• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimiz ve Biz

geçmiş olsun tenzilecim alerjik olabilirr

begümmcüm saol canım inşallah düelir papatyam yaa
bende bugünn koştur koştur doktora götürdüm arabasında durmadı kucağımda götürdüm getirdim
birde ateşi vardı sıcak biryandan piştim resmen işte annelik böyle bişi dedim
allah herkeze annelik duygusunu tattırsın inşallah aminn

senin oğluşun nasıl canım beş aylık sanırımm

tenzilecim paylaşımın için sağoll

ben ezgiyi 2 5 yaşına kadar emzirdim fakat nazı 6 ay bile zor emzirdim
sütüm hiçç gelmedi ve hep içimde kaldı mememi gösteriyorum naza hiç bakmıyor bile
içim burkuluyor inan emzirmek çok güzell hemde çokkkkkkkkkkk

kızlar naz dün geceden beri ateşlii
bugün tekrardan dr. götürdüm boğazlarında sorun birde dişler sıkıntı veriyor
ilaçlarını kullanıyorum ama düşmüyor.bu gece uykusuz geçecek sanırım
keşke papatyam iyi olsun uykusuzluğa razıyımm
ablamlarda burda sırayla başında bekleriz artıkk

cnm ya kıyamam papatyama
çok çok geçmiş olsun yavruma
inşallah kısa sürede iyileşip, sağlığına kavuşur nazımız

delüü garuu lambası açık olan yazmak zorundamı danammkaydirigubbakcemile
şaka biryana canımm.nabıyınnn nasıl gidiyor işlerinn tatilden sonra çalışma
zor oluyor demii canımm.egem nasıll neler yapıyor yaramazlığa devammıı
naz hasta birazz ateşi varr canımm yaaa
müüü bebeğüm sırff seni ve dream danasıyla görüşeyim diye:lepi:
yeni hat aldımm eşime söylemiştim sağolsun unutmamış almış henüz açılmadı
birde kontür oluyomu gıı yeni hatta
yoksam almammı gerekkk

danam yeni hattımız hayırlı uğurlu olsunkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile4
artıkın kontör dayanmaz bize:dance::dance:
boyuna konuşuruz:teytey:

Son düzenleme:
aman cnm tekrar gecmiş olsun allah acil sifalar wersin

bu arada da ben cok fenayım
grip mi desem alerjik mi deseem bilmiyorum
hasırmaktan genzim acııyor
bi tıkanıklık
bilmiyorum walla nedir yarın doktordan ogrencem

geçmiş olsun jegem, inşallah derine geçirmeden atlatırsın
gribal bi enfeksiyonsa

suların kesik olduğu sıralar ne var yok yıkadım temizliği yaptım şimdide sular geldi
küçük çocuk olunca ne kadar biterse işte hala biriken ütüleri saymazsak bişey kalmadı halıları yıkatmaya vericem sadece ne zaman versem o na karar veremedim ramazan damı bayrama mı diye
ebrar da maşallah iyi kuzum 2. dişimizde çıkıyor son sürat emekliyoruz skanepelerde duvarlarda sıralıyoruz emir heyecanlımı okul için zeynepte iyidir umarım
iyi geceler
genelde nöbete ben kalıyorum ya gündüz katılan arkadaşlarada günaydın

Jegem geçmiş olsun şekerim, gribal değildir inş. derin le kötü olur

emzirmek emzirmek emzirmek gerçekten çok güzel, bana da 1 yaşında falan bırakırsın diyorlar ben bana kalsa okula gidene kadar emziririm diyorum. Çok güzel bir duygu

Begüm aramaıza hoşgeldin diyorum umarım güzel paylaşımların olur seninde buradaa.s.
t.s canım evlikil yıldönümünuz kutlu olsun bira zburuk geçmiş ama inşallah bundan sonraki tüm yıldönümleirniz beraber olur.
dünürüm çok geçmiş olsın canım ya iyi bak gelinime aman bol bol sarıl ihmal etme nan bebeyi:mymeka: danacım hatmı aldın güle güle kullan kocan cestmi yapmış amanda amankaydirigubbakcemile2 konuşuruz inşallah fırsat buldukça kaydirigubbakcemile2
jegecim sanada çok geçmiş olsun hgelişmelerden haberdar et lütfen.

jege ve edacım emzirmek konusunda bu kadar itekli olmanız süper birşey bende ancak 13 ay emzirebildim kuzumu ama 4,5 aylıkken işe başlayan bir anne için iyi bir dayanma süresi dimi:dilcikar:

kıslar merhaba. bugün en erken merhabamı dedim sanırım. biraz geç kaldım dükkana. böcek 4.5 tan beri uyumuyor da gecede 1.5 gb yattı. sabahın köründen beri oyun oynuyoruz. ben yüz yukarı çeviriyorum o dönüyor yüz aşağı kapanıyor üstüne üstelik döndüğü taraftaki kolunu altından çekemiyordu birde onu öğrenmiş. aaaaa uuuuu bağırıyor. emziği atıyor yere. sonra ağzıyla alıyor. oyun oynuyor işte...uykum var ama

günaydın kızlar nasılsınız bakalım bugün çağan biraz daha iyi ve bende... dün bana nasıl bir gaz verdiyseniz şlllaaakkkk diye tokat gibi idi valla... hepinize güzel bir gün diliyorum.. iyi sohbetlerhihoyyyt

t.s. evlilik yıldönümünüz kutlu olsun

ekinnazım geçmiş olsun papatyama.

tenzile sanada geçmiş olsun.

begüm hoşgeldin aramıza

kızlar mavili nerelerde haberiniz var mı

Back