• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimiz ve Biz

zymicim cocuktan cocuga degisiyor o
ama muhakka ilk zamanki kadar zorlu olmuyor
benimki sık sık uyanır gece
ama erken yatıyoo allahtan
bide masallah 1 ayi gecik bir suredir kendi kendine uyuyor aman maşaaaalllaaah çok rahat biseymiş :)

COK GUZEL YA MASAALLAH .BIZIMKIDE 2 AYDIR BOLE COK FENA GUNDUZ IDARE EDIYORM AMA GECEDE DURMAYINCA HEM GECE UYKUSUZ HEM GUNDUZ YORGUN OLMUYO VALLA SIMDI YINE UYUMAK ISTIO HADI SIZE BY:çok üzgünüm:

Saol bebem inş. Kismet bellimi olur :)
bende beklerim çok güzel bir ormanimiz var abinlere geldiğin bir gün...
Senin adina çok sevindim tenzile nasil beşiğindemi uyuyor yoksa sende benim gibi
yaninami uzaniyorsun uyumasi için..

biraz geçbir cevap ama cevap veriyorum birde müü evet valla oruçtanmı havadanmı pekbi serer oldular bunlar bu ara tatar tıs zehrahanım bi geliyo sonra tıs ekinaz hanım dersen nerede o eski ekinnaz mavili kızına kaçtı birini eşşek tepti öteki kızamıktan gittilaelaelaelaelae
Mavice farkındamısın herkesin ampülü yeşil ama senden benden başka bu topiği ayakda tutan yok...

Saol bebem inş. Kismet bellimi olur :)
bende beklerim çok güzel bir ormanimiz var abinlere geldiğin bir gün...
Senin adina çok sevindim tenzile nasil beşiğindemi uyuyor yoksa sende benim gibi
yaninami uzaniyorsun uyumasi için..

yanina uzaniyorum cnm

ordaaa bir dag war uzakta yi soylerken uyuyor
gnduz ise yalniz birakiyorum
simdi uyandi benimki
opuldunuzzz

Darısı başımıza jegecim... maşallah derin kızımıza nazar değmesin..
amin hayatim
zaten benimki sallanmayi pek sewmezdi ama k.walidem zorla reklam da sallamayi tercih etmisti
o da allahtan cok surmedi
ama onun dısında genel de emerek uyumayi sewerdi.
simdi boyle bakalim insallah boyle dewam edder,kendileri belirliyorlar duzenlerini

zeymicim arkadaşlarında dediği gibi her çocuk faklıdır mesela ben ilkoğlum da bayağı bir zaman çektim uyku konusunda gaz problemi vardı uyumuyor daha doğrusu uyuyamıyordu ama 7 - 8 ayda düzene koydu gaz problemini halledince... ikinci oğlumsa ben pek üzmedi şuan hemen hemen 1 yaşında sanrım 5-6 aylık felandı uykusunu düzene koyduğunda uyku saatleri hep bellidir ve gece maşallah diyip dilimi ısırayım hiç kalkmaz:nazar: darısı senin başına tatlım seni çok iyi anlıyorum ahhh bir uyusada şöyle deliksiz bir saat uyusam derdim kolaylıklar diliyorum tatlım:teselli:

Ay kızlar bugün süngüm erken düştü açlık susuzluk uykusuzluk hepsi karıştı birbirineee dilim falan dolanıyor konuşurken

Süper jegecim bende denize benim annem güzel annem i söylüyorum bebekliğinden beri oda mir mir bana eşlik ediyor emzik altindan dalmaya yakinda
devirip popoyu yatiyor...ama gündüzleri uyumak istemiyor oyun oynamak varken..
Salliyorum..ben tek bakmasan bi düzen olur ama k.walidem bakinca bazen uygulayamiyor koyduğum düzeni birde çok yaramaz bir kuzeni var
bazen uyutmuyormuş bile bile çok hirpaliyor denizi şiddet uyguluyor..
Sinir oluyorum ama elden bişey gelmiyor

bizimkilerde bunlar: benim annem güzel annem beni al kollarına kucağında okşa beni niniler söyle bana
birde minik minik kolları düşmüş iki yanına dalmış pembe düşlere dünyalardan habersiz e bebeğim eee eee eee günlerin getirdiği mutluluk olsun sana sevdiğin ve sevildiğin bir hayatı sür bebeğim günün günden güzel olsun... ........:emir_bebek:
Süper jegecim bende denize benim annem güzel annem i söylüyorum bebekliğinden beri oda mir mir bana eşlik ediyor emzik altindan dalmaya yakinda
devirip popoyu yatiyor...ama gündüzleri uyumak istemiyor oyun oynamak varken..
Salliyorum..ben tek bakmasan bi düzen olur ama k.walidem bakinca bazen uygulayamiyor koyduğum düzeni birde çok yaramaz bir kuzeni var
bazen uyutmuyormuş bile bile çok hirpaliyor denizi şiddet uyguluyor..
Sinir oluyorum ama elden bişey gelmiyor

benim yaramazda mini mini bir kuş doğmuştu............... varya ona bayılıyor..ama ninni söyleyince uyumuyor baygın baygın mayışıp ağzıma bakıyor....

Back