- 19 Mayıs 2020
- 46.594
- 208.850
- 548
- Konu Sahibi kardelen2835
-
Ay evet tıpkı kendisi gibi mantıklı çevresi sayesinde şimdi harika yerlerde maşallah.Aynen aynen geçiştirmemis eşiniz sizi mantıklı düşündüğünden yapmamış cocuk.
Şimdide pişman üzdüğü için, hapisteyken bırakıp gidersiniz diye korktuğundan değil yani. Hepsi çok aşktan.
Allah daha çok versin, ne güzel şanslısınız o halde. Ancak sizin konuda anlatımınız sadece bebeğe odaklanmanız kocanızın şuan ki durumundan çok bebeğiniz olmamasına üzüldüğü anlamı çıkıyor.Evet maddi manevi sıkıntı çekmedim istediğim an ofisimi açıp çalışabilme imkanım var kimsenin altında iş dilenmeyeceğim ailemde arkamda bu konuda. Ayrıca hadi açmadım öncesinde evden çizim yaparak sattığım çok oldu mesleğime güveniyorum sadece dışarda çalışmadım ihtiyacım olmadı çünkü eşimden dolayı durumumuz iyiydi .Eşim cezaevinde ve ilk derdim onu bir an önce çıkarmak her gün avukatlarla görüşüyorum her gün onun için ofis ofis dolaşıyorum buraya yazmak zorunda değilim bunları her zamanda arkasındayım. Bebeğe gelince evet bi derdim de o çünkü benim hayat planım o yöndeydi planlarım bozuldu düzenim bozuldu ne derdim olmasını bekliyordun tam olarak başka ?
İyi bir okul/bölümde okuyanlar ikinci üniversite okumaya ihtiyaç duymuyor zaten. Olursa anca yüksek lisans işte. İki ve üzeri üniversite okuyan ve bunu özellikle belirtenler dandik dundik şeyler okumuş oluyor hep.Bir de dikkat ettim burada şu kadar üniversite bitirdim diye hava atanlar hep iki yıllık bitirmiş oluyorlar. Master yapmışlar sanki başımıza.
Artık her yer bina, ismi de üniversite.. Akademisyenler de kahvehane dayısı, gün teyzesi modundalar. Bir de istisnalar alınmasın da kurs gibi bölümlere gidip 3-5 üni bitirenler var. Hiç bir akademik vizyon yok. İsmi üniversite ama baksan İSMEK kursundan hallice2 üniversite bitirdiğinize eminmisiniz?
Ben de şunu düşünüyorum mimarlıktan sonra ne maksatla 2 yıllık sağlık okunur???Bir de dikkat ettim burada şu kadar üniversite bitirdim diye hava atanlar hep iki yıllık bitirmiş oluyorlar. Master yapmışlar sanki başımıza.
Bana da çok saçma geldi. Tam tersi olsa mantıklı olurdu. Mimarlık dediği belki bizim bildiğimiz mimarlık değildirBen de şunu düşünüyorum mimarlıktan sonra ne maksatla 2 yıllık sağlık okunur???
Mimarlığın, inşaat mühendisliğinin de bir olayı yok ki. Kardeşim İTÜ mimarlık mezunu olmasına rağmen kaç ay işsiz kaldığı oldu. Ortalık dolu bunlardan. O yüzden sıradan Anadolu üniversitelerini işverenler ciddiye almıyor pek. Sağlık okuması mimarlıktan daha garanti bir yol belki de.Ben de şunu düşünüyorum mimarlıktan sonra ne maksatla 2 yıllık sağlık okunur???
Mimarlık okuyup evde iş geldikçe çalışanlar var. Hepsi iyi yerlere girip mükemmel maaşlar almıyor. Ataması daha çok oluyor sağlık bölümünün. Onun içindir.Ben de şunu düşünüyorum mimarlıktan sonra ne maksatla 2 yıllık sağlık okunur???
Kursla falan iç mimarlık belgeleri veriliyor. İnşallah öyle bir şey değildir.Bana da çok saçma geldi. Tam tersi olsa mantıklı olurdu. Mimarlık dediği belki bizim bildiğimiz mimarlık değildir
Yok artık o kadar kötü mü be? Güzellik uzmanlığı olmuş iç mimarlık ay çok üzücü.Kursla falan iç mimarlık belgeleri veriliyor. İnşallah öyle bir şey değildir.
Mimari restorasyon okuyanlar ( 2 yıl) mimarlık diyorlar. Belki öyledir:)Ben de şunu düşünüyorum mimarlıktan sonra ne maksatla 2 yıllık sağlık okunur???
Valla bana da öyle geldi. Mobilya dekorasyon vs mi ki? Yani öyle bi bölüm var mı bilmiyorum da varsa hiç şaşırmam. Bana şu senaryo doktorluk üzeri 2 yıllık adalet meslek yüksek okulu okumak gibi geliyorBana da çok saçma geldi. Tam tersi olsa mantıklı olurdu. Mimarlık dediği belki bizim bildiğimiz mimarlık değildir
Aklıma hep 3 üniversite bitirdim diyen aşırı küfürbaz abla geliyor. Sürekli ban yiyip gelip herkese saydıran sonunda süresiz banlanan ablaİyi bir okul/bölümde okuyanlar ikinci üniversite okumaya ihtiyaç duymuyor zaten. Olursa anca yüksek lisans işte. İki ve üzeri üniversite okuyan ve bunu özellikle belirtenler dandik dundik şeyler okumuş oluyor hep.
Kardeşim bahsediyordu. Neyse ki sadece iç mimarlık için var. Mimarlık için de olabilirdi akskkdkdYok artık o kadar kötü mü be? Güzellik uzmanlığı olmuş iç mimarlık ay çok üzücü.
Her şey olabilir, hiç şaşırmam.Valla bana da öyle geldi. Mobilya dekorasyon vs mi ki? Yani öyle bi bölüm var mı bilmiyorum da varsa hiç şaşırmam. Bana şu senaryo doktorluk üzeri 2 yıllık adalet meslek yüksek okulu okumak gibi geliyor
40 yaşında arkadaş kurbanı olmuş yazık.Ay evet tıpkı kendisi gibi mantıklı çevresi sayesinde şimdi harika yerlerde maşallah.
Damızlık, 2-3 sene babasız büyüse bir şey olmaz diyip benim kart dememi eleştiremezsiniz.Kart ne demek pardon bu adam 60 yaşında mı ayrıca ne kadar igrenc bir tabir . Artık millet 30 35 de ilk evliliğini yapıyor ben de o 36 yaşındayken evlendim kendi yaşıtım olsaydı da 8-10 yaş daha genç olacaktı sadece . Boşanmış olması bir şey ifade etmiyor herkes boşanabilir hatta 3 4 kere evlenip boşanabilir gayet olağan bir durum . İlk defa mı ikinci kez evlenen bi adam gördün ? Bizle işleri olmadıktan sonra boşanması sorun olmuyor iyiki de yaş farkım olan bir adamla evlendim her açıdan çok iyi oluyor ilk evliliğindeki hataları yapmıyor mesela ve daha hanımcı oluyor daha çok değer veriyor vs vs bu olay oldu yapamadı çocuğumu göremem diye ve yurtdışına gitme ihtimalimiz vardı onun için gidelim orda yapalım düzen kurup diyordu inşallah eleştirdiğin her şeyi yaşarsın :)
1 yıl moda tasarım kursuna gitmiş bir tanıdığım ortamlarda kendini üniversite okumuş gibi anlatıyordu. O kadar inanarak anlatıyordu ki ben mi yanlış biliyorum acaba diye şüpheye düşüyordumYok artık o kadar kötü mü be? Güzellik uzmanlığı olmuş iç mimarlık ay çok üzücü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?