Bebek Kavgası

Ben yatılı bakıcı yazmadım canım. Yatılı yardımcı yazmıştım. Yani o evdeki her işi yapacak, sen sadece çocuğuna bakacaksın.

Eşim akademisyen, ben öğretmenim. Haftada iki gün gelen yardımcım var. İkinci çocuk olursa direkt her gün yardımcı tutarım. Çünkü ben de beş yıl çocuk istemedim, dünyayı gezdim, eşimle vakit geçirdim. Sonra çocuk olunca çakıldım resmen. Özgürlüğe düşkün olunca bir anda eve bağlanmayı kabullenemiyor insan. Ve hayatım artık öyle geçecek sandım. Oysa öyle değil. O büyüdükçe ben özgürleştim. Ek gıdaya geçince babasına bırakıp dışarı çıkabildim. Bir yaşını geçince anneme bırakıp biz gezebildik. Yani çok zor ama büyüyor sonunda 😊
Aa pardon yanlış anlamışım 😅 var zaten ev işlerini yapan bir yardımcımız. 3 gün bizde.

Cenem dustu ama bunuda soylemeden edemicem su an mantiginizla hareket ediyorsunuz. Dogum yapipda o minigi kucaginiza verdikleri an bunlari dusundugunuz icin kendinize kizarsiniz

Cenem dustu ama bunuda soylemeden edemicem su an mantiginizla hareket ediyorsunuz. Dogum yapipda o minigi kucaginiza verdikleri an bunlari dusundugunuz icin kendinize kizarsiniz
Estağfurullah, çene düşüklüğü olur mu hiç. Hadi inşallah, doğum yapınca güncellerim buraları. -SWEET MOM- -SWEET MOM- dediydi derim😉

Estağfurullah, çene düşüklüğü olur mu hiç. Hadi inşallah, doğum yapınca güncellerim buraları. -SWEET MOM- -SWEET MOM- dediydi derim😉
Saglikla sihhatle olsun insallah. Her kadin anne olmayi hak etmiyor goruyoruz zaman zaman. Sizin gibi akli basinda bi insan neden anne olmasin ya da olamasin... sey yalniz yaramaz bi cocuk olursa arkamdan kotu soyleme :KK76:

Konudan çok bağımsız birşey söylemek istiyorum. Tiyatrocuyum dediniz ya böyle bir mest oldum, karşımda olsanız "yaaa😍" diye bir tepki veririm muhtemelen.
Acayip severim, tüm sezon oyunlarını izlerim ama hep de içimde bir uktedir. Sanatçı bir aile ne güzel.
İzlerken kendimi hep sahnede hayal ederim.Hiç değilse amatör olarak yapmak istiyorum ama aileden hiç öyle birşeye yönlendirilmediğimiz için, yetenek var mıdır, geç mi kaldım diye düşüncelerim var pek cesaretim yok. Öyle işte. Bunu niye anlattım şimdi😄Tiyatrocu bulmuşken içimi dökeyim dedim😄

Konudan çok bağımsız birşey söylemek istiyorum. Tiyatrocuyum dediniz ya böyle bir mest oldum, karşımda olsanız "yaaa😍" diye bir tepki veririm muhtemelen.
Acayip severim, tüm sezon oyunlarını izlerim ama hep de içimde bir uktedir. Sanatçı bir aile ne güzel.
İzlerken kendimi hep sahnede hayal ederim.Hiç değilse amatör olarak yapmak istiyorum ama aileden hiç öyle birşeye yönlendirilmediğimiz için, yetenek var mıdır, geç mi kaldım diye düşüncelerim var pek cesaretim yok. Öyle işte. Bunu niye anlattım şimdi😄Tiyatrocu bulmuşken içimi dökeyim dedim😄
Ben de çok savaş vermiştim lisedeyken tiyatrocu olayım diye. Üniversitede okuduğum bölümü öğrenen teyzeler "Üzülme kızım bir memurla evlenir gül gibi yaşarsın," derlerdi🤷 Eşime de üniversitesde okuduğu bölümü öğrenenler "Çalgıcıya kız vermezler oğlum, bir öğretmenlik falan oku," diyorlarmış. Neyse ki ikimizi de alan çıktı.
Size şöyle iki örnek vereyim:
Çalıştığım üniversitede ses - konuşma sahne uygulaması dersine giriyorum. Öğrencilerim arasında ellili yaşlarında beyefendi var. Küçük yaştan beri tiyatrocu olmak istiyormuş ama babası ölünce çalışıp ailesine bakmak zorunda kalmış. Şimdi hayallerinin peşinden koşuyor. Üniversitede çocuğu yaşındaki öğrencilerle birlikte eğitim görüyor. Muazzam bir artikülasyonu var. Birçok gençten daha hevesli. Her ders sonunda istisnasız "Hocam burayı böyle yapsak nasıl olur, burada mimikleri nasıl daha doğal yaparım," diye sorar, dakikalarca tartışır. Her uygulamada gönüllüdür. Yaptığı şeyi seviyor, zaman harcıyor ve çok iyi yapıyor.
Eşimin de keman eğitimi verdiği bir sınıfta 65 yaşında emekli öğretmen bir öğrencisi var. Çok şeker bir hanım. O da inanılmaz azimli. Karantina döneminde eşim öğrencilere bazı görevler, çalınması gereken bölümler veriyor ve videoya çekip kendisine WhatsApp üzerinden göndermelerini istiyor. Her defasında ilk o hanım gönderiyor.
Demem o ki yaş kaç olursa olsun isteyince, sevince yapılıyor. Tabi ki disiplinli olmak lazım. Amatör oyunculuk eğitimi veren tiyatro kursları da var. Gayet güzel yapabilirsiniz 🤗

Köpeğim var, minik bir toy poodle. Akşamları göğsümde uyur kendileri. Severim, hasta olsa üzülür, gece defalarca kalkar kontrol ederim. Ama bebek başka ya. Ne bileyim, yetersiz hissediyorum.
Köpeğe eziyet eden çok insan var. Siz öyle misiniz? Hayır. Mutsuz evliliği olan çok insan var. Sizde mi öylesiniz? Hayır. Peki aynı şey çocuk sahibi olmak da neden geçerli olmasın?

Evet bu dönem uygun değil, tüm bu hastalık süreci bitsin, önümüzü görelim önce.
sayfalarca yazdiklarinizi verdiginiz cevaplari okudum cok akli basinda mantikli kulturlu bir hanimefendisiniz bence.zaten terapi de aliyormussunuz.su salgin donemini bir atlatip sonrasinda dusunebilirsiniz.cunku sorumluluk sahibi egitimli farkindaligi yuksek kadinlarimizin yetistirecegi cocuklara ihtiyacimiz var.sizden iyi bir anne olur.ilk 1 yil biraz sahneden uzak kalir derslerinizi verirsiniz.ama 1 yastan sonra yavas yavas donersiniz aktif yasantiniza.1 yasina gelene kadar yine esinizle cesitli etkinliklere katilabilirsiniz eskisi kadar cok olmasa da.evinize haftada 3 gun gelen yardimci alacak durumunuz varsa zaten cok zorlanmazsiniz.cocuk sizin hayatinizi zenginlestirir.akasya asilturkmenin kanalini izlemediyseniz mutlaka izleyin.o da bir tiyatrocu ve hamilelikten dogum sonrasina kadar duygu dusuncelerini anlatan cesitli uzman konuklari da davet ettigi harika bir kanali var.akasya ana.hayirli zamanda saglikla gelsin insallah miniginiz :)

sayfalarca yazdiklarinizi verdiginiz cevaplari okudum cok akli basinda mantikli kulturlu bir hanimefendisiniz bence.zaten terapi de aliyormussunuz.su salgin donemini bir atlatip sonrasinda dusunebilirsiniz.cunku sorumluluk sahibi egitimli farkindaligi yuksek kadinlarimizin yetistirecegi cocuklara ihtiyacimiz var.sizden iyi bir anne olur.ilk 1 yil biraz sahneden uzak kalir derslerinizi verirsiniz.ama 1 yastan sonra yavas yavas donersiniz aktif yasantiniza.1 yasina gelene kadar yine esinizle cesitli etkinliklere katilabilirsiniz eskisi kadar cok olmasa da.evinize haftada 3 gun gelen yardimci alacak durumunuz varsa zaten cok zorlanmazsiniz.cocuk sizin hayatinizi zenginlestirir.akasya asilturkmenin kanalini izlemediyseniz mutlaka izleyin.o da bir tiyatrocu ve hamilelikten dogum sonrasina kadar duygu dusuncelerini anlatan cesitli uzman konuklari da davet ettigi harika bir kanali var.akasya ana.hayirli zamanda saglikla gelsin insallah miniginiz :)
Teşekkür ederim, onur duydum. Dediğiniz kanala ilk fırsatta bakayım. Sağlıkla gelir inşallah ☺️

Canım annem en son görüştüğümüzde:
"Aman ne doktorası nolacak yani doktora yapacaksın da sana profesör Eylül mü diyeceğiz, bırak bu işleri kocanla çocuğunla ilgilen!" şeklinde zarif önerilerde bulunmuştu.
Halihazırda terapi alıyorum uzun süredir. Ama dendiği gibi sanırım asla tamamen kaygısız, yüzde yüz hazır olmak mümkün değil. Bir noktada artık düşünmeyi bırakıp direkt atlasam diye düşünüyorum. Şimdilik rutin kontrollerde her şey yolunda, umarım bir sıkıntı da olmaz.
Sağlıkla gelsin bebeğiniz.

Evet hazir olunulmuyor korkularım vardi nasil yapicam nasil anne olcam diye ama dunyanin hali.ortada simdi diyorum dogsada en azindan gözümun onunde olsa rahat nefes alsam belkide icimde daha güvende bilemiyorum cok saol amin insallah❤

Rabbim sizede yoklugunu yasatmasin tez zamanda hayirli sağlıklı evlat nasip olsun inanıyorum iyi anneler olucaz ne yapmamiz gerektigini bilmiyoruz ama nasil davranmamiz gerektigini cok iyi biliyoruz bence hayatinda doktoranda bol şanslar 🤗

Evlenmeden önce çocuk konusunu konuştunuz mu? Konuşmadıysanız ikiniz de hatalısınız. Bir taraf çocuk istiyor diğeri istemiyor, iki taraf da kendine göre haklı.

Köpeğim var, minik bir toy poodle. Akşamları göğsümde uyur kendileri. Severim, hasta olsa üzülür, gece defalarca kalkar kontrol ederim. Ama bebek başka ya. Ne bileyim, yetersiz hissediyorum.

benı yanlış anlama ama emın ol köpek bakmak bir bebege bakmaktan daha zor ,
sabahın kör saatında o köpeği dıları çıkarıp çiş yaptırıyorsan o dünyanın en güzel canlısı br bebege hayda hayda bakarsın ,
ben bir anneyim 12 yaşında kızım var ama asla bir köpeğe bakamam NET

X