• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimiz ve Biz

selamm, tüm eşyalarımızı hazırladık, sabah yola çıkıyoruz, yarın bu saatlerde evimde olacağım inşallah

arda ve berkanla yolculuk gözümde büyüyor inanın

iyi akşamlar kızlar. bende bütün gün oğluşumla uğraşmaktan uğrayamadım. büyük ihtimalle oğlum yakın zamanda diş çıkaracak çok huysuz. deli ediyo beni resmen. yoruldum bugün çok. Bu arada ben kendimden biraz bahsedeyimde beni tanıyın azda olsa. İsmim malum Begüm:) 24 yaşındayım 3 yılllık evliyim. istanbul merter de oturuyorum. 5,5 aylık dünyalar tatlısı bi oğlum var ismide Kayra. yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim der gibi oldu biraz ama napalım:))

kızlar hepinize iyi geceler..
anca fırsat bulabildim girmeye yahu....

Ekin'cim naz'a çok geçmiş olsun acill şifalar cnmcım..
T.S Kılıç cnm ömür boyu mutlu birliktelik nasip etsin...
En uzun ayrılığınız bu olsun inş.
Zehra'cım aşkitom güle güle kirlet evini.... Zeynep'ciğimi kocaman öpüyorum ohhh kokulu kokulu olsun..
Mavice verdiğin karışımı deniyecem cnm tşk ederim ..
Begüm aramıza hoşgeldin cnm.. faydalı ve keyifli paylaşımlar..

yelizcim siz yeter ki gelin
evim feda olsun size dermişiiiiiiimmmmmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile:1rolleyes:

şaka bi yana ne zaman isterseniz kapım açık buyrun çıkın çıkın gelin anacım:teytey:

ya ben çok istiyorum seninle yüzyüze görüşmeyii...
inş. bir gün nasip olurrr cnm yaa....

inşallah zeynepcim bi gün yüz yüzede görüşürüz cnm, yeter ki kalplerimiz bir olsunŞeniz

vodafonu olan arkideşler telden de görüşelim canlarımşakkıdı
başka hattınız varsa konuşamayız malum yabancı numaralülülülülülü

begüm hoşgeldin cnm tekrara.s.
biz çok kalabalık bi aileyiz burda biz seni az çok tanıdık sende bizi yavaş yavaş zamanla tanırsın artık
ama şuna inan buraya bağımlı olacaksın
çünkü tüm arkadaşlarım çok samimi ve içtendirler,
hatta çoğumuz dünürüz de diyebilirim sana:icecream:
belkim senin oğluşada münasip bi aday çıkar yakındahihoyyyt

heyyyyy ne oliy bakem orada:kızgın:

kıs zehra cadısı benim oğluma kısmet buldunmuda bi kerem benim oğlum daha kıdemli aaaaa önce benim oğluma:mymeka:

begüm kusura bakma canım çok sinirlarim bozuldu aaaaaaaakaydirigubbakcemile3

yok yavrum ben sadece arkadaşlara özel yaptım malum deniz fotoları kimseler görmesin doksan altmış doksan fücütümükaydirigubbakcemile3.... ekliyorum canım senide bakarsın öpüyorum seni ve ebrarı

ok bir bakalım
begüm aramıza hoşgeldin canım
benim bu akşam biraz canım sıkkın kızıma çok fena kızdım sonrada ağladım oda ağlamamdan korktu sakinleştirmek uzun sürdü offff kendime çok kızdım ama olan olmuştu çok bunalttı bugün
çoko iyi yolculuklar canım

mavice eklemedin sanırım beni oğluşun nasıl oldu kızlar siz bebişlerden bunaldığınızda nasıl rahatlıyorsunuz ben kendimi yiyorum yaaa

ok bir bakalım
begüm aramıza hoşgeldin canım
benim bu akşam biraz canım sıkkın kızıma çok fena kızdım sonrada ağladım oda ağlamamdan korktu sakinleştirmek uzun sürdü offff kendime çok kızdım ama olan olmuştu çok bunalttı bugün
çoko iyi yolculuklar canım

cnm yaa
hepimize oluyo bazen
ama insan kendine çok kızıyo sonra el kadar yavruya nasıl kızıyorum diye
ben artık ayda bir kesin psikoloğa gitmeye karar verdim
hepten keçileri kaçırmadan yani-tatlicadiarzu-

mavicem niye kızıyon ki yevruuumsengözlerimebaksanab
al işte sende fatoşun kızın ebrarı olsun bitsin ne var bunda kızacakyerimseniben
tabi fatoş ne der bilemem:uhm:
sen bi isteyiver allahın emriylen:1rolleyes:
hem ikinizde izmirdesiniz ne güzel demi ama:1hug:şakkıdı

Back