- Konu Sahibi DreamLover
-
- #2.601
kızlar..ben geldimmm..
çok yoğunum..ölüyorum yorgunluktan...
geçmişe bile bakmadım...
nerde oturuyosun pekigünaaydın kızlar mutlu bir gün diliyorum sizler
herkes iyidir umarım
tenzilecim memnuniyetle buluşalım derim.ortak bir gün ayarlayalım.
kesinlikle cok iyi bir surec mücüüüüm :)tebriklerBegüm aramaıza hoşgeldin diyorum umarım güzel paylaşımların olur seninde buradaa.s.
t.s canım evlikil yıldönümünuz kutlu olsun bira zburuk geçmiş ama inşallah bundan sonraki tüm yıldönümleirniz beraber olur.
dünürüm çok geçmiş olsın canım ya iyi bak gelinime aman bol bol sarıl ihmal etme nan bebeyi:mymeka: danacım hatmı aldın güle güle kullan kocan cestmi yapmış amanda amankaydirigubbakcemile2 konuşuruz inşallah fırsat buldukça kaydirigubbakcemile2
jegecim sanada çok geçmiş olsun hgelişmelerden haberdar et lütfen.
jege ve edacım emzirmek konusunda bu kadar itekli olmanız süper birşey bende ancak 13 ay emzirebildim kuzumu ama 4,5 aylıkken işe başlayan bir anne için iyi bir dayanma süresi dimi:dilcikar:
şekercim arada oyle bunalti werdikleri zaman oluyor tabi ama onu da hallettik allahın izniyle yola koyduk...Jege ; Şekerim sen değilmiydi artık kesmek istiyorum diye.ben onun üzerinde yazdım
İstediğin kadar emzirebilirsin tabi bu seninle kızın arasında..inş. sütün olurda foşur foşur
liseye kadar emzirirsin :)
benim için no problem..
sevgiler.
bie bebeğin hayatındaki en öenmli şey bence UYKU...monpetit canım yemeğe çalışıyor desem daha doğru olur hep ıska geçmiyor bazen tuturuyor özellikle çatalla yediği zaman kesin hüpletiyor ama kaşığa daha adapte olamadı..
her akşam yemeğimiz denizin bu kendim yiyecek sevdası yüzünden soframız allak bullak oluyor
yoğurt umun içine karpuz atıyor vs..ama kendi kendine yeme becerisini öğrenmesi zeka gelişimiz açısındanda çok önemliymiş.Ebrar daha küçük denizde o kadarlıkken yiyemiyordum biraz sabır.. :)
Jege cim arada bir olur böyle şeyler biraz diret uyku için yoksa gece çok kalkar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?