• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimiz ve Biz

kıssss soytarı cadı sen bakmiyonmu bakem fotolarıma sen benim arkideşimmisin bi bakem öpüyom seni kaymaklu ekmak kadayufum...elimde bi kitap var şuanda kraliçenin soytarısı diye amanınnn bazen ne tehlikeli olabiliyolarmış kıı soytarılarrrhihoyyytkaydirigubbakcemile3.

mavice dedim ya şekerim buradan göremiyorum akşama inş. bakarım diye okumadın sanırım.
Evet canım soytarıların ters leri çok pistir.Aman dikkat diyim :)

Mavilim nerdesin cnm kaç gündür bir sorun yoktur umarım..?

YOK BACIM YOK MERAK ETME..işlerim çok fazla...ihaleler üstüme üstüme geliyor..koltukla bütünleştim..
gözlerim şaşı beş görüyo artık...
bu haftayı hayırlısı ile bi atlatsaydım..ramazanda bu kadar yoğun olursa yandım valla.....sizler nasılsınız..
saol bidenem..çok düşüncelisin valla..dünde zehracığım sordu ama cevap bile yazmadım..o haldeyim yani

kızlar ev yağ dök yala vaziyetinde şu an ama yarın sabah gene aynı olur
ne kadar nankör şu ev işleri yaa

zeynep te uyandı yemekte pişti
karnımda zil çalıyoooooooooooo
bi yemek yiyip gelirim güzellerrrrr

Aman Aman iyi cnm neyseki bir sorun olmadığına çok sevindim..İşler bir şekilde biter kasma kendini
yetişebildiğin yere kadar artık..!

Ellerine sağlık dream cim ne güzel olmuştur şimdi temiz temiz akşama kızımla gelelimde bir güzel
kirletelim heryeri :) deniz kendisi yemek yemeye bayılıyor çatla veya kaşığı alıyor eline biraz yiyor
biraz döküyor..Önüne bir tabak yemek koydukmu senin ev tamam demektir. :):):)

soytarı maşallah denize demek kendisi yiyor benimkinin de eline bisküvi elma veriyorum elini inceleye inceleye bir kalıyor yaaa

herkese selam ebrar uyumuşken gündüzleyin bakem dedim
soytarı maşallah denize demek kendisi yiyor benimkinin de eline bisküvi elma veriyorum elini inceleye inceleye bir kalıyor yaaa
zehra eline sağlık canım dediğin gibi hergün temizlik yap yine hayır demez ev özellikle yazın

merhaba kızlar
yan komşumda lohusa mewlüdü wardı
ordaydım
kzımcıgımda saolsun boyle ortamı buldumu hic uyumaz
gunduz uykusu uyumadık bugun yani
7-8 gibi uyuklamaya başlar :(

Begüm aramaıza hoşgeldin diyorum umarım güzel paylaşımların olur seninde buradaa.s.
t.s canım evlikil yıldönümünuz kutlu olsun bira zburuk geçmiş ama inşallah bundan sonraki tüm yıldönümleirniz beraber olur.
dünürüm çok geçmiş olsın canım ya iyi bak gelinime aman bol bol sarıl ihmal etme nan bebeyi:mymeka: danacım hatmı aldın güle güle kullan kocan cestmi yapmış amanda amankaydirigubbakcemile2 konuşuruz inşallah fırsat buldukça kaydirigubbakcemile2
jegecim sanada çok geçmiş olsun hgelişmelerden haberdar et lütfen.

jege ve edacım emzirmek konusunda bu kadar itekli olmanız süper birşey bende ancak 13 ay emzirebildim kuzumu ama 4,5 aylıkken işe başlayan bir anne için iyi bir dayanma süresi dimi:dilcikar:
kesinlikle cok iyi bir surec mücüüüüm :)tebrikler

Jege ; Şekerim sen değilmiydi artık kesmek istiyorum diye.ben onun üzerinde yazdım
İstediğin kadar emzirebilirsin tabi bu seninle kızın arasında..inş. sütün olurda foşur foşur
liseye kadar emzirirsin :)
benim için no problem..

sevgiler.
şekercim arada oyle bunalti werdikleri zaman oluyor tabi ama onu da hallettik allahın izniyle yola koyduk...
insallaaah liseye kadar dewam :)
zaten adamakıllı düşündüğümde '' eger simdi bıraktırırsam kendime cok kızacağımı we bir ömür boyu belki bunun pişmanlığını duyacagıma karar werdim...
weeeeee öğrendim ki ! yaşından sonrada sütümüz organ sağlamlığı we gelişimi acısından cok onemliymiş...

monpetit canım yemeğe çalışıyor desem daha doğru olur hep ıska geçmiyor bazen tuturuyor özellikle çatalla yediği zaman kesin hüpletiyor ama kaşığa daha adapte olamadı..
her akşam yemeğimiz denizin bu kendim yiyecek sevdası yüzünden soframız allak bullak oluyor
yoğurt umun içine karpuz atıyor vs..ama kendi kendine yeme becerisini öğrenmesi zeka gelişimiz açısındanda çok önemliymiş.Ebrar daha küçük denizde o kadarlıkken yiyemiyordum biraz sabır.. :)

Jege cim arada bir olur böyle şeyler biraz diret uyku için yoksa gece çok kalkar...

monpetit canım yemeğe çalışıyor desem daha doğru olur hep ıska geçmiyor bazen tuturuyor özellikle çatalla yediği zaman kesin hüpletiyor ama kaşığa daha adapte olamadı..
her akşam yemeğimiz denizin bu kendim yiyecek sevdası yüzünden soframız allak bullak oluyor
yoğurt umun içine karpuz atıyor vs..ama kendi kendine yeme becerisini öğrenmesi zeka gelişimiz açısındanda çok önemliymiş.Ebrar daha küçük denizde o kadarlıkken yiyemiyordum biraz sabır.. :)

Jege cim arada bir olur böyle şeyler biraz diret uyku için yoksa gece çok kalkar...
bie bebeğin hayatındaki en öenmli şey bence UYKU...
günü acaip etkiliyor...
denedim yine uyusun diye ama nafile uyumuyor ...

yelizcim siz yeter ki gelin
evim feda olsun size dermişiiiiiiimmmmmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile:1rolleyes:

şaka bi yana ne zaman isterseniz kapım açık buyrun çıkın çıkın gelin anacım:teytey:

Aynen öyle bebekler için Uyku= mutluluk huzur iştah vs. vs. gerçekten çok önemli..
Zehram yerim seni saol bidenem çok tatlısın kismet olursa görüşmek istiyorum allahın izniyle seninle..

kıslar valla ne diyim benim uykumda çok kıymetlidir. iyiki bebeğim eziyet etmiyor. ben uykusuz kalınca salaklaşırım. denileni anlamam. boş boş bakarım. çok şükür bebeğim uslu...:nazar::nazar::nazar: anasına çekmiş zilli zarife. yalnız dünden beri tedirgin gece 1.5 da yattı sabah 4.5 da kalktı. bugünde rotavilrüs aşısı yaptırdım. inşallah huzursuzluk falan yapmaz :delphin:

bu arada herkese iyi akşamlar yafuu bende çıkarım birazdan. kızı aşıdan sonra dükkana getirdim de. akşama eltimlere gitcez. birazdan çıkarız. babişin dükkanına gideriz. ordan gezmeye. öyle işte öpüyorum herkesi sağlıcakla kalın kızlar... bebişleri de öpüyorum. bebişlerrrr anneye iş kesmek yokk... bol bol gülücükler eksik olmasın yüzünüzden

Back