- Konu Sahibi DreamLover
-
- #2.661
Sağol canımm...Serin serin :smiley-cool:ii gecelr özümcümmmm afiyet olsun
boyun kaç çok zayıfsın canım yaaaKızlar bende eridim ha. 48 oldum oy oy...
Nooldu canım, okuyamadım geçmişi...ilk bebekte çabuk veriliyor galiba ben eski halime döndüm şükür ama 2.de nasıl olurum bilemem
evet çok pişman oldum kuzum içini çeke çeke uyurken hala ağlıyordum
Sağol canımm...Serin serin :smiley-cool:
boyun kaç çok zayıfsın canım yaaa
pardon mavice seni düşünerek yazmamıştım dondurmayı zaten kaldırdım
Nooldu canım, okuyamadım geçmişi...
Ay tutamadım kendimi naapıyım:asigim:şuna bak viçççdansız bide serin serin diyo :tomato::tomato:
Uzun değilim 1.60. Ama millete çok zayıf gibi geliyom. Bana o kadar gelmiyo normalim.kızıma kızdım sonrada çok pişman oldum
boyun kaç cidden ben lisede 48 dim ancak
merhaba kızlar benim oğlum altı ayını 10 geçti ama dr. ek gıdaya fazla geçmeye gerek yok dedi hem kilosu güzel hemde benim sütüm yetiyor. sadece meyve ve tadımlık mesala 1 veya 2 tatlı kaşığı çorbalardan yemek sularından ver dedi gerçi benim tosuncuğum yemek gördümü saldırıya geçiyor ama...
1 aya yakın oldu 2 tane diş çıkardık 1 haftadırda emekliyoruz tutunup kalkıyor beşiğinin altındaki çekmeceleri açıp çamaşırlarını boşaltıyor 1 ay sonra neler yapar düşünemiyorum çok yaramaz....
ayyy gece gece dondurmadan çikolatadan bahsetmişsiniz insafffff diyetteyim ama yaaaa. neyse sabır diyorum.....
Uzun değilim 1.60. Ama millete çok zayıf gibi geliyom. Bana o kadar gelmiyo normalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?