziranda burada giysi ve kitap toplamıştık 2 köy okuluna göndermiştik ya daha sonra okullardan birinden öğretmen beni arayıp öyle içten teşeşkkür etmiştiki bir de öyle dolu dolu Allah razı olsun demiştiki oturup ağlamıştım.o yüzden böyle faaliyetler gerçekten çok güzel
elifim gelmiş sevindim daha iyi olmanıza.bizim kızın üzerine mümkün değil birşey örtmek mecbur eşimle ayrı yorgan kullanıyoruz o birine sarılıyor ben birine ortada benim kuzu sereserpe yatıyor:))

sizinkide güzelmiş betülcüm iyi çözüm vallah bizimki yorgan üstüne çıkıyor bize örttürüyor :smiley-cool:

inş. elifcim inş. öle bizdede öle derler yatan insanın üstüne kar yağarmış anne yüreği işte üşüyormu korkusu sarıyor içimizi rahat edemiyoruz

günaydın güzeller
kurs için mamalar yaptım
son hazırlıklarımı yapıyorum
kursla beraber bi organizasyona katılıcaz önce
çocuk, eğitim, internet üzerine faydalı olacağına eminim
seminerden sonra doğru kursumuza gelip çayımızı içip erse devam ederiz artık

yelizim ben ne aptalım yaa
nasıl unuturum senin tiramisunuu bacımm yaa:sinifsinif:
benim eşşek kafammmmm-tatlicadiarzu-
cnm benimm seninkide sevilinkide harika idi
ahh bende bilsem de yapsam keşke
bi türlü denemek kısmet olmadı gitti
inşallah bana geldiğinizde kahvenin yanına yaparım tarifini sizden alırda

kızlar bugün hicri 1431 yılına giriyoruz
hepinizin yeni yılını kutluyorum
allahtan sağlık, mutluluk bereket diliyorum hepimiz için
bugün okunması gereken bi dua varmış yılsonu için ama ikindiye kadar okunabiliyomuş onu bulabilseydim burdan yazıcaktım 3 kere okumanın çok sevabı varmış
bulabilirseniz okuyun canlarım

Valla merak ettim hani sevilim tiremisusunu önümüzdeki ay bir süpriz org. yapıp bakmak lazım tadına :)))) hazır 1 ay annemde de olucam :))

Tiremisu senin kölen olsun kısss yapmammı yeterki görüşelim.

bensiz organizasyon ühühühhhhhhhhhhh

Yerine ulaştığını bilmek en güzeli, kimseye güven kalmadı bu zamanda çünkü. Ne mutlu size.

Elifcim daha iyi olmanıza sevindim ruzeyede maşallah cnm denizde hiç sevmiyor üstünü örtmeyi.

saol cnm..
arada karın ağrın tutmuyor değil ama...
her baby nin bi iyi tarafı var zannımca

inş. elifcim inş. öle bizdede öle derler yatan insanın üstüne kar yağarmış anne yüreği işte üşüyormu korkusu sarıyor içimizi rahat edemiyoruz

aynen öyle canımcımmm

günaydın güzeller
kurs için mamalar yaptım
son hazırlıklarımı yapıyorum
kursla beraber bi organizasyona katılıcaz önce
çocuk, eğitim, internet üzerine faydalı olacağına eminim
seminerden sonra doğru kursumuza gelip çayımızı içip erse devam ederiz artık

yelizim ben ne aptalım yaa
nasıl unuturum senin tiramisunuu bacımm yaa:sinifsinif:
benim eşşek kafammmmm-tatlicadiarzu-
cnm benimm seninkide sevilinkide harika idi
ahh bende bilsem de yapsam keşke
bi türlü denemek kısmet olmadı gitti
inşallah bana geldiğinizde kahvenin yanına yaparım tarifini sizden alırda

offf afiyet bal şeker löp löp et olsun....
ellerine sağlık canım...

bu arada seninde yeni yılın kutlu olsun cnm.
duayı merak ettim bi araştırayım bakayım...
bilgilendirdiğin için saol cnma.s.

yemekten sonra birden elektrikler gitttii

sevgili ekinnazımın hediyesi geldi sağol canım çok güzel çok beğendim yeni yılın ilk hediyesini alan benim galiba aramızda çok teşekkürler canım kesene bereket

ekinnazım çok güzel bir yağdanlık -sosluk takımı almış bana sağolsun yanında baharatlığıda var tam bakmadım resmini çekicem en kısa sürede eklerim

Son düzenleme:
valla yeni dinledim balım çok hoşuma gitti.
kadisim en yakın zamanda bekliyorum resim.güle güle kullan canım.ekiniminde kesesine bereket..

selam kızlar muhabbt koyuymuş bayağ

melek hasta maalesef sulanma maceramızdan sonra üşüttük, çok kötü öksürüyoruz
gece yavrum öyle bi tuttuki öksürüğü kustu
şidide yatırdım ama öksürükten uyuyamıyor
sanırım balgamı atamıyor

vallaa, iki tiramisuda süperdiiiii, ben doyamadımmmmmm
bir kere denemeişitm kendilerini, eğri bürü yandan çarklı bişey olmuştu
bende bal kabaklı pasta yı yapmayı ve yemeyi seviyorum, çok hafif ve çok güzel oluyor, görümcem harika yapıyordu, canım bi hafta nasıl istedi, dedim ben yapcam, eşim yok ablam yapsın uğraşma falan her istediimde yaptıracammı dedim kalktım yaptım, hatta ayrılmadan önce iş yerime götürmüştüm, koca pasta paylaşılamadı, her kes son dilimlere bakıyor kim yicek gibilerinden, artık son 2 dilimi 6 ya bölüp pay etmiştim. tavsiye ediyorum çok hafif oluyor

selam nimocum kuzuya geçmiş olsun ne hassaslar yaaa hemen soğuk alıyorlarr cadılarrr

öksürük şurubu veriyormusun canım balgam sökücü var evde varsa yada ballı limon güzel kesiyor gıcığını uykuda

sağol canım teşekkürler alırsın acelesi yokkk daha zamanımız var nasıl olsa

Kadis güle güle kullan cnm, nimicim çok geçmiş olsun canım soğukalgınlığı için tedaviye başladın dimi.
senin pastan nasıl oluyormuş cnm.? anlat bakalım

valla kadişim , şurup veriyorum ama, bu aralar ne bal limon, ne pekmez, ne zencefil al hiç birini içiremiyorum, resmen 2 kişi tutup zorla ağzına koyuyoruz, hoppp dışarı atıveriyor
napcamı şaşırdım

Back