- 21 Kasım 2012
- 565
- 12
özelde yapacam zaten devlete uzagım şu an özel hastane etrafımda 2 tane var bi kociş gelsin bakalım :)
Benden az önce baktım yumurta akı gbi sıvı gelmiş ve kasığıma ağrı geliyor ara ara bu yumurtlama göstergesimi
yaa bu kadar çok aklına takma bu kez herşey psikolojik oluyor eğer dediğin gibi 30 günde bir adet oluyorsun şuan yumurtlaman için çok erken gibi ama zaten her ne şartta olursa olsun sen çalışmalara başlamışsın zaten hakkında hayırlısı haa ayrıca istersen yumurtlama gününü belirlemek için biliyorsundur eczanede ovülasyon(yumurtlama) testi satıyorlar onlardan yararlanabilirsin canım
valla takılmamak mümkün değil evet alıcaktımda adetten sonra başlanıyor ya oyüzden almadım açıkçası
yok hemen başlanmıyor onun üzerinde yazıyor adet süklusuna göre değişiyor başlama günleri neyse bakalım hakkında hayırlısı sen tam gaz çalış ahh ahh bende adet olmayı bekliyorum ama ne zaman gelir belli değil sonra sizler gibi bende heyecanla bekleyeceğim inşallah
kızlar selam,benimde 2 gün geçti adetim ama 4 gün önce kan testi yaptırdım 0 çıkmıştı.Acaba yarın birde idrar testi yapsammı acaba birde idrar yolu enfeksiyonum var 2 ündür antibiyotik içiyorum değerim düşük çıktı diye napıcamı şaşırdım
acaba minam ne yaptı yazmamış çok merak ettim
Slm kizlar bende 4 aylik evliyim ve cok heyecanliyim. Cok istiyorum anne olmayi :) hic korunmadik ama ne gelen var ne de gidenilk ay vajiyle ugrastim ben de cok sukur erken atlattim. Ama su an bebegimizin olmasini cok istiyorum yarin adet gunum insallah olmam bu ay da tutmazsa doktora gidicem insallah bi sorun cikmaz. Allah hepimize nasip eder insallah...
hosgeldın canım aramıza. cok acele etme canım hemen olcak dıye bısey yok bebiş.bende 6 aydır dıyorum daha olmadı. once stres yapma rahat ol
minacım sonuc nedir catladık burda
teşekkür ederim hoşbulduk canım inşallah bu ay stres yapmamaya çalıştım bakalım sonuç ne olacak yarın belli olur inşallah kırmızıları görmem
naptın canım varmı bı gelişme. kırmızılar gelmemıstır ınsallah
Yok cok sukur canim ya heyecanla bekliyorum gelmez insallah tum belirtileri var da kendisi yok :) hamilelige yordum ben de bugun 28. gunum bakalim kismet .. Minamdan hala bi cevap yok insallah guzel haberi almistir.darisi basimiza...
aman aman gelmesin sakın :)) insallah güzel haberler alırız canım. minacım hala regl olmadı ama testte de negatif cıkıyor beklemede suan yani