- Konu Sahibi DreamLover
-
- #2.681
umarım bugünde güzel paylaşımlar olur. zehracım bende dünür istiyorum.
oğluşuma kız arıyorum ama etrafda sadece erkek bebekler var.
İnşallah burda bulurum oğluma uygun bir eş adayı. Gerçi sizinkiler büyük ay olarak ama olsun. bide boşda birileri kaldımıki? hepiniz evermişiniz bebişleri galiba...
Günaydın kızlar
Hepinize hayırlı cumalar
Ben acayip uykusuzum İrem saat 3'de kusarak uyandı bütün yatağını yorganını beni kendini batırdı temizledim yanıma aldım 10 dk. sonra yine bu sefer benim yatağıma. Kuzuma ne oldu anlamadım.
Bir dahada dalıp uyuyamadı yavrum. Sabah iyi görünüyordu keyfide yerindeydi inşallah tekrarlamaz.
sevilcim kötü kokuyosa midesini üşütmüştür, kokmuyosa fazla mı kaçırdı yemeğini acaba
Günaydın kızlar
Hepinize hayırlı cumalar
Ben acayip uykusuzum İrem saat 3'de kusarak uyandı bütün yatağını yorganını beni kendini batırdı temizledim yanıma aldım 10 dk. sonra yine bu sefer benim yatağıma. Kuzuma ne oldu anlamadım.
Bir dahada dalıp uyuyamadı yavrum. Sabah iyi görünüyordu keyfide yerindeydi inşallah tekrarlamaz.
günaydın kızlar..
daha yeni geldim işe ..kaynoş hastaneye gitti ilaç yazdırmaya bende kuşumla uyudum..oy annesinin kuzusu...sabah uyanmış ben daha gözümü bile açamıyorum..gelmiş yanıma..yanağını yanağıma koymuş anne mama diyodu sıpam...yerim ben onu yaaaaaaa.............
herkese hayırlı cumalar diliyorum bu arada..dreamcim,mavicem,seviilcim günaydın...
sevilcim bence de muhallebiden..bende ruzeye önceki gece 8 tahıllı meyveli yedirdim aynısı oldu...
bi daha almayacağım o muhallebilerden..ama bazen kavonoz maması veriyorum ki ruze çok seviyo..onlardan hiçbişey olmuyo...
goncacım sanada günaydın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?