Bebek istiyorum ama eşim henüz istemiyor.:(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Biz de 9 sene sonunda evlendik,26 yaşındaydık, ben hemen istiyodum eşim de seninki gibi 2 yıl sonra diyodu, oturup konuştuk ve ortalamasını aldık, yani 1 yıl, ve 1.yıl dönümümüzde korunmayı bıraktık benzer bir yola gidin derim

bence biraz evliliğin tadını çıkarın.düzeninizi tam yerli yerine oturtun,borçlarınız varsa ödeyin...zaten bu süre zarfında bir yıl geçmiş olacak...belki karşınıza bebiş isteğinizi erteletecek bir fırsat çıkar kim bilir...belki ailenin büyüklerinden torun,yeğen talebi gelirse eşinizde yeniden düşünebilir... :emir_bebek::KK66::KK22:

Esinizle uyuyup uyanmanin kafaniza gore anlik planlar yapmanin cocuksuz tatil yapmanin tadini cikarin.cunku cocuk olunca esinizle daha az ilgilenir olacaksoniz mesela pazar sabahi 7 de uyanip esinizi yatakta birakip siz pijamalarla yerde kule yapacaksiniz....biraz bekleyin....

Biz de 9 sene sonunda evlendik,26 yaşındaydık, ben hemen istiyodum eşim de seninki gibi 2 yıl sonra diyodu, oturup konuştuk ve ortalamasını aldık, yani 1 yıl, ve 1.yıl dönümümüzde korunmayı bıraktık benzer bir yola gidin derim

Bu benim tam aklımdaki fikir aslında birinci yıl dönümümüzde korunmayı bırakıp, bebeğin olması doğmasıyla zaten iki yılı geçirmek ve orta yolu bulmak :) Teşekkür ederim aynı hislerde birinin olduğunu bilmek güzel :)

bence biraz evliliğin tadını çıkarın.düzeninizi tam yerli yerine oturtun,borçlarınız varsa ödeyin...zaten bu süre zarfında bir yıl geçmiş olacak...belki karşınıza bebiş isteğinizi erteletecek bir fırsat çıkar kim bilir...belki ailenin büyüklerinden torun,yeğen talebi gelirse eşinizde yeniden düşünebilir... :emir_bebek::KK66::KK22:

Evet en güzeli bir yılı eritip daha sonra bu konuyu tekrar gündeme almak. Bunca zamanın üstüne konu tekrar açıldığında da beni üzmez ve bu aralıkta da o da bu fikre ısınır belki diye düşünüyorum.
Bana üst üste gelen tartışmalar ve konuşmalardan sonra; bu çocuk fikrinden şu an için uzak olmasını psikolojik olarak hazır olmaması değil, maddiyat anlamında biraz daha kendine güvenmek istediği için olduğunu söyledi. Dilerim hakkımızda hayırlısı olsun. Çok teşekkür ediyorum size de :)

Esinizle uyuyup uyanmanin kafaniza gore anlik planlar yapmanin cocuksuz tatil yapmanin tadini cikarin.cunku cocuk olunca esinizle daha az ilgilenir olacaksoniz mesela pazar sabahi 7 de uyanip esinizi yatakta birakip siz pijamalarla yerde kule yapacaksiniz....biraz bekleyin....

:) Haklısınız başa gelmeden bilinmiyor bugünleri özlerim belki de kimbilir :) Teşekkür ediyorum.

4 aylik evlilik neden acele ediyorsun ki? Esini dinle derim. Sevgililik donemi farkli ayni evde yasamak farkli iliskimiz uzun falan diye guvenme

ben bebek düşünmüycektim 1 sene sora düşünüyordum hiç de hazir hissetmiyordum... eşim illa çocuk çocukk... bi kerede gücendirdim eşimi yapmayalim deyince. bende hadi yapayım bari dedim ama hala hazir hissedemiyorum bak 7 aylık hamileyim.. bebek istediler hep... bu konuyu okuyunca benim için ters oldu. abimin düğünü bile hazirlayamadim.. hiç de pek istediğimi yapamadim hep eşimin dediği en büyük istek eşimin oluyor:KK43:
hamile halimle hiç bişey yapamiyorumçok zor oluyor.. sen en iyisi evliliğin tadini çikart eşiniz hakli tabi:)

Gezip tozun ya. Bebek olunca zor çünkü gönlünce gezmek.. Zaten olucak biraz evliliğin tadını çıkarın :)

Seni çok iyi anlıyorum canım ya. bizde ilk 1 yıl çocuk yok demiştik eşimle ama ben 1 aydan sonra çocuk aşkına düştüm. Eşimi ikna ettim ben ama sende yapabilirsin eğer çok istiyorsan. :KK76: gerçi 2 gün önce 1 yılı devirdik hala çocuk yok oda ayrı bir konu :KK53:

Bu “çocuk isteme” hormonları 25 yaşında coşuyorsa ben geç kalmışım, 28 oldum tık yok.

herkesin psikolojik ve fizyolojik iniş çıkışları aynı olmuyor takdir edersiniz ki. Yoksa çocuğa hazır olmak ya da istememek kişiye göre değişir belli bir yaş standartı yok elbette bu sizi ya da beni anormal yapmaz rahat olun. sevgiler.

4 aylik evlilik neden acele ediyorsun ki? Esini dinle derim. Sevgililik donemi farkli ayni evde yasamak farkli iliskimiz uzun falan diye guvenme
paylaşım için teşekkürler. sevgiler.

ben bebek düşünmüycektim 1 sene sora düşünüyordum hiç de hazir hissetmiyordum... eşim illa çocuk çocukk... bi kerede gücendirdim eşimi yapmayalim deyince. bende hadi yapayım bari dedim ama hala hazir hissedemiyorum bak 7 aylık hamileyim.. bebek istediler hep... bu konuyu okuyunca benim için ters oldu. abimin düğünü bile hazirlayamadim.. hiç de pek istediğimi yapamadim hep eşimin dediği en büyük istek eşimin oluyor:KK43:
hamile halimle hiç bişey yapamiyorumçok zor oluyor.. sen en iyisi evliliğin tadini çikart eşiniz hakli tabi:)

Bir kadının hazır olması bir erkeğin hazır olmasından cok daha önemli elbette siz çok haklısınız. Annelik çok başka bir şey içten gelmeli. Hatır gönül için yapılacak şeyler değil. Dilerim doğduğunda onu kucağınıza aldığınızda "iyi ki" dersiniz ve tüm endişeleriniz aniden kaybolur. Uzun sağlıklı ve mutlu bir hayat diliyorum size. Teşekkür ederim paylaşım için.

Gezip tozun ya. Bebek olunca zor çünkü gönlünce gezmek.. Zaten olucak biraz evliliğin tadını çıkarın :)

Çok gezme tozma düşkünlüğümüz yok ne yazık ki ya keşke biraz daha hareketli olsaydık biz biraz ev kedisi gibiyiz :) ama haklısınız umarım ikimizinde istediği o ortak zaman geldiğinde sağlıkla kucağımıza almakta nasip olur. sevgiler.:)

Seni çok iyi anlıyorum canım ya. bizde ilk 1 yıl çocuk yok demiştik eşimle ama ben 1 aydan sonra çocuk aşkına düştüm. Eşimi ikna ettim ben ama sende yapabilirsin eğer çok istiyorsan. :KK76: gerçi 2 gün önce 1 yılı devirdik hala çocuk yok oda ayrı bir konu :KK53:

Aynı hislerde birisiyle karşılaşmak güzel :) Sorabilir miyim bir yıldır deniyorsunuz fakat henüz olmadı mı yoksa başka bir sebepten mi?:KK43:

Esin haklı bence keşke benim eşim de istemese. .
Bizde 3. Yıla girdik hala istemiyorum. .
Evimızı arabamızı aldık çok şükür 1 buçuk seneye bitiyor tüm borç..
Bende onu bekliyorum. .
O zaman ins..

Esin haklı bence keşke benim eşim de istemese. .
Bizde 3. Yıla girdik hala istemiyorum. .
Evimızı arabamızı aldık çok şükür 1 buçuk seneye bitiyor tüm borç..
Bende onu bekliyorum. .
O zaman ins..

İnsanoğlu işte hepimiz başka başka ruh hallerindeyiz :) Dilerim her şey gönlümüzce olur. Sevgiler.

daha yeni evlisin 10 sene beklemişsin adamı acele neden ediyorsun hepimiz çocuk isteriz ama mantıklı olmak lazım. kazayla hamile kalanlara diyecek bir şey yok takdiri ilahi. ama gerçekten erken olduğuna inanırsan sendeki bu sabırsızlıkta geçecektir

Ne kadar ilişkiniz uzun da olsa evlilik-aynı çatı altında yaşamak farklı.
daha 4 ay kısa bir süre. Bence eşinize sürekli dile getirirseniz sizden kaçar ,uzaklaşır.
2 sene ideal ve ev alma hayali varmış eşinizin ilk onu gerçekleştirin.
Çocuk masrafları daha doğmadan başlıyor ve katlanarak gidiyor. Maddiyat da önemli maneviyatın yanında.

karı-kocanın istemesi ve hazır olması çok ama çok önemli.

Aynı hislerde birisiyle karşılaşmak güzel :) Sorabilir miyim bir yıldır deniyorsunuz fakat henüz olmadı mı yoksa başka bir sebepten mi?:KK43:[/QUOTE]
canım ben ilk aydan sonra istemeye başladım eşimi ikna etmem 4. ayda oldu ama biz hiç korunmadık. 4aydan sonra ikimizde istemeye başladık 6. aya kadar olmayınca ben şüphelendim doktora gittik biraz sorunlarımız çıktı doktor rahim filmi falan çekti beni rahim filminden sonraki ay hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı. şimdi tekrar istiyoruz ama olmuyor. rabbim nezaman nasip edecek bilmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X