bebeklerim kimin hakkı ?

vuuu usta senaristlere taş çıkracak ne cevherler varmış kk da...yalnız ikiz falan olayına girmeyelim,yok küvözde kalmışlar falan ayıp!!!!!!

benimde eskiden bir sevgilim vardı ayrıldık ve kardeşiyle çıktım eski sevgilim çok sevindi meltem iyi kızdır dedi eski sevgilimle üçümüz gezer olduk
derken dayıları çıktı piyasaya yeni boşanmış yalnız beni sevgilim aldatınca dayıyla birbirimizde bulduk aşkı
meğer dayıda beni aldatmışmış falan işte
konu sahibi seni geçemedim ya sanırım :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

benimde eskiden bir sevgilim vardı ayrıldık ve kardeşiyle çıktım eski sevgilim çok sevindi meltem iyi kızdır dedi eski sevgilimle üçümüz gezer olduk
derken dayıları çıktı piyasaya yeni boşanmış yalnız beni sevgilim aldatınca dayıyla birbirimizde bulduk aşkı
meğer dayıda beni aldatmışmış falan işte
konu sahibi seni geçemedim ya sanırım :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

yok yok olmamışş :KK1:

Soruya bak yaee bebekler kimin hakkı derken?
Kavun karpuz mu yoksa boşanma davasındaki mal paylaşımı falan mı?
Tövbe Yarabbim:KK53:

20 sene sonrada gelir konu açar
ikizlerden biri eski sevgilimin çocuğuyla sevgili olmuş evlenmek istiyolar ama kardeş olduklarını bilmiyorlar
napajammmm benn

Son düzenleme:
aaaaa eski eş gerikafalı değil canım ayıp ediyorsun
o çok düşünceli bir insan yapmayın lütfen

hayali kahraman da olabilir.

20 sene sonrada gelir konu açar
ikizlerden biri eski sevgilimin çocuğuyla sevgili olmuş evlenmek istiyolar ama kardeş olduklarını bilmiyorlar
napajammmm benn

:KK1: ilahi carrie. gece gece gülümsettin :KK14:

bence çocuklar kimin hakkı diye sorulacağına , doğum kontrol yöntemlerin sorup öğrenseydiniz de o bebişleri yapmasaydınız .onlarında hayatlarıyla oynamasaydınız,yazık günah yavrulara.

yalnız ex eş süper adammış.:KK28:.
boşandığı karısıyla buluşup yemek falan yiyiyor:KK56:,sinemaya gidiyor:KK12:,tüm kültürel aktivitelere eski karısıyla katılıyor,
irtibatı koparmıyor yaniii...:KK19: zaten karısına tüm imkanları,konforu ayağına da sermiş...:115::21:
o yetmemiş gibi, bi de eski karısının sevgilisinden doğan :emir_bebek:çocuklar :emir_bebek:sebebinden nikah kıyıyor,:123:çocuklara öz babaları gibi ilgi alaka gösteriyor..
maşallah,maşallaaaaaahhhh..:nazar::nazar:

selvi boylumun günümüz versiyonu:87::KK28:

:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

eger dedikleriniz gercekse ben esinizi ayakta alkisliyorum,nekadar mukemmel bi es ya,sizin yerinizde olsam gercegi soylemezdim sanirim suan oyle mantikli gorunuyo cunku,esinizle daha mutlu olursunuz,gercek babasiyla mutlu olamazsiniz.

lütfen eşimle ilgili yorum yapmayın sizlerden rica ediyorum tüm eleştirilerinize açığım fakat eşimi eleştirmenize izin veremem ben şuan 34 yaşındayım eşm ise 46 umarım nedenini anlamışsınızdır.

Cok pardon da nedenini ben anlayamadim ozellikle... Bnim esim 42 yasinda ben 28 yasimdayim.. Allah'ima sukur bebek bekliyoruz. Hamileyim.. Simdi sizin bu dediginize gore benim de bebek sahibi olmam imkansiz???

Konu belli eski Turk filme senaryosu ustune giydirilmis amerikan large aile modeli... Ama cik:KK20: tutmaz bu senaryo.:KK51:

Sacmalamis(!), sivamis, ustune bir de tuyu yukarida yazdiginizla dikmissiniz. :KK51:

X