Bebeklerimiz ve Biz

bu arada kızlar tatil fotolarımızdan ekledim arkadaşlara özel göremiyen ve görmel isteyen olursa arkadaşlık yollayayım... görmek isteyenler buyrunnnnn....sositososito

Herkese Günaydın Güzel Bir Gün diliyorum hepinize
Biz yine akşam sekizde uymuşuz kuzumla
En son denize halime olduğumu öğrendikden sonra 8 lerde yatardım belli bir süre..yoksaaaaaaaa
şaka şaka daha yeni regl im bitti :)

Begüm84 aramıza hoşgeldin keyifli paylaşımlar dilerim.

Jege ; Şekerim sen değilmiydi artık kesmek istiyorum diye.ben onun üzerinde yazdım
İstediğin kadar emzirebilirsin tabi bu seninle kızın arasında..inş. sütün olurda foşur foşur
liseye kadar emzirirsin :)
benim için no problem..

sevgiler.

canım ben bu çay karışımını çok severim kışın hiç eksik olmaz kış akamlarında bir akşam çay demleniyorsa diğer akşam mutlaka bu bitki çayı demlenir tadınıda ben ve içen herkes çok beğenir bak yazıyorum..

ıhlamur
papatya
havlıcan
zencefil
karanfil
tane yeni bahar
meyankökü
tarçın kabuğu
hatmi çiçeği
renklendirmek için hibiskus aynı kuşburnu çayı gibi oluyor rengi

bunlardan yaprak ve çiçek olanlarından birer tutam köklerden birer parça
kökleri kaynayan suda 5 dakika kadar kaynatıp demlersen çayı daha iyi olur eğer arzu edersen limonda sıkabilir veya içine parçacıklarını atabilirsin
bir yaşını geçen çocuklar için ki albina geçti balla tatladırılırsa çok daha iyi olur
şimdiden afiyet ve şifa olsun kaydirigubbakcemile5

günaaydın kızlar mutlu bir gün diliyorum sizler
herkes iyidir umarım

tenzilecim memnuniyetle buluşalım derim.ortak bir gün ayarlayalım.

canım hiç dikkat etmemişim sende bursada oturuyorsun demek benim kız kardeşimde bursada oturuyor.... nilüfer- beşevlerde kısmet olursa kasım başı orada olacağım bir hafta kadar kız kardeşim doğum yapacak.... öpüyorum tatlım seni ve kuzunukaydirigubbakcemile5

ekinnazım danammm meleğin hastaymış yewrüm
geçmiş olsun kuzumz
ayy çocukların hastalığı çok zor ....
acil şifalar canımmmm:Saruboceq::teselli:

slm kızlar
kaç saattir ışığım yanıyo ama fırsat bulup 2 kelime yazamadım
zeynebi uyttum şimdi, çamaşır, bulaşık, yer silme girişicem
yemek yapıcam bide
mavicem ben yeni resim göremedim cnm, eskiden olanlar vardı yine
yoksa biz arkadaş değilmiyiz seninle, özel mi yaptın

canım benim evet tatil için kesinlikle çok uygun bir yer... çok güzel zaman geçirdik ufak tefek aksilikleri saymazsak... bir akşam yemeğe gidecektik benim akıllı kocişim arabanın bağajını açtı elinde anahtarlar ve fotografmakinesi var ( aslında arabanın kapıları kilitliydi bagajı iyi örtemeyince açık kalmış bagajı bir kapattı anahtarlar bagajda kaldı arka kapının camını esnetip açalım derken cam patladı neyseki ufak tefek sıyrıkların dışında ciddi birşey olmadı... bir akşamda kuş adasına giderken lastik patladı stepnede inik benzinlik bul lastiği şişir değiştir derken şehir merkezine gidişimiz bayağı zaman aldı ama her nekadar can sıkıcı olsada hepsi gülümseten anılar olarak hafızamızdaki yerini aldı....inşallah seninlede güzel paylaşımlarımız olur güzelçamlıdakaydirigubbakcemile5

mavice iyi vakit geçirmişsiniz maşallah. Allah mutluluğunuzu daim etsin fotolarda süper. aman çocuklarına nazar değmesin. maşallah onlarda çok tatlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…