Bebeklerimiz ve Biz

umarım bugünde güzel paylaşımlar olur. zehracım bende dünür istiyorum.
oğluşuma kız arıyorum ama etrafda sadece erkek bebekler var.
İnşallah burda bulurum oğluma uygun bir eş adayı. Gerçi sizinkiler büyük ay olarak ama olsun. bide boşda birileri kaldımıki? hepiniz evermişiniz bebişleri galiba...

günaydın kızlarrrrrrrrrrr
begümcüm geçmişi tam okuyamamışsın sanırımşakkıdı
ebrar var yaa fatoşun kızı
bi talip ol istersensengözlerimebaksanab

Günaydın kızlar
Hepinize hayırlı cumalar
Ben acayip uykusuzum İrem saat 3'de kusarak uyandı bütün yatağını yorganını beni kendini batırdı temizledim yanıma aldım 10 dk. sonra yine bu sefer benim yatağıma. Kuzuma ne oldu anlamadım.
Bir dahada dalıp uyuyamadı yavrum. Sabah iyi görünüyordu keyfide yerindeydi inşallah tekrarlamaz.

günaydınlar herkese
olur canım böyle ,daha önce belki yedikleri dokunmuştur yada gündüzden bişeyden rahatsızlanmıştır geceye isabet etmiştir ,muz filan yedir canım peynır ve süt ürünleri ishalı fazlalaştırıyomuş geçmiş olsun
daha nasılsınız bayanlar benim ufaklıklar uyandı oğlumun bezini değiştircem öptüma.s.

sevilcim kötü kokuyosa midesini üşütmüştür, kokmuyosa fazla mı kaçırdı yemeğini acaba

Yok canım gayet güzel kokuyordu.
Çünkü ikinci kusma vakası tam suratıma oldu ordan biliyorum. Kendi yatağını batırdığı için benim yanımda yatıyordu tamda yüz yüzeydik. Gülsem mi ağlasam mı bilemedim...
Yatırmadan önce muhallebi yedirmiştim sindiremeden yattı ondan oldu sanırsam.
Sen nasılsın canım zeyno nasıl? Emirde heyecan varmı?

sevilcim geçmiş olsun canım çağanda 5-6 gündür hasta ve sanırım evdeki tüm çarşaflar yıkandı... çok kötü oluyorlar halsizleşiyorlar kıyamam yavruma seside kısık.. ama dün den beri biraz daha iyi... benimde sesim kısıldı belki zehranın dediği gibidir inşallah öledir ama hasta olmasında... gelmiş geçmiş olsun canım öpüyorum seni ve meleğini:teselli:

cnm geçen akşam zeynebe de oldu aynısı
bende muhallebi değilde hero baby ballı irmikli mamayı yedirmiştim, uyudu, 1 saat sürmedi kusarak uyandı, aynı şekilde yatak her yer battı, bende banyo yaptırıp yanıma yatırmıştım o zamanda kötü kokmuyodu, demek ki ağır geldi, sindiremediler

zehracım günaydın
kıss gece rüyamda seni gördüm sizin evdeymişim misafir olmuşum size sofranıza oturdum yemek filan yedik... bide kuşunuz vardı accık rahatsızmış sölemesi ayıp ishal olmuşkaydirigubbakcemile3 ishal olan kuşta ilk defa görüyorum bu arada:roflol: güzel günle canım

günaydın kızlar..
daha yeni geldim işe ..kaynoş hastaneye gitti ilaç yazdırmaya bende kuşumla uyudum..oy annesinin kuzusu...sabah uyanmış ben daha gözümü bile açamıyorum..gelmiş yanıma..yanağını yanağıma koymuş anne mama diyodu sıpam...yerim ben onu yaaaaaaa.............
herkese hayırlı cumalar diliyorum bu arada..dreamcim,mavicem,seviilcim günaydın...
sevilcim bence de muhallebiden..bende ruzeye önceki gece 8 tahıllı meyveli yedirdim aynısı oldu...
bi daha almayacağım o muhallebilerden..ama bazen kavonoz maması veriyorum ki ruze çok seviyo..onlardan hiçbişey olmuyo...
goncacım sanada günaydın canım

günaydın mavilim sanada hayırlı cumalar canım ohhh meleğinle keyif yapmışsınız sefanız olsun kıs dün fotolara yazdığın heman beni çok güldürdü allahta seni güldürsün emi
sen heman yazmışın monpetitde shera demek istedin galiba demiş çok yaşayın emi:roflol:

saol canım...
he shera gememşti aklıma...
direk heman geldi valla..ama öylr gözükümüyoymuydu bacım allahaşkına...yakalmış azmanları..çok tatlıydı ama

Günaydın bayanlar herkese güzel bir gün diliyorum dualarımız kabul olur inş.
Sevilcim geçmiş olsun cnm iyiki farkına varmışsın allah muhafaza..
Mavilim sefanız olsun cnm
Sabahları işe gelirken asansörde babası beni öpüyor denizde benim kucağımda
nasıl öpmeye başlıyor beni varya inanamazsınız yanağımı uzatıyor yoook ille dudağımdan öpecek
1 kerede değil mucuk mucuk mucuk..sabah sabah pek bir sevişiyoruz ailecek :)

günaydın yeliz

ya bu arada soracağım hep unutuyorum anneyimben ve alinin anası neredeler merak ettim :uhm:

valla olur eğer ebrarımın anneside onaylarsa. kız tarafı naz tarafı sonucta demi ama..
Buarada benim oğlumda çok kusuyo. bide buaralar memeyle arası nedense iyi değil ek gıdalarada daha yeni başladık. umarım memeyi bırakmaz, daha çok emsin istiyorum...

kızlar herkese hayırlı cumalar diliyorum
kızım pazartesi okula başlayacak teyzeleri
onun için biraz alış-veriş yaptık dün kalem,
kalamtıraş silgi vs. defterleride öğretmeni isteyince alacağız
çantamız vardı o yüzden almadık
geçen sene istemişti almıştık. okul kıyafetleri yarın gelecekmiş
umarım üstüne göre buluruz yoksa terziye götüreceğiz.
ay ne kadar tatlı bir heyecan bu ben zaten okul dendiğinde
çok heyecanlanırım.

bu arada galiba oğlumun ilk dişi geliyor dün akşam
damağında nokta şeklinde bir beyazlık gördüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…