• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimiz ve Biz

atmıyorum işte çatlada patla....meraklı dana....

neyse kıyamam

benimde kilolu resimlerim var kardeşimin nişanından harbi dana gibiyim yaaa şimdi bende onlara bakıyordum.

Bu arada halen kardeşimin evlilik resimlerini eklicem siteye..mavilim duymasın ne zamandır bekliyor kuzum..ama söz mavili en kısa zamanda söz...ok.

Son düzenleyen: Moderatör:
hehehehehe buldum baktım işte hatırladım seni çıtır garuŞeniz

eklede bakalım bizde tembel

ha birde elim kazara mouse un sağına tıkladı one kı uğraşma alamazsın -tatlicadiarzu-

Kızlar hepinize yorumlar için çok teşekkür ederim.
O bahçeli yer benim evim değil keşke olsa nerde İstanbul da böyle bir yer süper olurdu.
Tatile gittiğimiz yer yani babamların yazlığı

Baktım bacım niye yalan söyliyim eşin esmer leyla diye bir bayab eşi ve çocuğuyla tatildesiniz
çocuklar sahilde uymuşlar dream e resimlerini göstermişsin gittiğiniz yerin...

Daha nasıl inandırıcı olabilirim acaba danacım...

Bu arada seni kınıyorum kızımın web sitesine girdinde beni görmediysen yuh derin hemen hemen bütün resimlerde varım yahuuu...o kadarda yorum yazmışsın

mücümün de yakan yeşil gözleri meşhurmuş ben yakından görmedim kendilerini
en kısa zamanda inş.

yok canım ya gözlerim yeşil değül mavi nannnnnnnnnnnnnnyasakkelime yeşil gibi zehra danası dedi demiiiiiiiiiiiii:delphin: inşallah canım görüşelim.ama bu sefer 10 kişiden aşağı olursanız buluşmam nansırnaşık şey

MÜCÜM EGEM 18 AYLIK OLMUŞ :nazar: DAHA DÜN GİBİ HATIRLIYORUM TOPİĞİMİZ İLK YAŞINA GİREN BEBESİ...ZAMAN NE KADARDA HIZLI İŞLİYOR...

sağol canım ya ben bilem farkında değilim evet oğluşum bugün tam 1,5 yaşında daha dün kıl yumağı gibi kara kuru bişeydi:CüvCüv::a015:

kıs var ya insalan kafa bulur kimin 1,70 boymuş 67 kg muş kıs sen dalgamı geçiyon daha ne istiyon sıfır bedenmi:mymeka:

deliiii ne sıfır bedenikaydirigubbakcemile kadınların hırsı işte hep daha iyi hep daha güzel görünmek derdi hepimizin içinde var o canavar yevrüm daha zayıf olma.ama 0 beden değilim canım bayağı etine dolgunum.sırnaşık şey

off deli garular sizi
ben burdayken sayfa ilerlemiyor ben çıkınca sayfalar deli gibi işliyor
bana nispet neyim mi yapıyonuz anlamadım siziiii

oku oku bitiremedim
kime ne yazcağımıda unuttum tabi,

kızlar hepinizin ellerine yüerğine sağlık oğluşumun reismleri için yaptığınız yorumlar için ççççççççok tesekkürler..Şeniza.s.

slm kızlar inş. herkes iyidir.
ramazan oruç okul derken
nete giremez oldum.

esinti selam Allah kolaylık versin canım.zor senin durumunda.

off deli garular sizi
ben burdayken sayfa ilerlemiyor ben çıkınca sayfalar deli gibi işliyor
bana nispet neyim mi yapıyonuz anlamadım siziiii

oku oku bitiremedim
kime ne yazcağımıda unuttum tabi,

heee deli seni kolluyoruz bizde semiha geldi hadi yazmayın semiha gitti saldırın deyiiiiiiiiiiiiiisırnaşık şey
sende toplu tek mesaj at anacım:içelim:

Mücüm yine bomba gibisin danacim.....semihaya yazdiğin yoruma çok güldük + mücüme katiliyorum semihacim ama gülmekten .... Aha aha ahaaa.....

Iyyy zaman ilerledi ya benim seviye düştü susuzluk başima vurdu

Ewet canim ben zehra danasinin yalancisiyim..o yeşil dediği için öyle söyledim..
Demek mavii heee daha güzel ....

heee mavi canım yeşil gibi oluyor arada ama orjini maviiii..sağol bebem:)

Mücüm yine bomba gibisin danacim.....semihaya yazdiğin yoruma çok güldük + mücüme katiliyorum semihacim ama gülmekten .... Aha aha ahaaa.....

Iyyy zaman ilerledi ya benim seviye düştü susuzluk başima vurdu

kimle güldünüz nan he söyleeeeee..
benimde sinüzit vurdu iyicene şu etrafa bakayımkim var ampili yanıpta yazmayannnnnnnkaydirigubbakcemile3

Ben ve kaçirdiğim keçilerimle güldük.. :):):):)))))))))))))))))))))
halende gülüyorum yaaa çok orjinalsin bacim sen yaaaa

ben az evvek baktim hepsinin ampülleri yaniyor ama kendileri yoktu...

burdayım bacılarım arada berra yla kovalamaca oynuyorum
yoksa hala geriye dönük okumaya çalışıyorum

mücüm geçmiş olsun sana.
ege de senden oyun beklediği için öyle yapmıştır

mavili kaçmış ne güzel erkenden ruzesinin yannda olcak

mavice senin kaynanada fenaymış yaa
çok zor insanlarla uğraşmak (kaynana kaynata)

müüü yine yoklama mı yapıyon ben hep açığımdır pc kapatmıyorum ebrar fırsat verdikçe bakıyorum size iyi kaynatmalar hastalığın geçti galiba

gülün bakem gülün sizkafamçokkarıştı

şaka şaka kafan karışmasın esprik yaptık olurmu hiç senimikolluyoruz işimiz yokdaaaaaaaaakaydirigubbakcemile5

Ben ve kaçirdiğim keçilerimle güldük.. :):):):)))))))))))))))))))))
halende gülüyorum yaaa çok orjinalsin bacim sen yaaaa

ben az evvek baktim hepsinin ampülleri yaniyor ama kendileri yoktu...

yelizcim oruç nedeni ile iptal duruma geldin sanırım bende bakıyorum herkesin ampili sönmüşşşşşşsengözlerimebaksanab
sağol bebeöm bu topikte bence herkes orijinaaalllllllllllllllsırnaşık şey

Back