Bebeklerimiz ve Biz

aynen benımkıde cok fena .arkadaslarım sana bakarken bız tukenıyoruz dıyolar allah sabır versın 2 saat oldu yatalı ama 4 kez uyandı sımdıden offf.neyse allah eksıklıklerını gostermesınde bu gunlerde gecer elbet

cnm yaa
hepimize oluyo bazen
ama insan kendine çok kızıyo sonra el kadar yavruya nasıl kızıyorum diye
ben artık ayda bir kesin psikoloğa gitmeye karar verdim
hepten keçileri kaçırmadan yani-tatlicadiarzu-

sende iki çocuk var birde ben bilmiyorum ya 2. çocuk :CüvCüvlunca naparım epeydir kızmıyordum birikti galiba:teselli:
kızıma kise talip olmadı şimdiye kadar kkdan bende sesimi çıkarmadım yoksa çokkk talibi varrrrrlülülülülülü

selam
geçiyor geçmesinede bugün böyle sürer ben uyuyana kadar kendime kızıyorum zaten kızımın bir suçu yok uyumak istememiş çocuk
dili yokki anlatsın anneside geç anlayıncakötükedihüso

biz iyiyiz canım sen ve meleğin nasılsınız....merak ettim zehraya sormuşsun ya ebrarın boy kilo nekadar

akşam beni biraz sinir etti ikimizde ağladık ben ağlayınca iyice korktu zor sakinleştirdim kendiime kızıyorum sabredemedim biraz diye onun dışında iyiyiz
9.200 gr 73 de boy

zehra iyi geceler
dondurma dedin canım çekti aldım bende yanıma dolapta varmış iyiki malum emziriyoruz bişey olmasın sonra

canım benim saolasın yorumların için çok teşekkürler evet biraz değil bayağı bir kilo vermem lazım benim makus talihim hamişken doğru dürüst kilo almam ama doğum yapınca ne oluyorsa hoooppp kilolar aynen zıplıyor üzerime çağatayda tamam hata bendeydi hüplettim durdum süt olsun diyecokacimcoook ama çağanda okadar dikkat etmeme rağmen tombiş oldum çıktım birde hamile kalmadan bir yıl önce 21 kilo vermiştim keyfini bile çıkaramadan şimdi yine debeleniyorum kilo verecem diye hade bakalım ay başında bakülde göreceğiz sonucu şimdilik son tartıda 5 kilo gitmiştikaydirigubbakcemile2

yaramazlıkmı yaptı ebrar sanırım aynı pişmanlıkları zaman zaman hepimiz yaşıyoruz kıyamam ben onun göz yaşlarına insanı nasılda suçlu hissettiriyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…