- Konu Sahibi DreamLover
-
- #2.461
çapkınlıkta yakışır benim yavruma
mü danam sen ne zaman koyuyon mikinili resimleriniziyerimseniben
hadi ama bekliyozkaydirigubbakcemile2
şu kaslı fücudunun resimlerini göster bakiiim nan:jeyyar:
seni kıskanır belkim bende kas yaparım yevrrıuuum:lepi:
oof iyiki emizk almamis benim kuzuuuuum ne bu yahuuuuuuuuuuujegecim çokocum mavice hoşbuldukŞeniz
fotokoyacağım inşallah bu haftaiçinde kaydirigubbakcemile
seninde az kalmış izmir çok sıcak be canım bunaldım resmen sıcaktan valla.
yelizcim iyi geçti diyebilirim en güzel tarafı yüzmekti benim için açıkcası tatilinkaydirigubbakcemile2
ege toparladı valla ödüm kopuyor tekrar hasta olacak diye.çok zayıfdı buradan giderlkene izmire.kilosunu geri aldı yavaş yavaş.
yalnız pazar günü gelince hemen carfeoura giitik alışverişe evde birşey yok diye.emziğini atmış sıpa eve geldik bende dandik bir emzik daha var diye aldırış etmedim gündüz pek emmez gece oldu dandik emziği verdim meme diyince almadı ucu aynı kendininkiynen bu arada.ama almadı attı uyudu neyse 12 de kalktı hüngür hüngür meme diye ağlamazmı içli içli içinie çeke çeke bir hal oldu oğlum al bunu işte yok atıyor daha çok sinirlenip ağlıyor babası kalktı gecenin o saatinde nöbetci eczana bulmaya neyse adam eczaneyide bulmuş aynı marka emziğide 2 tane almış biri kendi emziğinin aynısı rengi mavi diğeride beyaz egenin emziğinin rengi ama kulpu var terslik değilmi birine baktı mavi renk diye attı diğerininde kulpu var diye attı uc aynı marka aynı deliridm sinirimden.velhasıl inadından meme meme diye memesiz uyudu.bende aynısını almamaya karar veridim ve kesinlikle emzikten ayırmaya bunlar akıllandıkça daha fena oluyorlar.memeler ortada geizyor bir sürü gündüz hiç almıyor gecede uyurkene veriyorum kulpu varmı diye çek edip fırlatıyor.2 yaşolmadan kesmem lazım.sahildeki küçük kızda egenin asıldığı egenin emziğini gördü istedi ağladı annesi olmaz dedi annesini nasıl dövdü görseniz saçını başına vurup çekiştirdi.ne fenelar bunlarkafamçokkarıştı
Hoşgeldin mücüm
Maşallah egeciğe iyileştide yaramazlılara başladı yine.
oof iyiki emizk almamis benim kuzuuuuum ne bu yahuuuuuuuuuuu
İyi yapmışsın hayatım bol bol dinlendin ne güzel..
egeme bak sen dk 1 gol 1 hemen dökmüş sizi ist.sokaklarına
eyvah diyorum bencede hazı kaybolmuşken unutsa ne güzel olur
denizede hadi annecim yatma vakti marş marş diyorum meme meme diye başlıyor mızıldanmaya
O kız gibi bu sıpalarda bizi döver anacım meme diye inanki
zor işimiz o dönem gelsinde bakacağız artık bir çaresine
Jege cim seninkide gerçekği için ağlıyor cnm onuda bıraktırması ayrı bir dert
herkese selam, mirrorım hoşgeldin danammm, egemiz ege sahillerinin tozunu attırmış desene, çapkın olma yolunda hızla ilerliyor, naz duymasınnn, fotoları bekliyoruz tatlımm
izmirde son iki günüm, cuma günü nasipse evime dönüyorum, evimi çoook özledim
Ekin naz tebrik ederim şekerim
ne kadar kaldı..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?