Bebeklerimiz ve Biz

ilk bebekte çabuk veriliyor galiba ben eski halime döndüm şükür ama 2.de nasıl olurum bilemem
evet çok pişman oldum kuzum içini çeke çeke uyurken hala ağlıyordum

ne oooo yani kıskananlar çatlasın yani özüm ölemi napak öle olsun bacım ben birderi bir kemik kalsam benim kemikler gelir herhalde 48 kilo-tatlicadiarzu- ne yapalım anne kilolu baba iri kıyım ehhh netice ortada

monpetit kısss allah iiliğini versn güldürdün beni ha shera ha:roflol: kıs neredende hatırladın Şeniz

boyun kaç çok zayıfsın canım yaaa
pardon mavice seni düşünerek yazmamıştım dondurmayı zaten kaldırdım

allah iiliğini versin kıss afiyet olsun yewrüm hamam giren terler canım madem kilo vermeye and içtik ehhh bazı şeylerdende mahrum kalacağız demikaydirigubbakcemile2

valla ben hafızamla övünürdüm ama sende bayağı iyisin kırk yıl düşünsem aklıma helmezdi ha tebrikler:lepi:

merhaba kızlar benim oğlum altı ayını 10 gün geçti ama dr. ek gıdaya fazla geçmeye gerek yok dedi hem kilosu güzel hemde benim sütüm yetiyor. sadece meyve ve tadımlık mesala 1 veya 2 tatlı kaşığı çorbalardan yemek sularından ver dedi gerçi benim tosuncuğum yemek gördümü saldırıya geçiyor ama...cokacimcoook
1 aya yakın oldu 2 tane diş çıkardık 1 haftadırda emekliyoruz tutunup kalkıyor beşiğinin altındaki çekmeceleri açıp çamaşırlarını boşaltıyor 1 ay sonra neler yapar düşünemiyorum çok yaramaz....
ayyy gece gece dondurmadan çikolatadan bahsetmişsiniz insafffff diyetteyim ama yaaaa......senağlama senağlama

Son düzenleme:

selam canım niyeki bizim bebişlerinde kilosu gayet iyi ama 6.aydan beri özellikle yoğurt tüketimine dikkat ediyoruz artık biz ne yiyorsak azar azarda yediriyoruz emmesine rağmen düzenli kahvaltı meyve yoğurt çorba yemek veriyoruz ilginç bu doktorlarda hepsi farklı yaaaa

monpetit sanada ii gecelr canım özümcm sanada selin 34 sanada tatlım ama monpetitin dediklerine katılıyorum ayrıca şunuda unutmamak lazım anne sütünün en besleyici zamanları ilk altı ay ben hala emziriyorum yaşına geldi ama emerse 2 ye kadar yolu var ancak 6. aydan sonra ek gıdalara başladım ilk altı aydan soonra çocuğun ihtiyacı olanı karşılamıyor o yüzden ek besin takviyesi başlıyor bizimde kilomuz iiydi boyumuzda hemde prematüre olmasına rağmen ama biz hemen başladık monpetitin dediği gibi özellikle yoğurta.... neyse canım tabiki senin bileceğin bir durum hade ben kaçar hepinize ii gecelr....güzel uykularrrŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…