• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimiz ve Biz

Saol canım teşekkürler AMıN

Biz iyiyiz canım yaklaşık bir hafta önce su koyverdi maşallah es geçti gece yok, onun dışında bir yaramazlık yok çok şükür siz nasılsınız yezda nasıl? kolay gelsin cnm

günaydın kızlar............
düne göre daha iyiyiz ama hala iyileşemedik...
geçmek bilmiyor...
kuzucuğum da iyi...
akşam evin içinde o kadar çok oynadıkki yorgunluktan halim kalmadı...
ne enerji var bu sıpalarda...

bende artık yavaş yavaş işlerime koyulsam iyi olacak..
temizlikçiyi doğumgününden sonra alacağım...
çocuklar nasıl olsa evin altını üstüne getirecekler...
menüyü ve pastayı da bulmam lazım off

Saol canım teşekkürler AMİN

Biz iyiyiz canım yaklaşık bir hafta önce su koyverdi maşallah es geçti gece yok, onun dışında bir yaramazlık yok çok şükür siz nasılsınız yezda nasıl? kolay gelsin cnm

Varsın tek sorun o olsun yelizcim başka sorun olmasında oda geçer bizde
iyiyiz nişana gitmiştik cumartesinden o gece çok soğuktu alibeyköy fırtına vardı resmen

pazar günü nişan saatine yakın allahtan hava biraz açtıda abiyeyle donardık yoksa:)
yezdada iyi teyzesi sağol nişanda oynadı durdu ana kız kurtları döktükkü ne döktük hiç durmadı ben oyandıkça oda yanımda oynadı elinden tutmayınca ağladı anne bende bende diyeee kaydirigubbakcemile3

ıyi olmanıza sevindim elifcim, başla bakalım yavaş yavaş doğumgünü hazırlıklarına.

Öyle tabi kadiscim , :) oooh ne güzel dökülmüş kurtlar, denizde beni hiç bırakmamıştı kuzenimin nişanında, sürekli el eleydik :)

Günaydın canlarım...
ıyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkürler...
Daha iyi günler sizin ve kuzularınızın olur inşalah....

Dün gece yatmamak için kuzu yine çıldırınca benim şaltarler attı. Ağzımın içide felaket yara olunca sinirim tavan yaptı. Babası ile odada bıraktım çıktım. Kavga dövüş birlikte uyudular. Veee ben bu sabah kuzuyu saat 8 de kaldırdım. Şuan Aslı bebeğini aldı yattı tv seyrediyor. Sanırım uykusu geldi. ınşallah böylece bir düzen oturturuz.

Geçmiş olsun sevilcim, benimde gripten sonra aft çıktı dişetimde, deniz için aldığım bi ilaç vardı onu kulllandım 2 günde geçti, varsa evde kullan, en kötü istimalle tuzlu su ile gargara yap.
Bizde öyle durumlarda yine dönüp dolaşıp yanıma geliyor deniz babasının savunmasıda " çok ağlıyor kıyamıyorum".

aynen yeliz bazen babaya bırakıyorum akşamları çok yorgunsam veya rahatsızsam ama sonuçta yine uyutan ben oluyorum
benimki de durmuyor çok ağlıyor diyor

kızlar merhaba
ben hiç iyi değilim dünden beri evdeyim
dün sabah bakıcıyla atıştık çıktı gitti kaldık sap gibi kimse yok
haber bekliyoruz tanıdıklardan ama çok sinirlerim bozuldu çok

kızlar merhaba
ben hiç iyi değilim dünden beri evdeyim
dün sabah bakıcıyla atıştık çıktı gitti kaldık sap gibi kimse yok
haber bekliyoruz tanıdıklardan ama çok sinirlerim bozuldu çok

Hay Allah ya çok üzüldüm Ekincim...:teselli:
Nekadar anlayışsız bir insanmış. Böyle yüz üstü bırakılırmı hiç:mymeka:
İnşallah tez zamanda düzgün iyi birini bulursun.:Saruboceq:

ekin çok üzüldüm ya nolduki okadar böyle ortada bıraktı seni.Hay Allah ya ne insanlar var bari sen birini bulana kadar bekleseymiş

ya sormayın hiç bişey yok burnu çok dik biriydi 1 ay önce başladı aslında eylülün
uyku düzeninden dolayı benim bişey söylememi istemiyo komplekse giriyo o zaman
ama çocuk benim çocuğum hiçmi bişey söylemiycem ki ben çok ılımlı bi insanım.
bide yiğeni var eylülden 1 yaş büyük o gelince eylül bi garip oluyo beni dövüyo yerlerde sürünüyo
sürekli ağlıyo gece uykusunda o çocukla kavga ediyo filan ben yine ses çıkarmıycaktım ama
eşim söylüyceksin diye ısrar etti dün sabah
bakıcı geldi neyse dedimki yiğenin gelince aslında anlaşamıyolar eylül agresifleşiyo dedim
hani yatırştırmak için eve getiriver dedim vay efendim bu lafı söyleyen senmisin sen benim yiğeninmi benim evimde istemiyosun falan birsürü laf ki ben öyle bişey demedim ben bu şartlarda bakamam dedi bak dedim işe gidiyorum sakin ol dediğimi tamamen yanlış anladın dedim ama o şartlandı artık duymuyo beni benim bunu düşünmem lazım diyo neyi düşünüceksin diyorum o benim yiğenim diyo
ben senin evine tabiki karışamam ama benim çocuğumun düzeni bozuluyo diyorum kısa bi süreliğini hani çocukları yatıştırmak için getir diyorum yokk.

ben de bunun üstüne çıkardım ayakkabıları girdim içeri nasıl istiyosan onu yap dedim
kapıyı çarptı gitti ama nasıl ağlıyorum sinirden eşimi aradım o da izin aldı geldi neyse yatıştırdı beni ama kaldık ortada annem de burda değil kayınvalidemde şimdi etrafa haber bıraktık bekliyoruz bakalım.

ekincim nevardı biraz ılımlı yaklaşsaymış şu bakıcıda iyi niyetle anlatmışsın ama anlamakl istememiş

inş. en kısa sürede iyi birini bulursunuz canım sıkma canını herşey düzelir

allaha şükürler olsun.berfenin ishalide bitti.gribimizide atlatmak üzereyiz.bol bol c vitamini veriyorum.neyseki tam bi meyve hastası.1 2 güne kadar toparlanırız.

Ekincim çok üzüldüm hakkınızda hayırlısı olsun, ne diyim böyle yüzüstü kalmanız kötü olmuş umarım istediğin gibi bir bakıcı bulursun, olmadı kreşe ver şekerim, bak etrafında güvendiğin bir yer eminol daha iyi vakit geçirir, sonuçda okullar eğlence ve öğrenip üzerine odaklı, uykularıda düzenli olur hem. Senin yerinde olsam ben birdhaa bakıcı aramazdım.

canım bende aslında kreş istiyorum ama yakınlardaki kreşlere baktım dün hiç içime sinmedi en iyileri bile iç açıcı değil uzaktakiler ise servisle 40 dk sürüyomuş, sabah akşam o yol çekilmez şimdiden diyorum birde kreşe havalar sıcakken başlanmalı hastalıklar yokken kışa kadar alışır havasına toplu yaşamaya diye düşünüyorum bakalım.

irem Sultan'nın doğum günü kutlu olsun..
Allah sağlıklı, mutlu , huzurlu ömür nasip atsin..
bahtı güzel olsun inş....

iyi akşamlar kızlar..
Elif çim d.günü hazırlıklarına başlamışsın.. kolay gelsin cnm..
Ekin cim üzüldüm cnm durumunuza.. Allah gönlüne göre versin cnmm..

Back