Bebeklerimiz ve Biz

slm kızlar nasılsınızdun esımle evlılık yıl dönumumuzdu tam2 yılı doldurduk ama ne yazıkkı bırlıkte degıldık.

sızler nasılsınız hepınızı çok özledım valla ızmırde çok sıkıldım kayınvalıdemlerı çok özledım 5 eylulde samsuna gıodıyorum.

bebişler ne alemde hepsını öpuyorum bızım oglanda yenı yenı ellerını bırakıp yurumeye calışıyor 10 gun ıçınde tam yurur dıyolar ya bakalım nasıp.

merhaba,benide aranıza alırmısınız acaba?? sizi devamlı takip ediyordum hem hamileyken hemde doğumdan sonra, anca cesaret bulup yazmaya karar verdim...

herkese iyi akşamlar.temizliğimi bitirdim..çantamıda topladım..sabah erkenden ağbimlere gidiyorum..fırsat bulursam ordan girerim..hepinizi öpüyorum.../B]

ts kılıç hoşgeldin canım..tebrik ederim..sen daha yeni evlisin sayılır..bizede 2 ay sonra 6 sene bitecek..
begümcüm sende hoşgeldin canım...

sagol mevcancım ama bız tanışalı temmuzda 10 sene oldu valla ne cabuk gecıyor.vee bana suan sankı sevgılıymöışız gıbı gelıyo baya ayrı kaldık esımle ve gunde 1 kere konuşabılırsek konuşuyoruz özlemle tlf beklıyorum tlf bı çalsa kalbımkut kut atıyor heyecanlanıyorum degışık duygular yasıyorum keske yanımda olsa onu çok özledım

slm canımm evlilik yıldönümün kutlu olsun eşimle oğluşunla
nice mutlu senelere canımm
herşey istediğin gibi olsun canım inşallahh

kızlar naz dün geceden beri ateşlii
bugün tekrardan dr. götürdüm boğazlarında sorun birde dişler sıkıntı veriyor
ilaçlarını kullanıyorum ama düşmüyor.bu gece uykusuz geçecek sanırım
keşke papatyam iyi olsun uykusuzluğa razıyımm
ablamlarda burda sırayla başında bekleriz artıkk

canımmmmmm neden üzüyorsun kendini yaaaŞeniz
sağlık olsun gerisii önemli değüll bebeğümm
sen herşeyin üstesinden gelürsünn danammmkaydirigubbakcemile
herşeyy yoluna girer canımyaaaa:lepi:
annenede çok çok geçmiş olsun bebeğümmmm
üzme kendini bak biz burdayızz tamammmmkaydirigubbakcemile5

mewcan gule gule git gel

begum hosgeldin ne iyi ettiiin

mawlim annene gecmis olsun cnm

pazar mi dediniz ? ben de cok sewerim ister sebze meywe ister kıyafet,bursdada guzel kıyafet pazarları war,stres atıyorum ben orada : )

sibelcim ewlilik yıldonumuz kutlu olsun sıkma canını bitecek elbet ....

kızlar ben birazdan çıkıcam, zeynep uyandı
özleyin beni anacım
hepinize iyi sohbetler
ben gelene kadar kesin gündüzcü tayfa kaçmış olur, yetişemem ama akşam okurum yazdıklarınızı

danammm nabıyınnn benim misafirlerim var fazla takılamıyorumm
eşim hat almış bana açılmadı henüz açılsın ararımm bebeğümm

zeynepcim gecmiş olsun cnm ya
bak burda bir arkadasımın cocuguda ateslendi doktordan yeni geldiler
amip mikrobundanmış bu ara cok sık duyuyorum bunu
şu sudan gecen mikrooop

sağol tenzilecimm sürekli hazır su kullanıyorum
fazkat banyo yaptırırken su içmeye çalışıyor
gerçi doktorumuz boğazları kızarmış dedii birde dişten dedii

seihacım o tarafta mı oturuyorsun
bende ataewlerdeyim
bi gun goruselim heykel ciwarında istersen

herkesin lampası yanıyor ama yazan yok gamyoncuiremsu

delüü garuu lambası açık olan yazmak zorundamı danammkaydirigubbakcemile
şaka biryana canımm.nabıyınnn nasıl gidiyor işlerinn tatilden sonra çalışma
zor oluyor demii canımm.egem nasıll neler yapıyor yaramazlığa devammıı
naz hasta birazz ateşi varr canımm yaaa
müüü bebeğüm sırff seni ve dream danasıyla görüşeyim diye:lepi:
yeni hat aldımm eşime söylemiştim sağolsun unutmamış almış henüz açılmadı
birde kontür oluyomu gıı yeni hatta
yoksam almammı gerekkk

aman cnm tekrar gecmiş olsun allah acil sifalar wersin

bu arada da ben cok fenayım
grip mi desem alerjik mi deseem bilmiyorum
hasırmaktan genzim acııyor
bi tıkanıklık
bilmiyorum walla nedir yarın doktordan ogrencem

çok sağolun arkadaşlar çok mutlu oldum inanınki.
ekincim umarım papatyan en kısa zamanda iyileşir. yavrularımızı Allah bize bağışlasın kötü şeyler yaşatmasın. onların hasta olması bizi ne kadar çok endişelendirip üzüyor, değilmi? yeni yeni anne olmanın ne kadar meşakatli ama bi okadarda huzurlu ve güzel bişey olduğunu anlıyorum. tüm anneler kutsanmış varlıklar..

yawrucum benim oyle derdim olmayacak :)
o ne zaman bırakırsa o zamana kadar emzircem beeen ,ilkokulda gerekirse tenefuste gider weririm :))) emzirmekten güzel sey mi war,tek wucut olmak !1
hamile iken göbek bağı doğunca da meme bizi tek wucut yapıyor,bu konu ile ilgili arkadaşımın bi köşe yazısı war okursanız beni anlarsınız
işte o yazidan bir alinti :

Emzirme sırada bizim tek bir vücut olduğumuzu, sanki dünyada sadece ikimizin olduğunu hissederken…

Göbek bağı bağlantımızın meme ucuyla devam ettiğini düşünürken…

Emzirmek için oğluşumu kucağıma aldığımda benim sesimi duymasının, kokumu, temasımı hissetmesinin Onu mutlu ettiğini ve gevşettiğini gözlemlerken…

Benim sütümle Onun karnı doyarken, Onun sıcaklığıyla benim de annelik duygularımın doyduğunu hissederken…

Emerken yüzüme bakıp gülümsemesine, saçlarımla oynayıp, beni, yüzümü incelemesine hayranken...

Kucağa alınıp, iki yıl emzirilen bebeklerin şefkat problemleri olmadığını, sıkıntı, korku, güvensizlik gibi huzursuzluklarının giderildiğini ve bebekte güven, istikrar duygusu uyandırdığını bilirken nasıl emzirmem ben…

işte bu da llink :http://www.bursalianneler.com/kosegulcin19.asp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…