• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimiz ve Biz

herkese selam, mirrorım hoşgeldin danammm, egemiz ege sahillerinin tozunu attırmış desene, çapkın olma yolunda hızla ilerliyor, naz duymasınnn, fotoları bekliyoruz tatlımm

izmirde son iki günüm, cuma günü nasipse evime dönüyorum, evimi çoook özledim

çapkınlıkta yakışır benim yavruma

heeee çok yakışıyor canım sağol valla pek tatlı oluyorlar gamyoncuiremsu

mü danam sen ne zaman koyuyon mikinili resimleriniziyerimseniben
hadi ama bekliyozkaydirigubbakcemile2
şu kaslı fücudunun resimlerini göster bakiiim nan:jeyyar:
seni kıskanır belkim bende kas yaparım yevrrıuuum:lepi:

nan delüüüü kocişim keser beni kıtır kıtır mikinili resim haaaaaaa adam hafiye gibi peşimde garılarrrrrrrrrrr gulubune bile gelip okuyorÇok üzgünüm çoook
nan kollarım ve göbeğim bayapı toparladı şaka bir yana yüzmek çok faydalı bol bol yüzdüm günde 3-4 saat sudaydım sanırım.bu arada naomi oldum arap bacı gibiyim kapkara gören dişlerimi aydınlanıyor:roflol:
senin kasa ihtiyacınmı varki dana maşallah daş gibi garısın her yerin derli dopluydu 41,5 kere maşallah kim der 2 çocuk anası deyiiiikaydirigubbakcemile5

Mücüm adınıza çok sevindim cnm tatil egemede yaramış eski performansına dönmüş zorlu geçen 1
ayın ardından...yakışır benim yakışıklı egeme

Çokom az kaldı kız tadını çıkar tatilin hem ramazan hem yeni öğretim yılı zorlu bir süreç

kızlar berra hiç durmuyo sürekli ağlıyor.sanırım gezmenin tadını aldı
bir kent meydanına götürüp getireyim bari
bu sıcaktada hiç çekilmez ama hiç oyalanmıyor artık hiç birşeyle
evde tek yetişen çocuk sakin olur kendi kendine oynamasını bilir benim bildiğim
yok anam bu kudurdu iyice gezme delsii oldu
neyse ben kaçtım size bol sohbetler

jegecim çokocum mavice hoşbuldukŞeniz
fotokoyacağım inşallah bu haftaiçinde kaydirigubbakcemile
seninde az kalmış izmir çok sıcak be canım bunaldım resmen sıcaktan valla.
yelizcim iyi geçti diyebilirim en güzel tarafı yüzmekti benim için açıkcası tatilinkaydirigubbakcemile2
ege toparladı valla ödüm kopuyor tekrar hasta olacak diye.çok zayıfdı buradan giderlkene izmire.kilosunu geri aldı yavaş yavaş.
yalnız pazar günü gelince hemen carfeoura giitik alışverişe evde birşey yok diye.emziğini atmış sıpa eve geldik bende dandik bir emzik daha var diye aldırış etmedim gündüz pek emmez gece oldu dandik emziği verdim meme diyince almadı ucu aynı kendininkiynen bu arada.ama almadı attı uyudu neyse 12 de kalktı hüngür hüngür meme diye ağlamazmı içli içli içinie çeke çeke bir hal oldu oğlum al bunu işte yok atıyor daha çok sinirlenip ağlıyor babası kalktı gecenin o saatinde nöbetci eczana bulmaya neyse adam eczaneyide bulmuş aynı marka emziğide 2 tane almış biri kendi emziğinin aynısı rengi mavi diğeride beyaz egenin emziğinin rengi ama kulpu var terslik değilmi birine baktı mavi renk diye attı diğerininde kulpu var diye attı uc aynı marka aynı deliridm sinirimden.velhasıl inadından meme meme diye memesiz uyudu.bende aynısını almamaya karar veridim ve kesinlikle emzikten ayırmaya bunlar akıllandıkça daha fena oluyorlar.memeler ortada geizyor bir sürü gündüz hiç almıyor gecede uyurkene veriyorum kulpu varmı diye çek edip fırlatıyor.2 yaşolmadan kesmem lazım.sahildeki küçük kızda egenin asıldığı egenin emziğini gördü istedi ağladı annesi olmaz dedi annesini nasıl dövdü görseniz saçını başına vurup çekiştirdi.ne fenelar bunlarkafamçokkarıştı

slm kızlar umarım gününüz güzel geçiriyordur
oğlum 3 günden beri isilikti ne yapsam
geçmiyordu daha sonra baktım evde
purelan krem varmış sürdüm şimdi
daha iyi sanırım birkaç kez daha sürünce geçecek

jegecim çokocum mavice hoşbuldukŞeniz
fotokoyacağım inşallah bu haftaiçinde kaydirigubbakcemile
seninde az kalmış izmir çok sıcak be canım bunaldım resmen sıcaktan valla.
yelizcim iyi geçti diyebilirim en güzel tarafı yüzmekti benim için açıkcası tatilinkaydirigubbakcemile2
ege toparladı valla ödüm kopuyor tekrar hasta olacak diye.çok zayıfdı buradan giderlkene izmire.kilosunu geri aldı yavaş yavaş.
yalnız pazar günü gelince hemen carfeoura giitik alışverişe evde birşey yok diye.emziğini atmış sıpa eve geldik bende dandik bir emzik daha var diye aldırış etmedim gündüz pek emmez gece oldu dandik emziği verdim meme diyince almadı ucu aynı kendininkiynen bu arada.ama almadı attı uyudu neyse 12 de kalktı hüngür hüngür meme diye ağlamazmı içli içli içinie çeke çeke bir hal oldu oğlum al bunu işte yok atıyor daha çok sinirlenip ağlıyor babası kalktı gecenin o saatinde nöbetci eczana bulmaya neyse adam eczaneyide bulmuş aynı marka emziğide 2 tane almış biri kendi emziğinin aynısı rengi mavi diğeride beyaz egenin emziğinin rengi ama kulpu var terslik değilmi birine baktı mavi renk diye attı diğerininde kulpu var diye attı uc aynı marka aynı deliridm sinirimden.velhasıl inadından meme meme diye memesiz uyudu.bende aynısını almamaya karar veridim ve kesinlikle emzikten ayırmaya bunlar akıllandıkça daha fena oluyorlar.memeler ortada geizyor bir sürü gündüz hiç almıyor gecede uyurkene veriyorum kulpu varmı diye çek edip fırlatıyor.2 yaşolmadan kesmem lazım.sahildeki küçük kızda egenin asıldığı egenin emziğini gördü istedi ağladı annesi olmaz dedi annesini nasıl dövdü görseniz saçını başına vurup çekiştirdi.ne fenelar bunlarkafamçokkarıştı
oof iyiki emizk almamis benim kuzuuuuum ne bu yahuuuuuuuuuuu

İyi yapmışsın hayatım bol bol dinlendin ne güzel..
egeme bak sen dk 1 gol 1 hemen dökmüş sizi ist.sokaklarına
eyvah diyorum bencede hazı kaybolmuşken unutsa ne güzel olur
denizede hadi annecim yatma vakti marş marş diyorum meme meme diye başlıyor mızıldanmaya
O kız gibi bu sıpalarda bizi döver anacım meme diye inanki
zor işimiz o dönem gelsinde bakacağız artık bir çaresine

Jege cim seninkide gerçekği için ağlıyor cnm onuda bıraktırması ayrı bir dert

Hoşgeldin mücüm
Maşallah egeciğe iyileştide yaramazlılara başladı yine.

hoşbulduk sevilcim valla aman iyi olsunda yapsınlar yaraamazlık dimi ama :lepi:
akşamı iple çekiyorum sende öylesindir mutlaka özledimvalla kuzumu:Saruboceq:
irem nasıl resimler varmı yeniiiiiisırnaşık şey

oof iyiki emizk almamis benim kuzuuuuum ne bu yahuuuuuuuuuuu

bencede iyisini yapmıssın jege ama çalışan anneye şart canım gecede kaçkere kalkıyorlar emzik olmasına rağmen birde onsuz olsaydık herhalde ben işe dağılmış vaziyette gelir hiçbirşey yapamazdım maaşa zam işe son olurdu-tatlicadiarzu-

İyi yapmışsın hayatım bol bol dinlendin ne güzel..
egeme bak sen dk 1 gol 1 hemen dökmüş sizi ist.sokaklarına
eyvah diyorum bencede hazı kaybolmuşken unutsa ne güzel olur
denizede hadi annecim yatma vakti marş marş diyorum meme meme diye başlıyor mızıldanmaya
O kız gibi bu sıpalarda bizi döver anacım meme diye inanki
zor işimiz o dönem gelsinde bakacağız artık bir çaresine

Jege cim seninkide gerçekği için ağlıyor cnm onuda bıraktırması ayrı bir dert

canım valla dinlendim 7 iş günü daha iznim var bakalım onlarıda kullanıcam kesin izin bırakmak istemiyorum ya artık kaydirigubbakcemile4
canım valla emziği 2 yaş olmadan
bıraktırmamız lazım çok iş açar başımıza.herkes 3 gün diyor 3 günde unutur diyolara bakalım.denizde emzikci demek biizmkide ya uyku ===emzik yani resmen:bbo:

Kullan hayatım kullan hiç bişey bırakılmaz bu patron milletine
hatta bir kısmını bayramla birleştir bir kısmını yılbaşı ile birleştir tam süper olur oooh sefan olsun
aynen canım denizde emzik olmadan uyumaz sadece uykuda arıyor benim kuzuda emziği başka zaman
aklına bile gelmiyor...biz yatmadan önce kontrol etmek için odasına giriyoruz
babası ağzı yorulmuştur çuk çuk çekmekden diyip alıyor ağzından bizimki basıyor yaygarayı kesinlikle bırakmıyor :)

nabıyınızz kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ablamla oğlan kardeşim geldiler bende yemek yapıyorum
bi bakıyım dedim bizim danalaraa

mirrorum danam hoşgeldin bebeğümm
ohh ohh dinlenmişsin yavrum
benim bu yaz çok kötü geçtii şöyle ayaklarımı uzatıp keyif yapamadım
napalım sağlık olsun seneye inşallah bu arada ben bayağı kilo verdim kızlar
ama isteğim dışında çok koşturuyorum ter ter ölüyorum yaa
bayağı çıtır oldum yanii 65 kiloyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

herkese selam, mirrorım hoşgeldin danammm, egemiz ege sahillerinin tozunu attırmış desene, çapkın olma yolunda hızla ilerliyor, naz duymasınnn, fotoları bekliyoruz tatlımm

izmirde son iki günüm, cuma günü nasipse evime dönüyorum, evimi çoook özledim

nabıyın danammmmmmmm
demek eve dönüyon sende iyi tatil yaptın canım
yoğun günler bekliyor senide ohh iyicee dinlendin bari canımcımm

canım doğum günüm nasıl geçti diye sormuştunya güzel geçti bebeğüm
eşim herzamanki gibi çiçek almış ama olsun kızmıyorum
beni o çiçek bilen mutlu ediyor birde çok seksü bişi almış ama sölememm
anladın sen onuu çok romantik bir doğum günü geçirdikkkk canımm:asigim:

yelizcim valla kullanmak şart canım neden oğlumun zamanından çalayım dimi amakaydirigubbakcemile
dünürüm hoşgeldin bebeğimkaydirigubbakcemile2
yevrüm ormantik doğumdgünü ve salak değülüz herhal tahmin ettük ne aldığını danaaaaaaaaa seniiiiiiiiiiiiiiilülülülülülü:dilcikar:
doğumgününün çok bir güzel geçmiş anladık delüüüsengözlerimebaksanab
kızlar ben kaçıyorum saat gelmiş hepinizi öpüyorumsırnaşık şey
ayroca 65 olmuşsun dana beni geçtin boynuz kulak meslesi kim tutar seni konuşuruz yarın bu konuyu hemencecikkötükedihüso

Bayanlar kilo konusunda doyumsuzdur en azından ben ideal kilo hesaplamamda 58 i gösteriyor
ama ben hamile kalmadan önce 56 idim.Önceden ideal kiloma dönsem bana yeter diyordum
şimdi 58 im ideal kiloma döndüm ama gözüm 56 da :). Sirkeye devammı..?

napıyınız garularrrrr oh muhabbete baakkkkkkkkk beee. nan yokuz deyiii unuttunuz demiiiiiiii
giremiyuk daaa . zati yakalanmuşum geçenlerdee bilgi işleme tam programyüklerkene aklımıalıyıdılar. tabi işin içinde beni korkutmaya çalışan bir kocamoluverürüse onalar için çok eğlenceli bir korkutma benim içinse çok ter dökücü bir deneyimdi.

vallaheeee bendenizzz eyüyüm. kızım kuzum geliyi cuma günüüü
ortalığı toplıyımda kız azcukun sterillük görsün diyom ama nirdeeeee akşamalrıda koca rahat bırakmıyiiii

gündüzleyin arayıp nirdesin sen napıyosun deyi hesap sormaya başladı şaşup şaşup kalıyomm. nan kimlere gösteriyon nan kimlere makyaj yapıyon garu sen deyi fırça atıyi baaa.
kıskanma hallerindeyiz bu aralarr yanii.. akşamındada etrafımda döniyiii. azcukun zayıflamış olma ihtimalimin bunnda bir payı varmıdır bilmiyom.

amannn amma şiveli yazdım he. neyse normal konuşayım bari. normalim çok normal ya zaten neyse. bendeniz çok yoğunum arkadaşlar yeni belge alacağız onun koşturması stresi siniri içindeyim. amma velakin kuzum dönüyor. yani akşamalrım şenlenecek artık.

sizler naptınız bakalım

Back