Bebek Planı Yaparken Eşim Tutuklandı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah'ın bildiği varmış ki çocuk olmamiş .
Hem neden calişmadan iki üniversite okuyorsunuz .
Birde kocası veya yakını ceza alan herkes "o suçsuz" diyor ,o kadar suçlu yatanlar kimin kocası oğlu kardeşi
Kusura bakmayın kimse eşinize ortama zorla almamış

Öyleyse gidin sperma bankasından yapın .

26 yaşındasınız ve tüm arkadaşlarınız bebekleri oldu ve tek siz mi kaldınız cidden?
25 yaşındayım ve evlenmek bile daha aklımdan hiç geçmedi.

Cahil sensin. O lafları aynen iade ederim. Babasız büyümenin nesini savunuyorsun?
Bak beyinsiz önce okumayı öğren benim asabimi zıplatma . Ben orda babasız büyümeyi savunmadim konu sahibi üç beş sene babasız buyumeyi savunduğu için ona karacahil dedim . Önce okuma sıralamasını takip et sonra öt. İlkokul mezunu değilim olabilirdim de gocunmam benim ilkokul mezunu halim senin bu beyinsiz halini sekiz ile çarpar . Anlamadan otersen ağzını yirtarlar dikkatli ol

İlkokul mezunları nasıl belli ediyor kendini. Okumamışın okumuşlara cahil dediği tek ülke biziz
Ne mezunusun sen mesela titrin ne ? Hangi fakülte/fakülteleri bitirdin sayın profesör gadget ?? Kalkmissin burda lisans mi sorguluyosun komik misin sen

Konu sahibinden de daha cahil demiş direkt bana. Babasız büyümek zor dedim. Kadının içinden canavar çıktı.
Konu sahibine dedim ben sana neden diyim orda muhatap sen misin ? Okuma sıralamasını takip edemiyor musun böyle mi egitiyorsun çocukları ? Biri sana kötü birşey dedi mi bana mı dedin diye sormayi bilmiyosun hadi anladık o adabı muaseretten yoksunsun birde kalkmış ilkokul mezunlarını ezikliyorsun sen kimsin:) belki ilkokul mezunları senin gibi bir hocaya denk geldiği için devam edemedi birde burdan bak bence :) ilkokul mezunları okuduğunu ALGİLAYABİLİYOR . Hadi şimdi yallah git fakülteyi baştan bitir . Terbiyesiz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…