Bebek istiyorum ama eşim henüz istemiyor.:(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
daha cok yeni evlisiniz ve evliliğin ilk yılları çok çabuk geçer. bence siz de bunun tadını çıkarın, eşiniz de mantıklı düşünmüş önce ev alalım diyor. çocuk olunca ararsınız bu günlerinizi, çok büyük sorumluluktur çünkü. hayatınızı tamamen değiştirir. 2 sene çok kısa bir zaman zaten siz de keyfini cıkarın :)
İnşallah ikinizinde istediği birgün olur :)
Çok teşekkür ediyorum. kucak dolusu sevgiler.

Konuyu dün öğlen açtım, daha 24 saat bile olmadı yani sizi niçin bu kadar rahatsız etti ben anlayabilmiş değilim hanımefendi?
Zaten tatmin oldum tamam yapılması gerekeni yaparım. Hemen konuyu silip, üyeliğimide iptal edip, bilgisayarı da kapatıyım isterseniz?
Yanlış anlamışsın.
Bebek konusunu kapat demek istedim yani eşine karşı, neticede hemen çocuk yapmama kararı almışsınız, o karara sadık kalma açısından konuyu şimdilik kapat, çok dile getirme bence. Burada açtığın konudan bana ne ister kapatırsın ister açarsın.

"Sizce bu konuyu o gelip bana "istiyorum tamam"diyene dek kapatmalı mı ve unutmalı mıyım? " yazmışsın, ona cevaben dedim kapat konuyu diye.

Yanlış anlamışsın.
Bebek konusunu kapat demek istedim yani eşine karşı, neticede hemen çocuk yapmama kararı almışsınız, o karara sadık kalma açısından konuyu şimdilik kapat, çok dile getirme bence. Burada açtığın konudan bana ne ister kapatırsın ister açarsın.

Fikrinizi paylaştığınız için teşekkürler. İkinci mesajınızdaki gibi kendinizi iki üç cümleyle ifade etseydiniz bende sizi daha iyi anlayabilirdim. Kusura bakmayın yazı dili bazen bu şekilde sorun olabiliyor.

Canım birazcık daha zaman geçsin, eşin de kendini hazır hissetsin. Kızlar çok doğru söylemişler. Benim durumum tam tersi, ödüm kopuyor çocuk fikrinden eşim arada "nasıl olur ya ne dersin?" falan diye konuştuğunda inan kilitlenip kalıyorum. Onu üzmek istemiyorum ama kendimi de hazır hissetmiyorum, sana bunları yazarken bile içime böyle korku gibi bir his geldi :/
Umarım her şey gönlünce olur, öpücükler.

Fikrinizi paylaştığınız için teşekkürler. İkinci mesajınızdaki gibi kendinizi iki üç cümleyle ifade etseydiniz bende sizi daha iyi anlayabilirdim. Kusura bakmayın yazı dili bazen bu şekilde sorun olabiliyor.
Konuyu açarken yazdığınız ilk mesaja istinaden yazdım, (bebek konusu) konuyu kapatayım mı diye sorduğunuz için sizin sorduğunuz şekilde cevap verdim. Siz de kendi yazdığınız ilk mesajı tekrar okumuş olsaydınız benim yazdığım şeyi daha iyi anlayabilirdiniz. Neyse, önemli değil, olur öyle şeyler.

Bence de esiniz hakli evinizi alin oturtun biraz duzeninizi bebeginiz oldugunda ona her turlu imkani sunarsiniz yani evde rahatca kosturur cizer kirar ama simdi kiradaysaniz sizde rahat edemezsiniz eliniz kulaginizda olur :) Bekleyin derim :)

bu konuyu kapat sıkma adamı bence.. beni de çok sıktılar artık irrite oldum..
Bence de esiniz hakli evinizi alin oturtun biraz duzeninizi bebeginiz oldugunda ona her turlu imkani sunarsiniz yani evde rahatca kosturur cizer kirar ama simdi kiradaysaniz sizde rahat edemezsiniz eliniz kulaginizda olur :) Bekleyin derim :)
Tesekkurler sevgiler..❤️

Herşey vardır hayır zamana bırakmanız daha mantikli ama karşı tarafı alevlendirmek istersen küçük bebek kıyafetleri alabilirsin gezerken gördüm çok beğendim dayanamadım aldım böyle yaparak 1 sene sonra yine yoklarsin

Benim eşinde asla cocuk istemeyenlerden di...sonra ben konunun üstüne gitmedikce kendi ister oldu..bir oglum oldu onu okadar sevdikki ikinciye dogum sonrasi hic korunmadik ancak buyuk oğlum 7 aylikken hamile kaldim..simdi biri 4.5 dier 3.5 yaşına gidiyor...3 cü cocugu cok istedik ama nedense vakti gelmiyor demekki..bekliyoruz 3 cü bebegimiz aramiza nezaman girecek..rabbim sizede hayirli saglikli evladlar versin..ama evliligin ilk yillarinda birbirinizin arti ve eksileriyle yaşamayi ogrenmenizi isterim. .acele etmeyin..birbirinize zaman ayirin vakit varken

Evliliğinizin oturmasını bekle ilk aylar bende oyleydım. Htta çocuk ıstemıyor dıye ona kusuyordum bıle şuan dıorum kı ıyıkı bana uyupta yapmamışız.
Eşin ne guzel düşünmüş evimiz olunca yaparız demiş. Çocğuna bı gelecek hazırlamak ıstıyor. Bizim de fikrimiz aynı eğer eşinde hayvan sevıyorsa sahiplenmenizi öneririm tabıı çocuk olunca bırakmamak şartıyla inan çocuğun gibi oluyor.
İlk zamanlar bnde eşime çocuktan söz açınca hemen kapatırdı şuan 3,5 yıllık evlıyız arada o açar çocuğumun ismini şöyle koycam, çocuğuma şunu alcam bende derım kı askm daha bı 2 yılı var 2 yıl sonra Allah nasip kısmet derse hepsini yapcaz derım.
Eşinin üzerine gitme zamana bırak zamanla oda bu fıkre ısınacakk.

bence annenin fikri ve hazır olması burada daha önemlidir.
o yüzden 2 yıl fikrinizi biraz geriye çekebilirsiniz.
ama eğer yaş veya sağlık problemi yoksa ilk bir yıl çocuk sahibi olmayı ben önermiyorum. geçmişiniz 10 yıla dayanıyor olsa da evliliğin dinamiklerine alışmak ayrıdır. hamile bir kadının ruh dünyası değişeceği için, buna evlilik birliği olarak hazır olarak başlanmalı. en az bir yıl diyorum, evlilikten evliliğe değişebilir bir süre olsa da.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X