Bebeklerimiz ve Biz

slm canlarım
okuyorum yorum , cevap yazamadan çıkıyorum
vakit bulamıyorum kii
yemek ev işi, emirin dersleri hemen kurs saatim geliyo sonrada kurstan çıkınca akşam oluyoo
akşamda kimse kalmıyoo maalesef(

sevilim o ne muhteşem masaydı öleeee maşallah becerikli arkadaşım
elinin lezzeti de çok güzel, ne güzeldi yediğim tiramisu da tadı damağımızda kalmıştı:)) nimoyla yüzsüzlük yapapıp gene istemiştik kahveyleee

ekincim demek bakıcınız yüzüstü bıraktı sizi
herşeyin hayırlısı
ben çok şaşırdım
sen bakma artık deseydin bile sinirle
kendisinin düşünceli olup birini bulana kadar bırakmaması gerekirdisonuçla bakıcı baktığı bebekle arada duygusal bi bağ kuruyo
nasıl bırakır hemen demek ki sadece iş için yapıyomuş
çocuk sevgisi falan hikayee
allah iyi kimselerle karşılaştırsın
çocuğunuzu bırakıp gidiyosunuz sonuçta

yelizcim evlilik yıldönümünüzü çok geç olsa da kutlamak istiyorum
okudum ama kapamam gerekiyodu acilen yazamadan çıkmıştım maalesef
nostalji yapmışsınız ne güzel resimlere bakarak
rabbim bi ömür huzur sevgi saygı aşk versin sizee
aşk meleğiniz denizle beraber mutlu huzurlu yıllar diliyorum

elifcim sana ve şine geçmiş olsun cnmm
haftasonu hastalanmışsınız
umarım daha yisinizdir

ruzişin doğum günü hazırlıklarıda başlamış ne güzelll
yakın olsak hep beraber kutlasak ne harika olurdu kimbilirr

kursta hergün 2 kişi çay hazırlıyo
kimi börek çörek kimi pasta kek, salata ne isterse yapıyo
yarında bende sıra
bende sabah erkenden kalkıp hazırlıklara başlayacağımm
sevil burda olsaydı alırdım şu patates salatasının tarifini
görünüm falan muhteşemmmm resim de harika görünüyo kimbilir tadı nasıldırr

Günaydın güzel birgün olsun hepinize

zehram bizim olduğumuz saatte sen kursta oluyorsun veya evde işin oluyor iyiyiz canım sen nasılşsın kuzular nasıllar

betülüm günaydın canım zeynep nasıll gece uykuları düzeldimi

Herkeslere günaydın güzel bir gün diliyorum,

Teşekkür ederim canım evliliğimizin değil birlikteliğimizin 8.yılını kutladık :)
Çok teşekkür ederim canım benim çok saol.
Aminn.

Bu arada demek sevilin tiramisusu çok hoşuna gitti hee, tamam git bundan sonra sana sevil yapsın:sinifsinif:

kadisim yanımızda uyuyor artık daha iyiyiz şimdi.gece yatağına yatırıyorum 2-3 saat sonra uyanıyor sonra yanıma alıyorum ayağımda sallıyorum sonra uyuyoruz beraber.ayakta sallamayı bitiremedik henüz.:bbo:
yelizim valla tiramisunu çok beğendik zaten planlıyordum bizde toplansaydık senden tiramisu kadisten de kurabiye isteyecektim.:kedi:seviliminkini de tatarız inşallah oda çok güzeldir eminim.hamarat hatunlar sizi.ben hamurişinde sizden ders almam lazım:icecream:

ınş. kısa sürede düzene girerde kendi yatağında uyur canım bizim cadıda bazen onu yapıyor bize geceleri uyanınca yanıma geliyor annee sük )süt) istiyor beraber mutfağa gidiyoruz sütü yapıp yatak yolunu tutuyoruz tabiki bizim yatağa girmek istiyor hop ortamıza sütünü içiyor sonra yatıyor aramızda birde üst örtmek yok bizide donduruyor :) uykuya geçtikten sonra yatağına koyuyorum bende

ne demek canım yapmazmıyım tabikide yaparım afiyetle yeriz
yelizin tiramisusu gerçekten güzel olmuştu sevilinde öledir eminim yersek tadarsak onunkinide görürüz

günaydın kızlar............
işlerim vardı bitirdim geldim...
herkes iyi sanırım..
çok şükür bizde iyileştik bitti...

zehracım görüşemiyoruz bir türlü....
saol cnm geçmiş olsun dileklerin için...
hazırlıklar başladı da ben bi temziliğe başlayamadım...
temizlikçiyi doğumgününden sonra alacağım...
evi nasıl olsa mahvedecekler....

ruze gündüz uyumuşsa akşamları hep beraber yatarız..
üzerinde tulumu dahi olsa üstünün örtürür..
gece hiç üşümeyiz o yüzden...
o uyuyunca ben uyanırsam alırım yok uyanamazsam sabahlar olur...
bi uyanırım ruze terlemiş...
hemen değiştirirm falan...
sabah da olsa koyarım yatağına uyumaya devam...

gündüz uyumamışsa akşam anne uykum geldi der...
"anne benim tütüm nerde"
"anne tüt meeee" der
yaparız sütümüzü..
uyutur yatağına koyar çıkarım...
gece kendi kalkar yatağından atlar bizim yatağa geçer..
ortamıza girer üstünü örter yatar....
ben uyuyor numarası yaparım ama izlerim onu...
oyyyyyyy kuzum benimn

Elifcim daha iyi olmanıza sevindim canım

maşallah ruzişime ne güzel üstünü örtüyor bizim cadıda örtse bi üstünü kalın giydiriyorum ama yinede üstü açık yatmasını istemiyorum

Valla bilemiyorum, madem siz çok beğendiniz sizin yaparım :)))) Zehra için düşünmem lazım çünkü her seferinde sevilinkinden bahsediyor ona sevil yapsın :):):):)

Bu arada barışın kolejinde bugün kermes var görümcemde okul aile birliğinde, börekler kekler kısırlar, tabiki tiremisu, öğlen arkadaşlarla gidip yiyeceğiz, geliri ilede kardeş okuldaki yardıma muhtaç çocukların ihtiyaçları alıncak.

beğendik yelizcim ellerine sağlık birdaha olsa yine yeriz :)

ne güzel böle yararlı etkinlikler yapmaları inş. yapılan hayırlar yerine ulaşır çocuklar sevinir bu arada katkısı olan herkeste çok büyük sevaba nail olurlar

1 ay önce yine yapıldı bu tür bir org., kazanılan gelirle görümcem ve diğer bir kaç veli daha optimumdan mont ve bot aldılar çocuklara, elleriyle teslim ettiler. Onların gözlerindeki mutluluk herşeye değer.

gerçekten böyle organizyonlarda bulunmak çok güzel.tebrik ediyorum sizleri yelizcim.
geçen haziranda burada giysi ve kitap toplamıştık 2 köy okuluna göndermiştik ya daha sonra okullardan birinden öğretmen beni arayıp öyle içten teşeşkkür etmiştiki bir de öyle dolu dolu Allah razı olsun demiştiki oturup ağlamıştım.o yüzden böyle faaliyetler gerçekten çok güzel
elifim gelmiş sevindim daha iyi olmanıza.bizim kızın üzerine mümkün değil birşey örtmek mecbur eşimle ayrı yorgan kullanıyoruz o birine sarılıyor ben birine ortada benim kuzu sereserpe yatıyor:))

Elifcim daha iyi olmanıza sevindim canım

maşallah ruzişime ne güzel üstünü örtüyor bizim cadıda örtse bi üstünü kalın giydiriyorum ama yinede üstü açık yatmasını istemiyorum

saol cnm...
inşallah alışır yezda da en kısa zamanda...
bne yaz kış üstümü örtmeden uyuyamam....
o da alıştı...
uyuyanın sırtına kar yağar derler...
bizimkide anne yüreği örtsün istiyoruz...
büyüdükçe alışır inşallah cnm benim...

aa ben çok beğendim senin tiramisunu..
bize gelirken yada ben gelirsem yaparsın bana onu bunu bilmem ben....
sevil de güzel yapıyordur eminim...
ellerinize sağlık canlarım benim...

bu arada etkinliğiniz süper...
maşallah valla....

elifim gelmiş sevindim daha iyi olmanıza.bizim kızın üzerine mümkün değil birşey örtmek mecbur eşimle ayrı yorgan kullanıyoruz o birine sarılıyor ben birine ortada benim kuzu sereserpe yatıyor:))

ahahah o da iyiymiş..
ayrı yorganlar...
bizim kız eşimi çok itiyor uykuda ...
baba git baba dur...
babasına en çok kullandığı sözler...
adam o kadar rahatsız oluyor ki uyandırıyor beni ruzeyi yatağına alayım diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…